DECESE

 

"Pe când durerea trupu-mi apleca,

mi-ai apărut în gânduri, era grea

povara ce-o purtam pe drumul meu

și n-am știut că Tu ești Dumnezeu."

 

MOȚOC CONSTANTIN

REȘTEA IOAN

PETRUȚ AUREL

MOLNAR ISTVAN

COVACIC IOAN

PAL OLGA-MARGARETA

NAGY ILONA MARIA

FENESI TIBOR

COVACIU IOAN

HERKLI LASZLO

DOPP ROZICA

UNGUR MIHAI

CHIRILĂ MARIA

LUDVIGH EMIL-CAROL

MOLNAR MARIA

PIRTEA MARIA

BENEA ADRIAN-MIRCEA

SIPOS EMMA

SLIEDER ERZSEBET

BUT DANIELA-ELENA

BOTTO FLOARE

DEMIAN TRAIAN

MORICZ SANDOR

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop "La capătul Drumului" SRL.

 

 

* Cel mai frumos, mai blând și mai curat suflet s-a ridicat la Ceruri pentru întâlnirea cu Cel care l-a creat și l-a trimis aici pe pământ pentru a fi un exemplu de iubire, de demnitate și de bună conviețuire cu ceilalți semeni. Cu lacrimi în ochi, cu inimile împietrite de durere dar și cu nădejdea revederii în Împărăția lui Dumnezeu, ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă și bunică: 

FLOARE BOTTO

în vârstă de 90 de ani. Înmormântarea va avea loc, luni, 16 ianuarie, începând cu ora 13.00, la capela cimitirului din Cefa. Fiica Viorica și nepotul Claudiu.

 

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de draga noastră bunică și străbunică

ABRUDAN FLOARE

din Bicaci. Zâmbetul, bunătatea și ospitalitatea ta vor rămâne veșnic în amintirea noastră. Nepoții Adinela și Adinel și strănepoții Ioana și Bogdan. Odihnește-te în pace!

 

 

* Suntem alături de colega noastră Mona Matea în aceste momente de grea cumpănă când se desparte de tatăl ei drag. Sincere condoleanțe întregii familii. Colectivul Medicris. (2847)

 

* Deplângem trecerea în neființă prematură a prietenului nostru

dr. ADRIAN BENEA.

Suntem alături de Nora, soția lui, profund îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Mihaela și Radu Rujan. (2849)

 

* Profund îndurerați ne despărțim de iubitul nostru prieten

dr. ADRIAN BENEA.

Amintirea lui va rămâne vie în inimile noastre. Transmitem sincere condoleanțe soției Nora. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Familia Baș Ioan, Teodora și Răzvan și familia Peț Cristian și Roxana.  (2851)

 

* Cu regret anunțăm moartea celui ce-a fost tată, soț și bunic iubit,

DUMITRU CIOBANU.

Cei care doriți să fiți alături de noi în a-l conduce pe

CIOBY

pe ultimul drum, funeraliile au loc azi, luni, 16 ianuarie, de la ora 12.00, la Cimitirul Municipal, la Capela Orășenească. Dumnezeu să-l odihnească! Familia îndurerată.

 

* Ne luăm rămas bun de la cel care a fost

DUMITRU CIOBANU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei. Asociația de proprietari. (2846)

 

* Împărtăşim durerea sufletească şi transmitem un gând de mângâiere şi alinare doamnei director, prof. Boloca Nicoleta și familiei ei, la despărțirea de mama ei dragă. Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Colectivul Școlii Gimnaziale ,,Octavian Goga” Oradea.

 

COMEMORĂRI

 

* Ziua de 13 ianuarie rămâne pentru noi o zi de durere și lacrimi. E ziua când a plecat dintre noi cel mai bun soț, tată, bunic și străbunic

VASILE GHERMAN,

din Ianoșda. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-i așeze sufletul printre aleșii Săi. Soția Floare, fiicele Voichița și Doina cu familiile. (2853 

 

* Azi, 16 ianuarie 2023, se împlinesc 9 ani de la plecarea pe drumul veșniciei a dragului nostru soț, tată, socru și bunic,  

NICOLAE INDRIE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace alături de cei bineplăcuți Lui. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (2833)