DECESE

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre preotese,

MELANIA-FELICIA BĂLAȘ-CUȘ,

medic primar cardiolog, după o grea suferință. Privegherea are loc azi, 16 iunie, ora 19.00, iar slujba înmormântării se va oficia vineri, 17 iunie, ora 13.00, la Biserica cu hramul „Învierea Domnului”, situată în Oradea, Calea Clujului nr. 202-204. Bunul Dumnezeu să-i ierte blândul și bunul suflet și să o odihnească cu drepții în Împărăția Sa. Preot Marian Bălaș-Cuș și fiica Felicia-Maria. (130)

 

* Cu nemărginită durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a surorii, cumnatei și mătușii,

preoteasa medic MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

O inimă bună a încetat să bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând un gol imens. Dumnezeu să o odihnească. Sora Olimpia cu soțul Dumitru Tăut, nepotul Andrei cu soția Shannon și copiii Declan și Mihaela. (129)

 

* Suntem alături de familia preot Bălaș-Cuș Marian și fiica Felicia la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soției și mamei dragi,

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

Bunul Dumnezeu să o ierte și s-o odihnească în pace. Verișoara Daniela și Valer Micula, cu copiii Cristian, Raluca și Antonia. (131)

 

* Suntem alături de familia preot Bălaș-Cuș Marian și fiica Felicia la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a soției și mamei dragi,

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

Bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace. Din partea mamei Reghina, îndurerată, cu copiii Gheorghe, Petru, Constantin, Radu și Dorina, cu familiile lor. (132)

 

* Cu deosebită durere sufletească ne despărţim de colega noastră de liceu

MELANIA BĂLAŞ-CUŞ

medic, dascăl, prieten, om de înaltă ţinută morală şi profesională. Amintirea ei va rămâne vie în inimile noastre! Dumnezeu s-o ierte şi să o aşeze în rândul drepţilor Săi! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Colegele de clasă de la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” Oradea.

 

 

* În aceste momente grele suntem alături de distinsa familie a părintelui și fratelui nostru în Hristos, preot Marian Bălaș-Cuș, care se desparte de scumpa lui soție,

preoteasa dr. MELANIA FELICIA BĂLAȘ-CUȘ.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul cu cei drepți în Împărăția Sa! Veșnică să-i fie pomenirea! Preoții slujitori: Vasile-Nicolae Vesa și Emil Cioară de la Parohia Mihai Eminescu-Oradea. (1533)

 

* Cu multă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a colegei noastre

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate și bunul Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică! Colegii din Secția Cardiologie a S.C.J.U.O. (1530)

 

* Cu adâncă durere am aflat de trecerea prematură în eternitate a bunei noastre colege și prietene,

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

Îi vom păstra mereu în minte și în suflet imaginea unui om minunat. Sincere condoleanțe pentru Marian și Felicia. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Mariana și Mircea Popescu. (1531)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la prietena noastră

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ,

un suflet bun și blând, un medic excepțional. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familiei greu încercate, Dumnezeu să-i dea mângâiere! Fam. Pet Florian și Corina, Pirvulescu Mirela și Octavian.

 

* Împărtășim durerea fostului nostru coleg, preot Marian Bălaș Cuș și a fiicei sale, în aceste grele momente în care se despart de cea care a fost bună și iubitoare soție și mamă,

dr. MELANIA BĂLAȘ-CUȘ.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar celor îndoliați să le mângâie sufletele, să le dea puterea amintirii și pomenirii! Sincere condoleanțe! Colectivul Agenției Bihor a BNR.

 

* Sincere condoleanțe și gânduri de alinare familiei Bălaș Cuș, în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a

dr. MELANIA FELICIA BĂLAȘ-CUȘ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia dr. Corbu.

 

* Cu tristețe și durere, ne luăm rămas bun de la distinsa noastră colegă,

învăţătoare IRINA BERINDEA,

pensionară. A fost cadru didactic de elită la o școală de elită: Școala Gimnazială „D. Cantemir” Oradea și a doua MAMĂ pentru multe generații de elevi fiind apreciată, respectată și acum regretată de colegi și de foștii elevi. Rămâne în amintirea tuturor MODEL DE DĂRUIRE pe altarul școlii și familiei. Dumnezeu să o odihnească în Împărăția Sa! Transmitem fiilor Mirela și Ciprian, cu familiile îndurerate, sincere condoleanțe. Prof. Ciortin Augustin cu familia. (1534)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Astăzi, 16 iunie se împlinesc 4 ani de când a plecat pe drumul veșniciei sufletul minunat, plin de bunătate și înțelepciune a dragului nostru tată, socru și bunic

DUMITRU SIM.

Te vom păstra mereu în sufletele noastre! Fiicele Felicia și Ofelia, ginerele Teodor, nepoata Ofelia cu soțul Fernando. (1512)

 

* Se împlinesc 18 ani de când ne-a părăsit draga noastră mamă, soacră şi bunică,

MARIA CRIŞAN.

Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Familia îndurerată. (1528)