DECESE 

 

* Împărtășim tristețea colegei noastre, profesor Maricica Petrila, cu profundă compasiune și cu un gând de mângâiere, în aceste momente dureroase în care se desparte de scumpa mamă. Bunul Dumnezeu să-i vegheze odihna de veci și să aline suferința pe care o lasă în urmă! Direcțiunea și întregul colectiv de la Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” Oradea. (4660)

 

* O plecare fără întoarcere lasă întotdeauna în urmă o durere fără leac. Ne rugăm ca tristețea despărțirii de draga mamă a colegei noastre, profesor Maricica Petrila, să fie alinată în vreme de balsamul mângâietor al amintirilor. O încredințăm de toată compasiunea și susținerea noastră și-I cerem Bunului Dumnezeu să-i rânduiască celei care pleacă odihna veșnică printre îngerii săi, de unde să-i vegheze pe cei rămași în urmă! Colegele din Catedra de limba și literatura română de la Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” Oradea. (4661)

 

COMEMORĂRI

 

* Durerea, lacrimile, tristeţea și amintirile dragi sunt tot ce ne-au rămas la împlinirea celor 7 ani de când s-a ridicat la cer, mult prea devreme, dragul nostru, fiu, soț și tată

JANCSI BARABAS,

din Oradea. Bunătatea şi dragostea ce ne-a purtat-o o vom păstra vie în sufletele noastre, împreună cu un pios omagiu de aducere aminte. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Familia, în veci îndurerată. (4570)