DECESE

 

* „Și totuși vine iarna

Și totuși suntem bătrâni!” (A. Păunescu)

IULIANA MĂRCUȘ,

ȘTEFAN-IOSIF ZSURKO,

TEREZIA CONSTANTIN,

VIORICA-IRINA KOVACS. 

 Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Suntem alături de verișorul nostru, Bocșe Flore, la suferința pierderii soției dragi

MARIANA.

Familia Bocșe Alexandru. (1107)

 

* Ne alăturăm colegului nostru, Bocșe Alexandru și domnului primar, Bocșe Flore, la marea durere a trecerii în neființă a mamei și soției dragi. Sincere condoleanțe! Conducerea Consiliului Județean Bihor. (1110)

 

* Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegului nostru, Alexandru Bocșe și familiei sale, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Sincere condoleanțe! Colegii din aparatul de specialitate a Consiliului Județean Bihor. (1111)

 

* În aceste momente grele suntem alături de colegul nostru, Alexandru Bocșe, la trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Sincere condoleanțe! Colegii de birou. (1112)

 

* Colectivul S.C. PROEXCO S.R.L. suntem alături de bunul nostru colaborator, Bocșe Flore, primarul comunei Olcea, în aceste clipe grele când se desparte de soția sa,

MARIANA BOCȘE.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace! (1120)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de cea care a fost colega și prietena noastră,

dr. ENIKO DAMYAN.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște! Familia dr. Pompilia Matiuța. (1113)

 

* Un ultim omagiu celei care a fost colega noastră 

dr. ENIKO DAMIAN

și sincere condoleanțe familiei îndurerate din partea colectivului cabinetelor medicale de pe strada Horea 16. (1117)

 

* S-a stins din viață dragul nostru cumnat și unchi,

FLORIAN SCORȚE,

(Șoachili), din Cuieșd, la vârsta de 82 ani. Suntem alături de soția Nica și copiii Victoria și Petre cu familiile, acum când îl conducem pe ultimul drum. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Fam. Sas Florian, Maria și copiii Marius și Lioara cu familiile. (1109)

 

* Suntem alături de cuscri Mărcuș Cornel și Mărioara, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei lor

IULIANA MĂRCUȘ,

din Cheresig. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Jude și Koteles. (1115)

 

* A plecat la Domnul, pe care l-a iubit și l-a slujit o viață întreagă, iubita noastră mamă și bunică,

învățătoare FLOARE TIUTIN,

de 85 ani. Priveghiul are loc azi, la ora 17.00, iar înmormântarea sâmbătă, 16 noiembrie, ora 12.00,  de la Capela Orășenească. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fiica Mariana și fiul Dan cu familia. (1121)

 

* Sunt alături de prietenii mei, Mariana și Dan, în aceste momente grele de despărțire de mama lor dragă,

FLOARE TIUTIN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția Sa! Claudia Pop. (1120)

 

* Un gând de mângâiere pentru prietena noastră Iudith Costa și familia sa, acum, la dureroasa despărțire de mama ei. Dumnezeu s-o odihnească! Fam. Rus. (2562)

 

* Un gând de alinare și întreaga noastră compasiune pentru Mariana și pentru Dan cu familia sa, în momentele grele în care se despart de draga lor mamă,

Înv. FLORICA TIUTIN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Mărginean.

 

* Un gând de alinare și întreaga noastră compasiune dlui primar Flore Bocșe, acum, în aceste momente grele când se desparte pentru totdeauna de scumpa lui soție

dna MARIANA BOCȘE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleațe din partea colectivului Primăriei comunei Olcea.

 

 COMEMORĂRI

 

* Păstrându-vă neștearsă amintirea, retrăim cu durere ziua despărțirii, de când în urmă cu 3 ani a plecat dintre noi draga noastră mamă, soacră și bunică,

SALVINA ȚUCRA,

din Vașcău. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, alături de dragul nostru tată,

GHEORGHE ȚUCRA,

plecat dintre noi în urmă cu 13 ani. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace! Cu mult dor și durere în suflete, fiicele voastre dragi, Geta, cu soțul Ghiță, Mărioara cu soțul Lucian și nepotul drag vouă, Lucian. (1106) 

 

* Se împlinesc 2 ani de tristețe, lacrimi și dor nestins de la dureroasa despărțire și trecere la cele veșnice a dragei mele soții,

ECATERINA ZAHAN.

Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa și să-ți dea binemeritata odihnă în liniște și pace. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, ora 9.00, la Biserica „Sf. Apostol Andrei” din Rogerius. Veșnic nemângâiat, soțul Puiu. (1090) 

 

* Amintiri dragi împletite cu durere, tristețe, lacrimi și dor, la împlinirea a 7 ani de când nu mai este printre noi dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

IOAN ȘANDRA.

Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăția Sa cea cerească. Recunoștință celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, ora 9.00, la Biserica „Nașterea Domnului” din str. Teiului. Familia. (1103) 

 

* Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre a rămas aceeași, ca acum un an, când scumpul nostru soț, tată, frate, cumnat, socru și bunic,

VALERIU MIHAI VENTER

(BORU), a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-i dea odihnă și viață veșnică! Familia, veșnic îndurerată: soția Aurica Florica, copiii, sora Aurica și cumnatul, ginerii, nora și nepoțeii. (1017)

 

* Azi, 15 noiembrie se împlinesc 14 ani de când scumpa și iubita noastră soție, mamă și soacră,

LENUȚA AVRAM,

a plecat dintre noi, lăsând un gol ce nu va putea fi umplut niciodată. Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i așeze sufletul unde cei buni se odihnesc. Mulțumim tuturor celor care-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Vasile, Sorin și Andreea. (1102)

 

* În urmă cu un an, soarele vieții a apus pentru ființa cea mai dragă nouă,

învățător POLIXENIA VERZEA,

soție, mamă, bunică și străbunică. A fost o soție, o mamă și o bunică minunată, dar și un dascăl foarte dedicat profesiei sale, inițiind generații întregi de elevi în arta cunoașterii, îndrumându-i și ajutându-i să se descopere și să-și aleagă drumul în viață. Pentru copiii, nepoții și strănepoatele ei a manifestat o dragoste nemărginită. Zâmbetul ei frumos, îmbrățișările ei calde, vorba ei dulce ne vor lipsi pentru totdeauna. În acest univers al tristeții ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Parastasul de un an va avea loc în data de 16 noiembrie 2019, ora 11.00, la Biserica ”Sf. Nicolae”, din Podgoria. Nu te vom uita niciodată, scumpa noastră dragă! Soțul Mihail, copiii Mihaela, Gabriela și Adrian, ginerii Alunel și Cristian, nora Alina, nepoții Adrian, Cristina și Raluca, strănepoatele Alesia și Antonia. (1114) 

 

* Cu aceeași durere în suflete anunțăm că s-au scurs 6 săptămâni, de când a trecut la cele veșnice scumpa noastră soție, mamă, bunică și străbunică,

ANA FLORUȚA.

Îți simțim enorm lipsa! Vei rămâne mereu în sufletele noastre, știind că ne veghezi de acolo de sus. Dumnezeu să te odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, ora 10.00, la Biserica Ortodoxă din Sânmartin. Soțul Filip, fiica Camelia, nepoata Larisa, strănepoata Larylei, Ionuț și Traian. (1118)

 

* Mereu prezentă în gândurile noastre vom păstra vie amintirea celei care a fost mamă, soacră și bunică,

dr. VICTORIA (VIKI) BOLOJAN.

Parastasul de pomenire la șase săptămâni va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, ora 9.00, la Biserica „Sfânta Treime” din Parcul Traian. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet curat! Fiica Gabriela, nepoata Adriuța și ginerele Adrian Boroș. (1122) 

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea, nu poate alina durerea și tristețea din inima mea, nu poate umple golul pe care l-a lăsat acum 9 ani despărțirea de dragul și minunatul meu fiu,

SORIN ȚIȚAN.

Rog pe Tatăl Ceresc să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa, alături de tatăl tău,

VASILE ȚIȚAN,

de bunicii tăi dragi,

ȚICA

și

OLIVER CUPȘA

și de

GABI COLTĂU.

Doina Coltău. (1119)

 

* Pios și etern omagiu de prețuire și neuitare la 7 ani de la trecerea în veșnicie a dragului meu soț,

Dr. Ec. NISTOR CIORDAȘ.

Pentru tot ce ai făcut îți vom fi mereu recunoscători și îți vom cinsti memoria, ne vom aminti vorbele înțelepte și sfaturile bune, de bunătatea sufetului tău nobil. Dumnezeu să-ți dăruiască binecuvântată odihnă! Soția. (2559)

* Trecerea timpului nu aduce uitare ci adâncește dorul și durerea din sufletele noastre acum, la împlinirea a patru ani de când ne-a părăsit draga noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică,

ELENA CRIȘAN.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică între aleșii săi. Veșnic îndurerați soțul Dumitru, fiicele Mărioara și Viorica, cu familiile.

 

* Retrăiesc aceleași clipe de durere și tristețe de când, în urmă cu patru ani, scumpa mea mamă,

ELENA CRIȘAN,

a trecut la cele veșnice lăsând un gol imens în sufletul meu. „Adâncă e durerea / Și lacrimi curg mereu / Te voi păstra în suflet / Te voi iubi mereu”. Chipul tău drag va rămâne veșnic în inima mea. Dumnezeu să-ți mângăie sufletul blând și să-ți dea odihnă veșnică. Fiica Viorica Ilisie.