DECESE

 

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în suflet mă despart de cea care a fost scumpa mea soţie

FLOARE TURCUŞ,

de 61 ani. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Înmormântarea are loc azi, 14 septembrie, ora 13.00, în localitatea Ogeşti de la nr. 47. Veşnic nemângâiat soţul Vasile. (6720)

 

* Amintiri dragi, împletite cu lacrimi, dragoste şi recunoştinţă este ceea ce simţim acum, când a plecat dintre noi mama, soacra şi bunica noastră dragă

FLOARE TURCUŞ,

de 61 ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te vom uita niciodată. Fiica Mirela, ginerele Lucian şi adorata nepoată Dalina. (6721)

 

* Suntem alături de colega noastră Ardeleanu Maria, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veşnice a tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de la Clubul Lions Oradea. (6713)

 

* Suntem alături de verişoarele noastre Budea Florica, Preda Marioara şi familiile lor, la durerea pricinuită de moartea dragei lor mame,

FLOARE SILAGHI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Nicu, Adriana şi Nicoleta. (6709)

 

* Sincere condoleanţe şi un gând de mângâiere pentru cea mai bună prietenă a mea, Maria Ghidai, acum când îl conduce pe ultimul drum pe sigurul ei frate

TIBERIU BULZAN.

Fie-i ţărâna uşoară. Florica Borodi. (6710)

 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru cumnata Dina, fratele Tavi şi nepoatele Adina şi Ştefania, în aceste clipe de încercare şi durere pricinuite de plecarea la cele veşnice a mamei, soacrei şi bunicii dragi

MARIA TOMA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Aron, Viorica, Răzvan, Talida Şuşman. (6711)

 

* Cu adâncă durere anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost unchiul nostru drag

MARIN DIMA.

Stâlpul are loc azi, 14 septembrie 2017, ora 18.30, la Capela Orăşenească, iar înmormântarea va avea loc vineri, 15 septembrie 2017, ora 13.00, în satul Bucuroaia. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nepotul Eugen cu familia. (6726)

 

* Un gând de alinare familiei îndurerate la despărţirea de

VICTORIA COVACI.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cuş Ioan, Rodica şi Mariana cu familiile. (6712)

 

 * Suntem alături de colegul nostru Sorin Bulzan, în durerea pricinuită de moartea tatălui său. Sincere condoleanțe. Colegii de la secțiile de Arheologie și Istorie a Muzeului Țării Crișurilor, din Oradea. (771)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 7 ani de la insuportabila despărțire de iubita noastră fiică, soră și mătușă,

FLAMINIA FAUR,

care, în cei 40 de ani pe care i-a trăit, a fost animată de sentimente de generozitate umană, precum și de o pasiune constantă pentru cultură și știință, pe care a materializat-o în studii, articole și cărți de istorie și literatură. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace. Slujba de pomenire va avea loc vineri, la ora 10.00, în Biserica „Sf. Treime” din Oradea. Familia Faur.

 

 

* Să înălţăm o rugăciune pentru cea care a fost un om deosebit cu un suflet minunat

VICTORIA BUDA

al cărei destin s-a stins mult prea devreme şi neaşteptat în urmă cu 2 ani. Toţi cei dragi şi apropiaţi îţi vor păstra amintirea vie, rugându-ne mereu pentru odihna sufletului tău. Verişoara Doina Hulea. (6725)

 

* Cu vii şi neşterse amintiri şi dor aducem un pios omagiu de dragoste şi cinstire a memoriei scumpei noastre mame, soacre, bunică şi străbunică iubitoare, acum la 40 de zile de la despărţire,

VERONICA MACAVEI.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i primească sufletul generos şi bun în Împărăţia Sa, dăruindu-i linişte şi odihnă veşnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, ora 9.00, la Biserica Tei. Familia îndurerată. (6715)