DECESE

 

* Tatăl meu,

VASILE TABĂRĂ,

a plecat la odihna veșnică, lângă cei plecați ai noștri. Dacă puteți și doriți să vă luați rămas bun de la el, vă aștept alături de noi. Înmormântarea va avea loc joi, 18 august, ora 12.00, la Capela Hașaș. Slujba stâlpilor va avea loc miercuri, 17 august, ora 17.30, la Capela Orășenească. Dumnezeu să-l odihnească de-a dreapta Lui. Fiul Cristian Tabără.

 

 

* S-a stins un Om de onoare! Îndrumător a zeci de generații de elevi, profesor emerit,

prof. FLORIAN TODOCA

a ales să plece dintre noi. Discret, de teamă să nu supere pe cineva, așa cum și-a trăit toată viața.

Drum lin spre stele,

dragă FLO.

Nu voi uita niciodată povețele tale înțelepte, chipul plin de bunătate și zâmbetul tău cald, prieten drag. Oana. (162)

 

* Dumnezeu a hotărât să te ia în Împărăţia Sa şi să te aşeze în ceruri într-un loc ales, pe care îl meriţi pe deplin pentru dragostea fără limite pe care ai dăruit-o familiei tale. Nu ne vine să credem că astăzi totul s-a sfârşit, dragul nostru,

GHEORGHE VÎLCAN.

Ai trăit o vârstă frumoasă de 84 de ani. Stâlpul va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea are loc joi, ora 11.00, la Capela Haşaş. Vei rămâne veşnic în inima noastră. Soţia Vîlcan Viorica, fiica Caba Daniela, fiica Junc Adina, nepoţii Foia Raul, Foia Sergiu, Foia Alex.

 

 

* Un gând de mângâiere și compasiune colegului nostru Vida Levente, la decesul tatăl său drag,

ALEXANDRU VIDA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Conducerea și colegii din cadrul D.A.J. Bihor. 

 

*  Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la prietenul meu,

VASILE PETRIUC.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Coșarcă Mircea. (1945)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de cea care a fost timp de 54 de ani, sora mea dragă

ALINA IONAŞCU,

din Beiuș. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sora Dana cu soțul Mitică și copiii Daniel și Cătălin cu familiile lor.

 

* Deplângem moartea dragului nostru tată și bunic,

FLORIAN TODOCA.

Familia îndoliată: Lia, Laura, Patrick, Ștefi și Eugen. (1946)

 

* Suntem alături de colega noastră Laura Coroiu și de familia ei, în aceste momente de grea suferință. Familia Mircea și Cornelia Gordan. (1947)

 

* Cu compasiune suntem alături de colega noastră Laura Coroiu, la trecerea în neființă a tatălui drag. Colegii din Departamentul ISAM. (1948)

 

* Suntem alături de colega noastră Laura Coroiu, la pierderea tatălui drag. Decanatul și Secretariatul Facultății IETI. (1949)

 

* Colectivul cadrelor didactice de la Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” regretă trecerea în nefiinţă a celui care a fost un bun director, profesor, coleg şi prieten,

FLORIAN TODOCA.

Suntem alături de familia îndurerată, la grăbita trecere în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (1956)

 

* Anunţăm cu durere plecarea subită dintre noi a celei ce a fost sora, cumnata şi mătuşa noastră,

FLOARE MARIAN (LELI).

Vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un etalon de bunătate şi căldură. Rămas bun, suflet blajin! Înmormântarea are loc azi, la ora 14.00, în Cimitirul Rulikowski, Capela Orăşenească. Sora Ileana, cumnatul Ghiţă, nepoţii Cosmin, Loredana, Nicu şi Andrei. (1951)

 

* Într-o zi sfântă, Dumnezeu a ales să o ridice la ceruri pe draga noastră mătuşă,

FLOARE MARIAN,

de 83 ani, un suflet nobil, blând şi bun. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Nepoatele Anca şi Mirela cu familiile. (1952)

 

* Cu adâncă tristeţe în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice, după o lungă şi grea suferinţă, a iubitului nostru soţ, tată, socru şi ginere

FLORIAN POPA,

de 61 ani. Înmormântarea are loc azi, 17 august 2022, ora 13.00, la capela din localitatea Şinteu. Soţia Anca, fiica Celina, ginerele Andrei şi socrul Emil. (1953) 

 

* Cu tristeţe în suflete ne despărţim de cuscrul nostru,

plt. aj. şef FLORIAN POPA,

de 61 ani. Dumnezeu să te odihnească în pace! Fam. lt. col. Trişcă Simion. (1954)

 

* Cu durere și multă tristețe în suflet, ne luăm rămas bun de la dragul nostru soț, tată, socru și bunic

ing. AUREL TRIFA,

care la vârsta de 81 de ani a plecat la cele veșnice după o lungă suferință. Dumnezeu să-ți poarte sufletul alături de Sfinții Săi! Înmormântarea va avea loc la Capela Hașaș în data de 18 august 2022, ora 13.00. Soţia Silvia, copiii Camelia, Marcel și Mihaela cu familiile. 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere

ELENA ILIEȘ,

de 87 ani, mama mea... Cât ai trăit te-am iubit, cât voi trăi îți voi păstra veșnică amintire. Înmormântarea are loc azi, 17 august 2022, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sorin și Simona Ilieș. 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a dragului nostru 

DANIEL LORINCZI,

fost frizer, în vârstă de 83 ani. Înmormântarea va avea loc joi, 18 august, ora 11.00, de la Capela Steinberger. Odihnă veșnică! Familia Lorinczi. 

 

* Suntem alături de colega noastră dragă Mihaela Costea și de familia sa, în momentul dureros al despărțirii de tatăl ei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Colectivul Liceului de Arte Oradea. (1958)

 

* Ai plecat pe neașteptate și m-ai lăsat neputincios să-mi plâng durerea în singurătate, să plâng, să plâng, soția mea dragă 

MARIOARA.

Așteaptă-mă, acolo lângă tine, să fim din nou împreună! Dumnezeu să te odihnească în pacea Sa îți dorește soțul tău drag, Pavel Sărac. Stâlpul are loc azi, 17 august, ora 16.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc joi, 18 august, ora 14.00, de la Capela Orășenească. (1961)

 

* Cu adâncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la iubita noastră soră, cumnată și mătușă

MĂRIOARA SĂRAC

și suntem alături de cumnatul și unchiul nostru, rugând pe Dumnezeu să-l mângâie, iar pe tine

MĂRIOARA

să te odihnească în pace alături de îngeri. Sora Doina, cumnatul Traian Sav și nepoții cu familiile lor; fratele Ioniță Lupșe cu familia. (1960)

 

* Aducem un pios omagiu de prețuire și neuitare bunei și iubitei noastre fină și mătușă 

MĂRIOARA SĂRAC.

Suntem alături de tine Pavel, în aceste clipe grele ale despărțirii de iubita ta soție. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Victoria Rusu cu familia. (1966)

 

* Cu profundă durere și nespusă tristețe ne despărțim de iubita noastră mamă și soacră, 

FLORICA DRIMBA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc joi, 18 august, ora 12.00, de la Capela Frențiu. Fiicele Liana și Corina cu soțul Nelu. (1962)

 

* Cu imensă tristețe în suflet ne despărțim de iubitoarea noastră bunică și străbunică   

FLORICA DRIMBA.

Dumnezeu să te odihnească în pace,

BIBI!

Nepoții Mihai cu soția Anca, Marius cu soția Paula și strănepoții Tudor, Andrei și Ștefan. (1963)

 

* O inimă bună și iubitoare a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, iar noi, cu lacrimi și tristețe în suflete, ne luăm rămas bun de la scumpa noastră bunică și străbunică  

FLORICA DRIMBA.

Dumnezeu să te odihnească în pace,

BITA!

Nepoții Bogdan cu soția Ana, Alin cu Valentina și strănepoții Raphael și Erwan. (1964)

 

* Cu multă durere dar și cu nădejdea revederii întru cele de sus, ne luăm rămas bun de la cel ce a fost soț, tată și bunic desăvârșit 

DOREL JEJERAN.

S-a retras discret tot mai mult din viața aceasta și a plecat dintr-o dată, la 71 de ani, lăsând un gol, o durere și un mare dor în inimile noastre. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul bun și obosit de atâta suferință în Împărăția Sa, alături de cei drepți și buni. Te vom iubi veșnic! Înmormântarea va avea loc vineri, 19 august, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Soția Floare, fiicele Dorina și Mariana cu familiile. (1965)

 

* Împărtășim durerea verișoarei noastre Anca Popa, cu fiica Celina, ginerele Tase și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele la despărțirea de soțul, tatăl și socrul drag.

FLORIN POPA.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Verișorii Ani,Claudiu și Alexandra Breb.     

 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu aceeaşi nemărginită durere, comemorăm un an trist de la dispariţia scumpei mele soţii, lumina vieţii mele, îngerul meu păzitor,

prof. AURORA GÎRBA.

Îmi lipsesc grija şi iubirea ei, zâmbetul luminos. Mi-e dor de plimbările noastre, de discuţiile noastre, de toate bucuriile pe care mi le-a dat în 36 de ani minunaţi. Prin plecarea ei la cer, viaţa mea a rămas tristă, goală şi fără sens. În 17 august 2022, ora 9.00, se sfinţeşte piatra funerară şi va fi parastasul de un an al mult iubitei mele soţii, la cimitir. Prof. Radu Gîrba. Dumnezeu să îţi odihneacă sufletul bun!  (1955)