DECESE

 

* Un ultim omagiu colegului, prietenului și consăteanului meu,

dr. ILIE SABĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dr. Ionaș Eugen cu familia.

 

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la sora și mătușa noastră 

FLORICA SZASZ,

născută SUCIU. Un gând de mângâiere și alinare pentru voi Iosif și Florica, în aceste momente grele de despărțire. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sora Mărioara Măslină, nepoatele Dana și Monica, cu familiile. (2556)

 

* Cu ochii plini de lacrimi și nemărginită durere în suflete, suntem alături de nepoții și verișorii noștri, Iosif și Florica, acum când a venit clipa despărțirii de buna lor mamă, 

FLORICA SZASZ,

născută SUCIU, fostă contabilă la OJT Bihor. Pentru bunătatea, dragostea și ospitalitate amintirea ei va rămâne veșnic în inimile noastre. Dormi în pace, suflet bun! Sora Viorica Marian și nepotul Aurel Marian cu familia. (2557)

 

* Dumnezeule, du în Împărăția Ta sufletul bun al mătușii noastre 

FLORICA SZASZ,

iar pe verișorii Flori și Jozsi întărește-i. Fam. Pădurean. (2559)

 

* Profund îndurerați, ne despărțim de dragul nostru soț, tată și socru 

ȘTEFAN VEGH.

Îți mulțumim pentru bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc vineri, 18 noiembrie 2022, ora 12.00 de la Capela Orășenească. Soția Carmen, fiul Robert cu soția Poliana. (2554)

 

* În aceste momente grele de tristețe și durere, suntem alături de cuscra Carmen și copiii noștri, Robert și Poliana, când îl conduc pe ultimul drum pe dragul lor soț, tată și socru 

ȘTEFAN VEGH.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Pașc Pavel și Florica. (2555)

 

* Un ultim omagiu distinsului nostru coleg, de care ne despărţim cu tristeţe,

dr. ILIE SABĂU

medic veterinar. Dumnezeu să-l odihnească. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Asociaţia Medicilor Veterinari Filiala Bihor. (2558)

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina durerea și tristețea din sufletele noastre, nu poate umple golul și dorul pe care l-a lăsat acum 11 ani, în 18 noiembrie 2010, despărțirea de dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

prof. MIRON  VERCHE.

Te vom păstra în sufletele noastre, în gănduri și amintiri tot restul vieții. Rugăm pe Tatăl Ceresc să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Mulțumim tuturor celor care îi vor acorda o clipă de aducere aminte! Soția Maria Verche, fiicele Ofelia Drăgan cu familia și Camelia Porumb cu familia. (2551)

 

* Norii tristeții ne picură lacrimi amare pe obraz și acum la 8 ani de când

psihologul VASS LADISLAU DESIDERIU

a plecat pe neașteptate în călătoria eternă.  Învățăm să trăim fiecare clipă  fără el, dar EL a rămas prezent prin urmași, prin fapte și întâmplări imortalizate în fotografii și lucrări care răsfoite, fac ca amintirile prețioase să fie păstrate cu sfințenie în adâncul inimilor noastre pentru totdeauna. Sperăm ca dincolo de nori să ne vegheze cu același zâmbet inconfundabil, plin de strălucire cu care ne-a însoțit mereu în viață. Prețuire și mulțumiri celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. La ceas de comemorare (17 noiembrie) soția Cornelia, fiii, nurorile și cei 4 nepoți se roagă pentru odihna sufletului celui care ne-a fost soț, tată și bunic iubitor. Somn lin între îngeri, nobilul nostru Cavaler al Rozelor. (2538)

 

* Se împlinesc azi, 17 noiembrie, 9 ani de când mama noastră

FLORICA PETRUȚIU

a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să o odihnească în pace alături de tatăl nostru

ALEXANDRU PETRUȚIU

din satul Tărian și de socrii noștri,

TRAIAN

și

MARIA OȘVAT

(Ștrengarul) din Girișu de Criș,

IOAN

și

IULIANA DOBAI,

din Cheresig. Fiicele Maria Oșvat și Florica Dobai. (2550)