DECESE

 

* Cu inimile întristate și pline de durere, suntem alături de verișoarele noastre Liana și Adriana cu familiile lor, care acum o conduc pe ultimul drum pe iubita lor mamă și mătușa noastră dragă  

ILEANA PUȘCĂU.

Rugăm pe Părintele Ceresc să-i rânduiască odihnă veșnică între aleșii Săi, iar asupra familiei greu încercate să reverse mângâiere și alinare. Arhimandrit Mihail, familia preot Dindelegan și familia Tărău. (4796)

 

* Sunt alături de familia îndoliată, greu încercată de pierderea celui care a fost soț și tată iubitor   

IOAN VASKA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Popa Rodica. (4798)

 

* Cu durere în suflet și cu lacrimi în ochi anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost un tată și bunic minunat

VALERIU IOAN SARCA.

Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 martie 2024 la ora 13.00, la capela ortodoxă din Marghita. Dumnezeu să-i dea odihnă vesnică. Fiul Ovidiu, nora Simona şi nepotul Alexandru.

 

* Cu inimile întristate și pline de durere, suntem alături de nepotul și verișorul nostru Ovidiu, care acum conduce pe ultimul drum pe iubitul său tată

VALERIU IOAN SARCA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Cumnata Florica, nepoţii Cosmin şi Ioana cu familiile.

 

* La ceas de grea încercare suntem alături de finii noștri Ovidiu, Simona și Alexandru la despărțirea de dragul lor tată, socru și bunic 

IOAN SARCA

din Marghita, cumnatul nostru de care ne leagă multe amintiri. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Roman și Otilia Ardelean. (4800) 

 

* Suntem alături de colegul nostru, Mihai Palcu, la dureroasa pierdere a tatălui drag   

ALEXANDRU PALCU.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate, din partea colegilor de la Consiliul Județean Bihor. (4799)

 

* Cu profundă durere în suflete ne despărţim de dragul nostru frate, cumnat şi unchi

RADU VASILE RAŞCU.

Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! Slujba de înmormântare va avea loc luni, 18 martie, la orele 14.00, la Capela Frenţiu. Fratele Romi Raşcu cu familia.

 

COMEMORĂRI

 

* Incredibil, un cuvânt folosit prea des în ultimul timp. Timpul parcă fuge, tristețea ne apasă sufletele. Au trecut 20 de ani de când a plecat la cele veșnice iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

MARIA BALA,

născută în satul Oșand. Dumnezeu să-i așeze sufletul ei nobil între aleșii Săi. Cei doi fii, Grigore și Florin Bala, cu familiile lor, din Oradea. (4787) 

 

* Se împlinesc 4 ani presărați cu multe amintiri, multă durere în suflet și un dor nespus pentru soțul, tatăl, bunicul și socrul

ing. IOAN FODOR.

Parastasul va avea loc la Catedrala Ortodoxă din Centru Civic, sâmbătă, 16 martie 2024. Georgeta, Cătălina, Valentina, Cătălin-Andrei, Marius și Lucian. (4797)

 

* Pe data de 16 martie se împlinesc 13 ani, (16 martie 2011), de când fratele nostru

ȘTEFAN SILAGHI

a plecat dintre noi și respectiv pe data de 20 aprilie 1995 a plecat dintre noi fratele nostru

DAVID SILAGHI (SISI).

Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace. Fratele Dinu cu familia și surorile Floricica, Viorica, Mărioara și Stela cu familiile lor. AMIN! (4790)

 

* Au trecut 5 ani de când dragul nostru tată, bunic, socru și soț

BOROS IANOS LASZLO

a trecut în neființă! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia din Germania.

 

* Golul lăsat în urmă de părinții mei

LAZĂR și MARIA PUȘCAȘ

nu poate fi acoperit de nimeni și de nimic. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 martie, ora 8.30, la Mănăstirea Franciscană din Parcul Olosig. Veșnica lor pomenire! fiica Dana.