DECESE

 

* Cu adâncă durere și tristețe ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

TEODOR PORUMB.

Cu drag și dor ne vom aduce aminte de tine, de dragostea cu care ne-ai ocrotit, cu care ne mângâiai sufletul, bun și blând, grijuliu, ctitor de armonie și dăruire pentru familia ce o iubeai nespus. Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace. Înmormântarea va avea loc miercuri, 15 noiembrie 2023, ora 13.00, de la Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodată. Soția Elena, fiul Sorin, împreună cu soția Camelia și nepotul Darius. (4265)

 

* Cu adâncă durere ne despărțim azi de cel care a fost scumpul nostru frate, cumnat și unchi  

TEODOR PORUMB. 

Îți vom păstra mereu o vie amintire! Fratele Ioan Porumb cu soția Elena, nepoții Dan și Dorina cu familiile. (4263)

 

* Suntem alături de sora și cumnata noastră cu familia, la marea durere pricinuită de moartea soțului, tatălui, socrului și bunicului lor drag   

TEODOR PORUMB. 

Sincere condoleanțe. Fam. Silaghi Nicodin, Maria, Cristi și Adina. (4259)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a dragului nostru tată, socru, bunic

CORNEL POPA,

în vârstă de 91 ani. Înmormântarea are loc azi, 14 noiembrie 2023, la Capela Haşaş, ora 13.00. Odihneşte-te în pace! Familia îndurerată.

 

* Cu inima plină de durere, cu lacrimi în ochi, ne luăm rămas bun de la cea care a fost soră, cumnată și mătușă  

DOINA BUTARU.  

Aprindem o lumânare și ne rugăm lui Dumneze să-i călăuzească sufletul pe care veșniciei, a luminii și a păcii. Nu te vom uita niciodată. Suntem alături de nepotul nostru, dr. Călin Butaru și întreaga familie a acestuia, la marea durere a pierderii mamei lui. Fratele Vasile Dronca, cumnata Monica, nepotul Șerban cu nepoțica Natalie și nepoata Mihaela cu soțul Andrew. 

 

COMEMORĂRI

 

* Cu inimile cernite încă de durerea despărțirii, amintim că se împlinesc 3 ani de când cel care ne-a fost soț iubit, tată, socru, bunic, străbunic și frate blând,  

NISTOR NEGREAN

a plecat la cele veșnice, lăsând în urma sa lacrimi, durere și amintiri dragi. Ne-a iubit mai presus de orice, ne-a adunat mereu în jurul său cu blândețea și cu dragostea sa nemărginită. Dragul nostru, vei rămâne veșnic icoana vie a sufletelor noastre. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică alături de cei buni și drepți. Veșnic îndoliați soția Piri, fiul Nicu și Dana, nepotul George cu soția Flavia, strănepotul său drag Cezar și sora lui îndurerată Firuța. (4260) 

 

* Timpul trece tăcut dar tristețea sufletelor noastre este aceeași ca în urmă cu 24 de ani când moartea nemiloasă te-a răpit dintre noi iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

MARIA PETROI, 

din Mierlău. Pentru tot ce ai făcut pentru familia ta dragă îți datorăm respect, dragoste și neuitare. Dumnezeu să te odihnească în pace la dreapta Lui. Copiii cu familiile. (4261)