DECESE

* Şi de voi umbla prin mijlocul umbrei morţii, nu mă voi teme, că Tu cu mine eşti”. (Ps.22)

JULIANNA SZABO,

ELENA VINCZE,

FERENC HORVATH.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Promoţia 1959 îşi ia rămas bun de la minunatul lor coleg

IOAN CÂNDEA

şi-l roagă pe bunul Dumnezeu să primească sufletul său bun şi să-l aşeze în Împărăţia Sa. Transmitem familiei îndoliate întreaga noastră compasiune. Foştii colegi de la Şcoala Tehnică de Cooperaţie, promoţia 1959. (871)

 

* A trecut la cele veşnice un bun prieten, om de aleasă omenie, cinste şi corectitudine,

ec. IOAN CÂNDEA.

Dumnezeu să-i dea veşnică odihnă, iar familiei îndoliate un gând de mângâiere şi alinare. Rămas bun dragă prietene! Pascu Rădac. (876)

 

* Suntem alături de domnul Varodi Petru în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale dragi. Compasiune şi sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul Serviciului Tehnic al Turism Felix S.A. (873)

 

* Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la MAMA mea dragă

FLOARE GROZA,

de 85 ani, soacră, bunică şi străbunică iubitoare. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2019, ora 13.00, în satul Bălnaca, de la nr. 181. Dumnezeu să-i dea odihna binemeritată. Fiica Livia Gherman cu familia. (874)

 

* Suntem alături de asistenta Claudia Dărăban în clipele de durere pricinuite de decesul tatălui ei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colectivul Centrului Medical Ecomed Oradea. (875)

 

* Un gând de mângâiere și compasiune pentru familia colegului nostru, Mihai Nagy, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a iubitului lor tată, soț, socru și bunic

MIHAI NAGY.

Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie și să îi întărească. Colectivul firmelor Geobara Service S.R.L., Nord Vest Camioane S.R.L. și  Jurmilka s.r.o.

 

* Ne alăturăm durerii familiei Nagy Mihai, la trista desparțire de bunul lor tată, soț, socru și bunic

MIHAI NAGY.

Sincere codoleanțe și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Din partea familiei Bara Gheorghe, Nicoleta, Patricia și George.

 

* După o lungă şi grea suferinţă, inima scumpei soţii, mame, soacre şi bunici

ELENA VINCZE

în vârstă de 71 ani, a încetat să bată. Înmormântarea are loc azi, 14 iunie 2019, ora 12.00, la Cimitirul Rulikowski, Capela Haşaş. Soţul, fiul, fiica, nepoţica.

 

* Cu adâncă durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru soț și tată,

ȘTEFAN POCSAI,

de 77 ani, pensionar al Intreprinderii Miniere Bauxita Dobrești.

Înmormântarea are loc azi, 14 iunie, ora 15.00 la capela cimitirului Ceica. Odihnească-se în pace! Familia îndurerată. (2305)

 

COMEMORĂRI

 

* Anii trec dar nimeni şi nimic nu poate şterge din sufletele noastre amintirea fiinţei dragi MAMA. Cu regretul că am pierdut un om minunat, plângem bunătatea, răbdarea, înţelepciunea şi dragostea ce ne-a oferit. Cu inimile pline de dor şi durere, comemorăm 14 ani de la plecarea în veşnicie a

prof. VIORICA GHERDAN-LUCACIU.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul alături de cei dragi nouă:

NICOLAE GHERDAN,

DUMITRU LUCACIU,

plecaţi şi ei dintre noi mult prea devreme. Dumnezeu să vă aşeze sufletul în Împărăţia Lui! Recunoştinţă celor ce le vor oferi o clipă de aducere aminte. Fiica Angela cu familia. (852)

 

* Nu greu, ci foarte greu ne este fără cea care a fost soţie, mamă, bunică,

EUGENIA FARCAŞ,

care ne-a părărsit în urmă cu doi ani pentru totdeauna. Parastasul de pomenire va ave aloc sâmbătă la Biserica Sfântul Pantelimon (preot Pintea). Dumnezeu s-o ierte şi odihnească! Mulţumim celor care îi vor păstra un moment de aducere aminte. Familia. (856) 

 

* Pios omagiu de dragoste şi recunoştinţă iubitului meu tată

av. VICTOR-TEODOR NUŢESCU

la împlinirea a 19 ani de la plecarea sa în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mulţumiri celor ce-i vor acorda o clipă de aducere aminte. Fiica Roxana. (806)

 

* Azi, la ceas de aducere aminte, ne este greu să vorbim despre tine la timpul trecut. Durerea a rămas la fel de vie de când sufletul tău blând s-a înălţat la cer, în urmă cu un an. Eşti departe, dar veşnic aproape draga noastră soţie şi mamă,

ICA TÂRB.

Ai plecat lăsându-ne inima plină de infinită tristeţe, amintiri împletite cu lacrimi şi un dor nestins. Vei rămâne veşnic în sufletele noastre, iar pentru tot ce ai făcut pentru noi, îţi datorăm neuitarea. Rugăm pe bunul Dumnzeu să te odihnească în Împărăţia Sa, iar tu să ne veghezi din Ceruri ca îngerul nostru păzitor! În veci nemângâiaţi, soţul Vasile şi fiica Claudia. (865)

 

* Amintiri dragi, lacrimi şi dor nestins este tot ce a mai rămas de când în urmă cu doi ani, un suflet minunat şi plin de dragoste s-a înălţat la cer, mai aproape de Dumnezeu, dar este prezent în gândurile şi sufletele noastre, dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

IOAN LUPU.

Familia îndurerată. (866)

 

* Retrăim cu aceeaşi durere în suflete momentul când, cu şapte ani în urmă, ne-am despărţit pentru totdeauna de cel care a fost,

ing. NICOLAE BLAGA.

Amintirea lui va rămâne mereu în inimile noastre. Mulţumim tuturor celor care îi vor păstra câteva clipe de aducere aminte. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Familia. (867)

 

* Un gând, o lacrimă, o rugăciune pentru veşnica ta odihă şi neuitare, la împlinirea a 40 de zile de când ai plecat la cele veşnice dragul nostru soţ, tată şi bunic,

ing. agronom FLORIN DORIN.

Să-ţi fie somnul lin şi îngerii aproape. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Soţia Viorica, fiica Alina cu soţul Claudiu şi nepoata Carla. (868)