DECESE

 

* Suntem alături de nepoții noștri, Tiberiu, Florica și Doina, la marea durere cauzată de moartea tatălui și bunicului lor drag

IOAN TUDERICI.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul printre aleșii Săi, iar pe familie să o mângâie pentru a putea depăși marea pierdere. Rudeniile din Oradea: Ghiță, Florica și Nicu. (244)

 

* Ne plecăm cu gratitudine şi profund respect, la trecerea în veşnicie a unui respectat și iubit coleg,

judecător MARIA-ILEANA MUȚIU,

primul președinte al Curții de Apel Oradea și judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Deşi s-a pensionat începând cu 12.09.2005, a rămas în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul şi pasiunea dovedite în muncă pe parcursul întregii activităţi dedicată actului de justiţie. De asemenea, prin activitatea didactică, fiind doctor în drept şi cadru universitar, a contribuit la formarea mai multor generaţii de jurişti care au urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Oradea, fiind pentru aceştia un model de conduită şi profesionalism. Dumnezeu să-i vegheze somnul de veci! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Colectivul Curții de Apel Oradea. (241)

 

* Colectivul Curții de Apel Oradea anunţă cu profund regret trecerea în nefiinţă a doamnei judecător

MARIA-ILEANA MUȚIU,

primul președinte al Curții de Apel Oradea, judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, doctor în drept şi conferențiar universitar al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Oradea, cu o carieră în magistratură de aproape 40 de ani, un om de înaltă ţinută morală şi profesională. Va rămâne în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul şi integritatea cu care şi-a dedicat întreaga viaţă actului de justiţie. A contribuit cu pasiunea unui practician desăvârşit la formarea multor generaţii de jurişti care au urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Oradea, deschizându-le acestora calea spre frumuseţea şi complexitatea dreptului civil, fiind pentru aceştia un model de conduită şi profesionalism.

 

* Primind cu adâncă tristețe și regret vestea trecerii la cele veșnice a doamnei

profesor MARIA-ILEANA MUȚIU,

transmitem condoleanţele noastre şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate!

Doamna MARIA-ILEANA MUȚIU

a fost unul dintre fondatorii Facultății de Drept în cadrul Universității din Oradea, iar în calitate de dascăl al facultății noastre a dăruit, cu generozitate, nouă și multor generații de studenți știința Dreptului Civil. Totodată, îndelunga experiență în magistratură, ca judecător, inclusiv în cadrul instanței supreme, precum și modul de exercitare al responsabilităților de conducere asumate în cadrul instanțelor și în cadrul Facultății de Drept au fost apreciate de comunitatea juridică. În final, se cuvine să exprimăm gândul de mulțumire din partea colegilor noștri pentru contribuția dumneaei la dezvoltarea învățământului superior juridic orădean. Dumnezeu să o odihnească în pace între cei Drepți! În numele colegilor de la Facultatea de Drept Oradea, Cristian Dumitru Miheș, decan.


 

* A trecut la cele veșnice dascălul care m-a învățat cum să învăț Dreptul Civil. Un ultim omagiu,

doamna profesor MARIA-ILEANA MUȚIU!

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îi hărăzească odihnă veșnică! Cristian Dumitru Miheș.


 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii în neființă a celei care mi-a fost atât profesor în timpul facultății, cât și mentor în cariera didactică,

doamna profesor MARIA-ILEANA MUȚIU.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Popa Carmen Teodora.

 

* Suntem alături de domnul Vasile (soț) și de familia Sandei (fiică), la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a celei care a fost

MARIA-ILEANA MUȚIU,

soție, mamă, bunică și fostă președintă a Curții de Apel Oradea, o persoană deosebită, ale cărei valoare, omenie și generozitate sunt imposibil de descris în cuvinte. Pierderea ei ne-a lăsat cu un gol imens și cu inimile îndoliate. Nu vă vom uita niciodată! Odihnă și pace veșnică, suflet drag! Familia Băltărete.

 

* Farmec, distincție, bun simț juridic, înțelepciune, exigență, dar și îngăduință atunci când era cazul. Sunt doar câteva dintre cuvintele care o caracteriza pe cea care a fost președinta Curții de Apel Oradea, judecătorul și dascălul

MARIA-ILEANA MUȚIU,

care acum își începe călătoria spre veșnicie. Nu putem decât să-i mulțumim pentru felul în care ne-a format și ne-a crescut. Rămas bun, doamna președință! Cornelia Precup. (245)

 

* Cu tristețe și regret în suflete aducem un ultim omagiu doamnei

judecător dr. MARIA-ILEANA MUȚIU,

președinte și vicepreședinte al Tribunalului Bihor în perioada 1983-1993, apreciat magistrat, profesor universitar și mentor al multor generații de juriști bihoreni. Îi vom păstra pentru eternitate chipul și memoria în gândurile și inimile noastre, iar învățăturile și sfaturile transmise ne vor fi mereu repere în viață. Dumnezeu să-i dea odihnă în veșnicie! Președintele Tribunalului Bihor. (246)

 

* Vestea trecerii în neființă a celei care a fost un OM de aleasă valoare morală, mentorul nostru profesional, formator a generații de juriști, model de verticalitate, rigoare și echilibru, doamna

prof. univ. dr. MARIA-ILEANA MUȚIU,

ne-a îndurerat profund. Nutrim însă, nădejdea că sufletul celei care a lăsat câte o fărâmă din el în fiecare dintre noi, cei care am avut prilejul să o cunoaștem și să îi fim discipoli, își va găsi odihna veșnică de-a dreapta Tatălui Ceresc. Promoția 1998 a Facultății de Drept a Universității din Oradea. (247)

 

* 6.01.2021

Cel pe care l-am iubit și a plecat este, întotdeauna, oriunde și oricând cu noi, soțul, bunicul și străbunicul,

prof. col. (r.) DUMITRU GEABURU.

Să-i fie amintirea binecuvântată și somnul liniștit! Mulțumim tuturor celor care sunt și au fost alături de noi. Familia. (240)

 

* Cu mari regrete și multă tristețe, rememorând minunatele clipe petrecute împreună, ne luăm rămas bun de la prietenul și colegul nostru,

IOSIF-ZORIN DURGHEU,

plecat prea devreme dintre noi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colegii de liceu – generația Gojdu 1983. (242)

 

* Ne este greu să găsim cuvinte potrivite, acum, când ne despărțim de cel are a fost prietenul și nașul nostru, de care ne leagă multe amintiri frumoase,

IOSIF-ZORIN DURGHEU.

Dumnezeu să îl ierte și să îi primească sufletul în grădina Sa. Te vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Suntem alături de Patricia, Demi și Alec, în aceste momente dificile. Cătălin, Mirela, Livia și Maximus Popa.

 

* Întristată de plecarea la cele veșnice mult prea devreme a dragului nepot

ZORIN DURGHEU

mă alături familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe. Maria Cristea și familia.

 

* Sincere condoleanțe familiei Durgheu pentru nedreapta pierdere suferită prin trecerea înainte de vreme la cele veșnice a celui care a fost și colegul meu de liceu

ZORIN DURGHEU.

Radu Șuteu și familia. (248)

 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe ne luăm rămas-bun de la nepotul și verișorul nostru,

ZORIN DURGHEU,

plecat spre veșnicie atât de timpuriu și neașteptat de repede. Suntem alaturi de familia greu încercată la pierderea fiului, fratelui, soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Fam. Durgheu Adrian și Minerva, familia Minxolli Ramona și Ermal.

 

* Cu nemărginită durere în suflete ne luăm rămas-bun de la verișorul nostru,

ZORIN-PETRE DURGHEU,

plecat mult prea devreme de lângă noi. Nu-l vom uita niciodată. Un gând de mângâiere familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Durgheu Răzvan și Viviana.

 

* Un gând de alinare și sincere condoleanțe pentru tine, draga noastră colegă, Angelica, la marea durere pricinuită de pierderea soțului tău,

IOAN PĂȘCUȚ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să dea alinare familiei greu încercate. Colectivul Secției Chirurgie Generală și Oncologică. (243)

 

* Vineri l-am condus pe ultimul drum pe cel ce a fost tatăl, socrul și bunicul nostru drag

ISTVAN HARASZTI,

de 80 ani, din Oradea. Bunul Dumnezeu să-i ofere odihna veșnică și iertarea păcatelor. Fiica-Carmen, ginerele Nicu Micle, nepoții Andreea și Andrei din Timișoara.

 

* Ne alăturăm durerii familiei verișorului nostru, ing. Micle Nicolae, la despărțirea de socrul său drag

ISTVAN HARASZTI.

Odihnă veșnică și iertarea păcatelor! Fam. ing. Stan Mircea din Vașcău.