DECESE

* „O, despărțire, de ce trebuie tu, să vii, de ce plătim cu atâtea lacrimi, cu atât de scurte bucurii.”

ANA MARTIN,

TIBOR BIMBO,

JULIANNA BALOG,

VIRAG STĂNESCU,

JULIANNA BANYA,

VICTORIA SILVIA KIS,

ERNA ERZSEBET GORONDI,

PIROSKA POP,

GHEORGHE HURGOI,

FELICIA RODICA NISTOR.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Un gând de alinare, mângâiere și compasiune pentru draga noastră colegă, Marta Cătălina, în momentele grele la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Liceului de Arte.

 

* Suntem alături de familia greu încercată, acum la trista despărţire de

prof. MARIUS GIURGIU.

Transmitem un gând de mângâiere şi sincere condoleanţe întregii familii îndoliate! Maria Haiduc și familia.

 

* Un gând de alinare, mângâiere și compasiune pentru familia îndurerată, acum când se despart de

prof. MARIUS GIURGIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Marcel Pușcaș și familia.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm decesul soțului și tatălui nostru drag,

SIMION ȚIGAN,

în vârstă de 86 de ani.

”Cât ai trăit te-am iubit,

Cât vom trăi nu te vom uita!”

Slujba de înmormântare are loc în localitatea Chistag de la nr. 59, azi, 17 februarie, ora 13.30. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Profund îndurerați: soția Elisabeta și copiii Lucia și Daniel cu familia. (2583)

 

* Suntem alături de sora și mătușa noastră Elisabeta, de nepoții și verișorii noștri  Mirela și Daniel, în marea durere pricinuită de moartea soțului, tatălui și bunicului,

SIMION ȚIGAN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sora Ana, nepoata Adriana cu soțul Petru și copiii Patricia și Sebastian, nepotul Marcel cu soția Adriana. (2854)

 

* În aceste clipe grele suntem alături de nașa noastră, Elisabeta Țigan, când se desparte de soțul drag,

SIMION ȚIGAN.

Transmitem gânduri de alinare pentru Lucica și Dănuț. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Finii Maria Zaharia, Dorin și Daniela Zăpodeanu cu familia. (2590)

 

* Pios și etern omagiu unui aluminist de frunte și împătimit al gliei,

GHEORGHE OROS.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe soției Angela - buna mea colegă - și fiilor Tudor și Ovidiu cu familiile. Varvara Mihăiță cu familia. (2581)

 

 

* Colectivul Biroului de Statistică Medicală este alături de doamna Lidia Borzescu, în momentele grele pricinuite de moartea bunicului

PAVEL CIORDAȘ.

Sincere condoleanțe! (2571)

 

* Suntem alături de colega noastră, grefier Martin Greti, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii de la Tribunalul Bihor. (2575)

 

* Regret profund trecerea în veșnicie a admirabilei mele profesoare, și dirigintă,

CORNELIA TABĂRĂ.

Dumnezeu să-i dea liniște și pace! Aurica Tulvan (căs. Bărui). (2573)

 

* Suntem alături de colega noastră, avocat Diana Egri, împreună cu familia, la trista despărţire de aceea care le-a fost bunică şi mamă iubitoare

ANA  MARTIN.

Transmitem un gînd de mângâiere şi sincere condoleanţe întregii familii îndoliate! Membrii şi salariaţii Baroului Bihor. (2577)

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegei noastre Ileana Cazan, în aceste clipe grele pricinuite de pierderea mamei sale dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Departamentul Contabilitate Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colega noastra, Ileana Cazan, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Resurse Umane de la Plastor S.A.

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegei noastre, Ileana Cazan, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea mamei  dragi. Fie-i țărâna ușoară! Serviciul Marketing Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colega noastră, Ileana Cazan, în marea durere pricinuită de dispariția mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Lesto S.R.L.

 

* Suntem alături de colega noastră, Lenuța Cazan, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să îi odihnească sufletul! Serv. Consilieri-Secretariat Plastor S.A.

 

* Transmitem un gând de mângâiere și o rugăciune de alinare pentru colega noastră Lenuța, în clipa despărțirii de mama sa. Dumnezeu să o odihnească!

CAR Plastor.

 

* Suntem alături de colega noastră Lenuța, la ceasul greu al despărțirii de mama sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Serv. PPA Plastor S.A.

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. După o grea suferință scumpa mea soție,

FLORICA STĂNESCU,

în vârstă de 75 de ani, a încetat din viață. Înmormântarea va avea loc marți, 18 februarie 2020, ora 12.00, la Capela Hașaș. Odihnă veșnică! Soțul Iulian.

 

* Profund îndurerați, nepotincioși în fața destinului, cu regret ne luăm rămas bun de la draga noastră mamă, soacră și bunică,

FLORICA STĂNESCU,

plecată mult prea repede dintre noi. A fost un suflet blând, dăruindu-se mereu necondiționat familiei noastre, în momentele grele, un exemplu pentru noi toți. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fiul Lucian cu familia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâșiate de durere și ochii înlăcrimați, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă și bunică,

FLORICA STĂNESCU.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Fiul Adrian, nora Simona, nepoții Răzvan și Anca.

 

* Cu adâncă durere în inimi și nespusă tristețe în suflete ne despărțim de dragul nostru soț, tată, bunic și socru,

TIBOR BIMBO.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 17 februarie, ora 12.00, Capela Orășenească. Familia îndoliată.

 

* Un gând pios și aducere aminte colegului nostru

TIBERIU BIMBO.

Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Tuleu Teodor și Jugreștean Augustin. (2587)

 

* Suntem alături de colegul nostru Andrei Butișcă, în aceste clipe de grea încercare, la despărțirea de tatăl său drag. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Deputat Dumitru Gherman și colegii de la Biroul Parlamentar. (2586)

 

* Cu profundă pioșenie ne luăm rămas bun de la tine draga noastră colegă,

LENUȚA CRĂCIUN.

Fie ca sufletul tău blând și altruist să-și găsească odihna printre cei aleși. Iubiților tăi copiii, Cătălina și Corneliu, sincere condoleanțe! Ana Grigorovici și Ioca Romanescu. (2588)