DECESE

 

* A împlinit 91 de ani și totuși o să ni-l amintim mereu ca o persoană caldă, optimistă, credincioasă și mereu cu o poveste și o vorbă cu tâlc pentru oricine dorea să asculte!!! Așa a fost tatăl, socrul și bunicul nostru

FLORIAN CORDE.

Nu o să uităm vorbele lui înțelepte și rugăciunile lui o să ne însoțească mereu. Priveghiul are loc azi, 14 septembrie, ora 18.00, în localitatea Chiraleu la nr. 145. Serviciul de înmormântare va avea loc miercuri 15 septembrie, ora 13.00, în localitatea Chiraleu nr. 145. Dormi în pace, suflet bun! Copiii cu familiile. (3388)

 

*Anunțăm cu tristețe încetarea din viață (la Galați) a doamnei

MARIA ASLAN

(a Flîchii), din Homorog.  Era o bună fiică a satului, iubea locurile natale și casa părintească și le-a dus mult dorul. Pentru noblețea și frumusețea sufletului îi datorăm neuitarea și tot respectul nostru. O vom pomeni mereu în biserica satului. Odihnă veșnică! Verișoara Vesa Hermina și Mihai și Doina Ardeleanu, cu familiile lor.

 

* Suntem alături de colega noastră, Angelica Pășcuț, în momentele de grea cumpănă pricinuite de despărțirea de scumpa sa mamă

ANA COSTEA.

Sincere condoleanțe! Colectivul Secției Chirurgie Oncologică și Generală SCMO. (3385)

 

* Suntem alături de Cati și Patricia în aceste momente grele, când au pierdut un soț și un tată minunat, pe

profesorul MIHAI CREȚU.

 Odihnească-se în pace! Familia Balaș.

 

* A plecat în eternitate un dascăl plin de vocație, neobosit truditor pe ogorul învățământului, soț, tată și bunic iubitor

prof. MIHAI CREȚU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc în 15 septembrie 2021, orele 14.00, de la Capela Hașaș. Soția Cati, fiica Patricia și nepotul Cristi. (3387)

 

* S-a înălțat la ceruri un suflet nobil, sufletul iubitului nostru frate, cumnat și unchi,

prof. MIHAI CREȚU.

Dascăl eminent, mentor și formator, a educat zeci de generații de elevi la C.N. “Constantin Brâncuși“, în spiritul muncii și al dreptății. Drum lin spre stele, Dumnezeu să te odihnească în pace! Fam. prof. Teodor Crețu.

 

* Suntem alături de voi, Cati şi Patricia, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a celui care a fost soţ şi tată iubitor,

prof. MIHAI CREȚU.

Ne vom aminti mereu cu drag de cel care a fost un om deosebit, bun prieten al multor locuitori ai satului Livada, un profesionist desăvârșit, care a luminat generații întregi de elevi, cu bunătate și iubire, cărora le-a oferit cu generozitate din lumina și înțelepciunea lui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Chivari Ioan, Alina, Cristi şi Ionuţ. (3392)

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost director,

prof. MIHAI CREȚU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Prof. Maniu Dumitru, prof. Geta Rusu, dr. Virgil Rusu. (3390)

 

* Durere și întristare. S-a ridicat la cer sufletul unui om deosebit, drag nouă

MIHAI CREȚU.

Suntem alături de voi, Cati și Patricia. Sincere condoleanțe! Aurora, Carmen, Oana cu familiile. (3386) 

 

* Cu multă durere și tristețe în suflete, direcțiunea Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Oradea, alături de întregul colectiv își ia rămas bun de la domnul

MIHAI CREȚU,

cel care a fost: profesor de matematică, director al școlii în perioada 1996-2011 și nu în ultimul rând, un om deosebit, care a unit colectivul într-o mare familie de-a lungul carierei sale didactice. Suntem alături de familia îndurerată, în rugăciune și în gând. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl vom purta mereu în sufletele noastre. Colectivul Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Oradea.

 

* Un ultim omagiu distinsului și admirabilului prieten și coleg,

 prof. MIHAI CREȚU.

Veșnică pomenire! Prof. Cornel T. Durgheu.

 

* Vestea trecerii la cele veşnice a distinsului profesor

MIHAI CREȚU

ne-a îndurerat profund. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Familia Gale. (3391)

 

* Cu profund regret îmi iau rămas bun de la cel care a fost un OM, coleg şi prieten deosebit, un profesionist desăvârşit,

prof. MIHAI CREȚU,

îndrumător a zeci de elevi, mereu apropiat elevilor, părinţilor şi colegilor. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace între aleşii Săi! Prof. Dumitru Bărdaş. (3393)

 

* Aducem un ultim şi pios omagiu celui care a fost cumnatul nostru,

VASILE PUT

(NELU).

Suntem alături de sora, cumnata şi mătuşa noastră, Monica şi de fiica lor Anda, în aceste momente pline de durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Constantin Nemeş cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost

VALERIA BOCIOC,

de 90 ani. Îngerii să păzească sufletul tău! Dormi în pace! Înhumarea are loc în Rontău, azi 14 septembrie, ora 13.00. Fiul Dan Meșter, fiica-Cornelia Meșter, nora Mihaela Meșter, nepotul Marius Filk cu Camelia, nepoata Raluca Vescan cu soțul Ovidiu.

 

* Ne despărțim de tine, scumpă mamă

VALERIA BOCIOC,

cu durere în suflet, fiul Dan Meșter, fiica Cornelia Meșter, nora Mihaela Meșter, nepotul Remus Filk cu Camelia, nepoata Raluca Vescan cu soțul Ovidiu. Dormi în pace!

 

* Sincere condoleanţe colegei noastre, Osvald Eva, în aceste momente de tristeţe marcate de decesul soacrei dragi. Colectivul NUTRIENTUL S.A.

 

 

* Amintiri, regrete și nostalgii ne cuprind acum, la despărțirea de bunul și dragul nostru coleg și prieten,

prof. MIHAI CREȚU.

Dacăl priceput, conducător înțelept, prețuit și apropiat de colaboratori și-a dedicat cu pasiune școlii harul cu care a fost înzestrat. Împărtășim durerea familiei și rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. prof. Piț Ioan. (518)

 

* S-a ridicat la Ceruri, după o grea suferință, unchiul nostru,

MIHAI CREȚU,

provocându-ne o profundă durere sufletească. Dumnezeu să-l ierte! Familiile: Cornel și Tița Popa, Relu și Mioara Florin Cuță și Aurica Fofiu. (519)

 

 

* Cu tristețe am aflat vestea morții celui care a fost un profesor de excepție, un om deosebit și prieten foarte bun,

prof. MIHAI CREȚU.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Dumitru Petruș. (521)

 

 

* Cu tristețe ne despărțim de cea cu care am petrecut minunații ani de liceu,

GIZI (GIZELLA THEIL, căsătorită FRENKEL).

Odihnește-te în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colegii din clasa a XII-a A, Liceul nr. 2 Oradea, promoția 1976. (522)

 

 

* Am aflat cu mâhnire de decesul

doctorului MIRON COSTEA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei. Fam. Tiba Mircea, Alexandru, Virginia. (523)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 20 de ani de când ai plecat de lângă noi, cel care ai fost tată și soț

LUCIAN POPA.

Nu te vom uita niciodată! În veci nemângâiați, fiul Malelu și soția Maria. (3384)