DECESE

 

* Colectivul Biroului de Statistică Medicală este alături de doamna Lidia Borzescu, în momentele grele pricinuite de moartea bunicului

PAVEL CIORDAȘ.

Sincere condoleanțe! (2571)

 

* Suntem alături de colega noastră, grefier Martin Greti, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii de la Tribunalul Bihor. (2575)

 

* Regret profund trecerea în veșnicie a admirabilei mele profesoare, și dirigintă,

CORNELIA TABĂRĂ.

Dumnezeu să-i dea liniște și pace! Aurica Tulvan (căs. Bărui). (2573)

 

* Suntem alături de colega noastră, avocat Diana Egri, împreună cu familia, la trista despărţire de aceea care le-a fost bunică şi mamă iubitoare

ANA MARTIN.

Transmitem un gînd de mângâiere şi sincere condoleanţe întregii familii îndoliate! Membrii şi salariaţii Baroului Bihor. (2577)

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegei noastre Ileana Cazan, în aceste clipe grele pricinuite de pierderea mamei sale dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Departamentul Contabilitate Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colega noastra, Ileana Cazan, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Resurse Umane de la Plastor S.A.

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegei noastre, Ileana Cazan, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea mamei dragi. Fie-i țărâna ușoară! Serviciul Marketing Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colega noastră, Ileana Cazan, în marea durere pricinuită de dispariția mamei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Colectivul Lesto S.R.L.

 

* Suntem alături de colega noastră, Lenuța Cazan, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să îi odihnească sufletul! Serv. Consilieri-Secretariat Plastor S.A.

 

* Transmitem un gând de mângâiere și o rugăciune de alinare pentru colega noastră Lenuța, în clipa despărțirii de mama sa. Dumnezeu să o odihnească!
C.A.R. Plastor.

* Suntem alături de colega noastră Lenuța, la ceasul greu al despărțirii de mama sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace!
Serv. PPA Plastor S.A.

* Un gând de alinare, mângâiere și compasiune pentru draga noastră colegă, Marta Cătălina, în momentele grele la despărțirea de mama sa dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Leceului de Arte.