DECESE 

 

* Ziua de 13 noiembrie 2020 a fost o zi tristă și dureroasă pentru familia noastră; soțul, tatăl și bunicul nostru drag,

NICOLAE COZORICI,

în vârstă de 76 de ani, a trecut la cele veșnice, iar de acum înainte o să ne privească doar din ceruri, călăuzindu-ne viețile. Înmormântarea va avea loc vineri, 20 noiembrie 2020, ora 12.00, la Cimitirul Municipal. Mă voi ruga pentru odihna sufletului său bun și drag. Îndurerată, soția Dora Cozorici.

 

* Durerea despărțirii de tatăl, socrul și bunicul nostru drag,

NICOLAE COZORICI,

ne-a îndoliat sufletele. Vom păstra în inimile noastre memoria unui suflet cald și bun. Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta sa spre veșnică odihnă. Fiica Corina Țentea, ginerele Sandu și nepotul Darius.

 

* Triști și îndurerați, îl conducem pe ultimul drum pe iubitul nostru tată, socru și bunic,

NICOLAE COZORICI,

trecut la cele veșnice. Ne vom aminti cu drag de zilele frumoase petrecute împreună, rugându-L pe bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul. Fiica Carmen Ilisie cu soțul Cristian și nepoții Iulia și Cezar.

 

* Sunt alături de cuscra și nora mea acum la despărțirea de dragul lor soț, tată, socru și bunic,

NICOLAE COZORICI,

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Cuscra Elena Bui, cu familia.

 

* Împărtășim durerea prietenilor noștri, Corina și Sandu, în clipele grele ale despărțirii de dragul lor tată, socru și bunic,

NICOLAE COZORICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace în sfântă Împărăția Sa, iar vouă să vă aline suferința. Rheea și Dorin Lucaciu.

 

* Cu toată compasiunea îți suntem alături, dragă Corina, la pierderea tatălui tău drag,

NICOLAE COZORICI,

și transmitem sincere condoleanțe întregii voastre familii. Dumnezeu să-i vegheze somnul de veci. Adriana și Angela.

 

* În clipele grele pricinuite de plecarea la cele veșnice a tatălui drag,

NICOLAE COZORICI,

suntem alături de fosta noastră colegă Corina Țentea cu gânduri de alinare și compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Redacția Crișana.

 

* Cu durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţă a celei care a fost mama şi bunica,

ILEANA LĂPUŞTEA.

Amintirea ei va rămâne veşnic în inimile noastre. Familia îndoliată.

 

* Un ultim omagiu pentru

ILEANA LĂPUŞTEA,

din partea mamei, fratelui, surorii, cumnatei, cumnaţilor şi nepoţilor. Nu te vom uita niciodată!

 

* Regretăm profund trecerea în veșnicie a celei care a fost salariata Cooperației de Consum Bihor,

FLORICA MARIȘ.

Împărtășim durerea familiei îndoliate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Conducerea și colegii de la Uniunea Județeană a Cooperației de Consum Bihor. (257)

 

* Soarele vieții a apus pentru tine, draga mea prietenă,

ANCA MASCAȘ.

Rămâi în sufletul meu pentru totdeauna. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Mihaela Laslău. (260)

 

* Cu tristețe am aflat vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost

dr. HORIA PAUL.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei. Fam. Dumitru Petruș. (261)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soacră și bunică,

SILVIA DOBOȘ.

Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa! Fiica Dorina cu soțul Nelu, fiica Mărioara cu soțul Ilie și nepoata Mihaela. (6065)

 

* Un suflet minunat, plin de dragoste și credință, un om deosebit, mereu cu un zâmbet cald și o vorbă bună, așa te vom păstra în suflet și amintire, draga noastră bunică,

SILVIA DOBOȘ.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Nepoții Neluțu cu soția Ioana, Marius cu soția Noelia, strănepoții Andrada, Anastasia, Iker și Marcos. (6066)

 

* Alinare și mângâiere dragă Corina la despărțirea de tatăl tău drag

NICOLAE COZORICI.

Dumnezeu să-l ierte. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Mia Caciora.

 

* Suntem alături de tine Corina și familia ta la despărțirea de tatăl tău drag

NICOLAE COZORICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Rodi Stoia și Puiu.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunț trecerea în eternitate a dragului meu soț

dr. HORIA PAUL,

la vârsta de 79 de ani, după o conviețuire de 53 de ani împreună. Dumnezeu să îl odihnească! Înmormântarea va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 14.00, la Cimitirul Rulikowski. Dormi în pace! Melania. (6076)

 

* Cu profundă durere și tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la cumnatul, unchiul și nașul nostru

dr. HORIA PAUL,

la trecerea în eternitate. Rămâne în memoria noastră ca un Om săritor, plăcut, erudit, mare iubitor de artă, bun cunoscător al Mănăstirilor din Moldova, care a apreciat viața la țară și adevăratele valori românești. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Geta Paina, Nico, Otilia și Marius, din Cluj. (6077)

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la cumnatul și unchiul nostru drag,

dr. HORIA PAUL.

Dormi în pace! Cumnata Victoria, nepoții Adriana, Horică și Oana, cu familiile. (6078)

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun, la trecerea în eternitate a domnului

dr. HORIA PAUL.

Aducem pe această cale un ultim omagiu unui suflet bun și coleg minunat. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor.

 

* Un ultim omagiu celui care a fost un coleg, colaborator și un om deosebit

dr. HORIA PAUL,

cel care s-a dăruit de-a lungul timpului cu trup și suflet în folosul semenilor, îmbrățișând cu credință jurământul lui Hipocrate, alături de noi, colegii și tehnicienii Complexului Stomatologic Mihail Kogălniceanu (Policlinica 2). De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Colectivul de medici și tehnicieni ai Complexului M. Kogălniceanu. (6085)

 

* Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul blând spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, pe

dr. HORIA PAUL.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămași să vă dea multă mângâiere și alinare sufletească. Asistenta Lenuța Mazere cu familia. (6086)

 

* Cu sufletul îndurerat ne despărțim de cel care a fost un bun coleg și om deosebit,

dr. HORIA PAUL.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Familia Iuliana Oros și Vali Marc. (6088)

 

* Un ultim şi pios omagiu celui care a fost mentorul, colegul şi prietenul nostru,

dr. HORIA PAUL,

un om de înaltă ţinută morală şi un profesionist desăvârşit. Ne luăm rămas bun adresând familiei sincere condoleanţe. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Dr. Cristian Porumb şi familia.

 

* Vestea trecerii la cele veșnice a celui care a fost un om blând, bun si cald, cu vorba bună pentru oricine,

dr. HORIA PAUL,

ne-a întristat profund. Sincere condoleanțe soției Melania si familiei îndurerate. Dumnezeu să vă odihnească alături de îngeri domnule doctor! Tatiana Silaghi, Petrică, Simona și Paula cu familiile lor.

 

* Deplâng îndelung trecerea în neființă a primului meu mentor,

dr. HORIA PAUL,

om de un caracter adevărat și un foarte bun profesionist. Nu voi uita nicicând ceea ce m-ați învățat, domnule doctor! Sincere condoleanțe soției! Conf. univ. dr. Porumb Anca. (6098)

 

* Nu există pe lume cuvinte ce pot exprima durerea despărțirii fulgerătoare de omul drag de lângă tine. Împarți în aceasta viață și bune și rele cu cel alături de care ai întemeiat o familie, dar despre cel care mi-a fost soț timp de 55 de ani, iar nouă tată, bunic, socru, străbunic și frate

NISTOR NEGREAN

de 85 de ani, nu putem spune decât că am trăit cele mai frumoase clipe ale vieții noastre. El nu știa ce este răutatea, iubea omul, iubea tot ce-l înconjura. Ne-a iubit mai presus de orice, ne-a alinat în clipele grele, ne-a fost alături mereu. Cu inimile cernite de durere ne despărțim de dragul nostru joi, 19 noiembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Rămas bun dragul nostru! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică alături de cei buni și drepți. Veșnic îndoliați soția Piri, fiul Nicu, nepotul George cu soția Flavia și strănepotul său drag Cezar și sora lui îndurerată Firuța. (6094) 

 

* Un gând de alinare și mângâiere doamnei Piri Negrean, la depărțirea de bunul și iubitul său soț. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe și compasiune. Paula.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a prietenei noastre de o viață,

FLORICA MARIȘ.

Suntem alături de copiii ei, Nela și Florin, rugându-l pe bunul Dumnezeu să le aline sufletul și să le dea putere să treacă peste această imensă pierdere. Familia Juhasz. (6080)

 

* Vestea trecerii în veșnicie a fostei noastre colege și prietene,

FLORICA MARIȘ,

ne-a îndurerat. Transmitem sincere condoleanțe fiicei sale și familiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Condoleanțe din partea colegelor: Maria Pituțiu, Aurica Neș, Viorica Bodor și Rodica Farcău. (6083)

 

* Regretăm trecerea în eternitate a celui mai bun prieten și coleg,

IOAN TOMEȘ,

antrenor de fotbal.

IOANCI,

îți mulțumim pentru sinceritatea și onestitatea ta! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Familia Pătru Constantin. (6090)

 

* Mulțumiri și recunoștință rudeniilor, colegilor, vecinilor și prietenilor, care prin prezență, flori și condoleanțe au fost alături de noi, când l-am condus pe drumul fără întoarcere pe iubitul nostru tată, socru și bunic,

MIHAI VLAICU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar pe cei care ne-au fost alături să-i  binecuvânteze. Fiica Mihaela cu soțul Mihai și nepoata Ioana cu soțul Florin. (6089)

 

* Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiilor Judea Simona și Țigan Andrei, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui și bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul S.C. Dumexim. (6084)

 

* Fie ca lumina veșnică să-i însoțească sufletul bun și blând spre ceruri, iar Dumnezeu să îl primească în Împărăția Sa, pe nepotul și verișorul nostru,

VICTOR DALAI,

TICU, cum îl știam noi toți. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea multă mângâiere și alinare sufletească. Mătușa Eva Dalai cu copiii Doina, Ciprian și nora Camelia. (6087)

 

* O ființă atât de dragă nouă a luat calea spre cer. Cu durere în suflet, cu lacrimi în ochi ne despărțim de scumpa noastră mamă, bunică și străbunică,

MARIA SĂLĂJAN,

din Apateu. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Mulțumim celor care prin prezență, flori și condoleanțe au fost alături de noi, la despărțirea de draga noastră mamă. Familia. (6091)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Camelia și Adrian Țap, acum când se despart de mult iubita mamă și bunică

ILEANA LAPUȘTEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Serviciul Patrimoniu SDEETN Oradea. (6093)

 

* Mulțumim tuturor celor care prin prezență, lacrimi și flori au fost alături de noi, la durerea pricinuită de pierderea soțului drag,

LADISLAU KUGLIS.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia îndoliată. (6092)

 

* Consternați de aflarea veștii că ați rămas fără lumina ochilor voștri prin plecarea în neființă a fiicei voastre

ANCA MASCAȘ,

suntem alături de voi, nașii noștri, Ghiță și Viorica. Dumnezeu s-o odihnească. Finii Curpaș Cornel și Dorina. (6095)

 

* Suntem alături de nașii noștri Monica și Daniel Florea în durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui,

LUCIAN NEGRUȚ.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe și mângâiere celor rămași! Fam. Meșter Mihai și Ana.

 

* Suntem alături de verișorii noștri Monica și Daniel Florea la durerea mare pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui

LUCIAN NEGRUȚ.

Florica Meșter și Dorina Vese cu familiile.

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile împietrite de durere ne despărțim de iubitul nostru tată, socru și bunic

LUDOVIC VASARHELYI.

Vei rămâne mereu viu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 15.00, de la Capela Steinberger. Adânc îndurerați fiica Aniko, ginerele Sorin și nepotul Andrei.

 

* În aceste clipe grele, suntem alături de prietenele noastre Chindea Luminița și Boroș Melinda, împreună cu familiile lor, care se despart de tatăl, socrul și bunicul iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Camelia Timofte, Claudia Târb, Carmen Chiș, Adrian Tencuțiu. (6100)

 

* Cu lacrimi și durere în suflet ne despărțim de draga noastră soră și mătușă

SILVIA HADADE.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sora Crainic Florica împreună cu familia. (6102) 

 

* Regretăm plecarea în lumea veșniciei a celui care ne-a fost coleg și prieten

judecător FLORIAN MURG.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familiei îndoliate sincere condoleanțe. Foștii colegi de la Liceul Emanuil Gojdu, promoția 1954, col. (r) Ioan Martin.

 

* Un suflet minunat, plin de dragoste şi credinţă, un om deosebit, mereu cu un zâmbet cald şi o vorbă bună, aşa te vom păstra în suflet şi în amintire, dragul nostru tată, socru şi bunic,

ALEXANDRU UNGUR,

în vârstă de 88 ani. Ne-ai lăsat inimile sfâşiate de durere şi te-ai dus în veşnicie, să fii alături de mama, soacra şi bunica noastră draga,

AURORA-IRINA.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să îți ierte sufletul, să îți dea odihnă binemeritată! Înmormântarea va avea loc miercuri, 18 noiembrie 2020, orele 13.00, de la Capela mortuară din Girişu de Criş. În veci nemângâiaţi fiica Aurora, ginerele Adrian şi nepoata Adelina.

 

* Cu tristeţe în suflet ne despărţim de cel care a fost tatăl, socru şi bunic,

ALEXANDRU UNGUR.

Bunătatea şi dragostea cu care ne-a înconjurat vor rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească! Fiul Nelu, nora Aurora, nepoţii Ionuţ şi Adrian.

 

* Suntem alături de nașii noștri, familia Venig Adrian, Aurora și Adelina, în aceste momente grele de pierdere a tatălui, socrului și bunicului lor

ALEXANDRU UNGUR.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Finii Fazecaș Ioan, Mariana, Bianca, Alex și Vlad. (6105)

 

* Cu deosebit regret îmi iau rămas bun de la nașul meu

ALEXANDRU UNGUR

acum când pleacă pe drumul veșniciei. Fie-i țărâna ușoară! Fina Fazecaș Corina cu familia. (6104)

 

* Cu durere în suflet mă despart de bunul și dragul meu vecin

ALEXANDRU UNGUR.

Odihnește-te în pace. Vecinul Noja Gheorghe. (6103) 

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul, durerea și lacrimile nu pot șterge imensul dor care ne copleșește acum la 1 an de când draga noastră mamă

TANCA CIUCIU

ne-a părăsit. Drum lin printre stele. Nu te vom uita niciodată. Fiicele Rodica și Marcela. (6106)

 

* Tristețea, tăcerea, absența și supărarea ne doare și acum, la împlinirea a 6 ani de la plecarea grăbită către stele a psihologului,

LADISLAU DESIDERIU VASS.

Am străbătut împreună drumul vieții până în 17 noiembrie 2014, când discret și demn s-a desprins de noi, părăsind aleea timpului terestru. De atunci răsfoim cu evlavie și recunoștință albumele de familie, derulând imagini și amintiri unice aflate în inima noastră. Ne lipsește zâmbetul inconfundabil, sfaturile, încurajările și atitudinea ocrotitoare din viața de zi cu zi în calitate de soț, tată și bunic iubitor. Adresăm mulțumiri celor care l-au cunoscut și-i vor dărui o clipă de aducere aminte! Acum la ceas de comemorare, sentimentele duioase sunt împletite cu regrete și lacrimi amare. Somn lin și odihnă binemeritată între Îngeri, nobilul nostru Cavaler al Rozelor! Soția Cornelia, cei doi fiii, nurorile și cei patru nepoți se roagă pentru sufletul lui și speră ca rugăciunile lor să fie primite în Împărăția Cerurilor! (6038)

 

* Azi, 17 noiembrie se împlinesc 7 ani de când a părăsit această lume mama noastră,

FLORICA PETRUȚIU

din satul Tărian. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în lumină, alături de tatăl nostru,

ALEXANDRU PETRUȚIU,

plecat în lumea celor drepți în urmă cu 33 de ani. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Fiicele Maria Oșvat și Florica Dobai cu familiile lor. (6081)