DECESE

 

* Un ultim și pios omagiu aducem celui care a fost colegul prof. de matematică, apoi director și nu în ultimul rând un om de omenie, generos și pacifist 

MIHAI CREȚU. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei! Fam. Mieruț. (3403)

 

* Atunci când cuvintele sunt depășite de regretul pe care ar trebui să-l exprime, nu rămâne decât să ne rugăm în tăcere pentru sufletul celui care a fost director

profesor MIHAI CREȚU. 

Îngerii să-i vegheze drumul lin către Dumnezeu! Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Fam. Chiș Marius și Angela. (3406)

 

* Suntem alături de familia consilierului bisericii noastre,

SORIN CONDREA,

la trecerea la cele veşnice a socrului, tatălui şi bunicului lor drag. Rugăm pe Milostivul Dumnezeu să-i aşeze sufletul cu cei drepţi, iar pe cei îndureraţi să-i mângâie cu harul Său. Preoţii, Consiliul şi Comitetul parohial şi enoriaşii Parohiei Oradea Tei.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre mame, soacre și bunici

OLGUȚA PETRESCU,

de 76 de ani. Îngerii să păzească sufletul tău! Dormi în pace! Fiica Mădălina, ginerele Cristi și nepoții Bogdan și Casian. (3404)

 

* Cu profundă tristețe ne luăm rămas bun de la cuscra noastră,

OLGUȚA PETRESCU,

care, după o lungă suferință, a plecat într-o lume, sperăm, mai bună. Te asigurăm

OLGUȚA,

că vom fi, cât mai putem și noi, împreună cu ginerele tău, Cristi, alături de iubita ta fiică, Mădălina, iar nepoților tăi adorați, Bogdan și Casian, le vom aduce mereu aminte de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace! Cuscrii Anni și Nicu Creț. (3405)

 

* Un gând de mângâiere pentru colega noastră, Mădălina Creț, în aceste momente grele în care se desparte de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Colectivul Băncii Transilvania Oradea.

 

* Un gând de mângâiere pentru voi, Ionuț, Florentina, Casian și Luca, acum, la despărțirea de draga voastră bunică și străbunică,

CORNELIA SĂRAC.

Condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să-i vegheze sufletul bun! Nașa Anca și Alex Sabău. (3407)

 

* Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celei care a fost iubita noastră mamă, soacră și bunică, la 75 de ani,

MÁRIA-MAGDOLNA BARABAS,

din Bratca. Înmormântarea va avea loc vineri, ora 13.00, la cimitirul din Bratca. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiicele Hajnalka cu familia, Enikő cu familia și fiul Öcsi cu familia. (3408)

 

* Suntem alături de voi, Hajni şi Imi, în aceste clipe de grea încercare, la trecerea în nefiinţă a mamei dragi

MÁRIA-MAGDOLNA BARABAS.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe întregii familii! Puiu şi Impi Trempe. (3410)

 

* În aceste clipe de mare durere suntem alături de Hajni şi Imi, la despărţirea de mama dragă

MÁRIA-MAGDOLNA BARABAS.

Dumnezeu să-i aşeze sufletul bun printre cei drepţi! Sincere condoleanţe şi întreaga naastră compasiune familiei! Luci şi fam. Popa Adrian. (3411)

 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitului nostru soț, tată și socru,

AVRAM JEFLEA,

în vârstă de 62 ani. Înmormântarea va avea loc vineri, 17 septembrie 2021, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Slujba de priveghi are loc azi, 16 septembrie 2021, ora 17.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul nu poate șterge dorul, lacrimile, durerea și tristețea din sufletele noastre, la împlinirea a 3 ani de când nemiloasa soartă ne-a despărțit pentru totdeauna de dragul nostru fiu, soț, tată, frate și unchi drag

GYÖRGY MOLDVAI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia îndurerată. (3397)