DECESE 

 

* Cu durere în suflete ne luăm rămas bun de la cumnatul nostru,

ALEXANDRU BARNA (ÖCSI).

Sincere condoleanțe soției Lia și fiicei Ioana-Cristina Szabo, cu familia ei. Vei rămâne veșnic în aminitirea noastră! Fam. Lăzurean Sălăgean. (4323)

 

* Dormi în pace dragul meu frate,

IOAN BURLĂU.

Ne rămân doar amintirile prin care vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, alături de cei dragi, plecați la Domnul! Sora Maria cu familia. (4314)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la cel care a fost

IONEL BURLĂU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Nepoții Meze Cristian și Ionuț. (4315)

 

* Suntem alături de colega noastră, Felicia Budai, în aceste clipe grele de despărţire de tatăl ei

TEODOR LUCUȚA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Sa! Sincere condoleanţe! Colegii de la Departament Strategie Reţea. (4304)

 

* Suntem alături de familia finei Budai Felicia, la ceasul despărţirii de tatăl,

TEODOR LUCUȚA,

un om cu suflet blând şi un tată minunat. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Paşc Călin. (4308)

 

* Compasiune şi sincere condoleanţe! Suntem alături de familia şefului nostru, ing. Filip Nicolae, în aceste momente de grea încercare şi durere pricinuite de decesul tatălui

IOSIF FILIP.

Colectivul R.A.R. Bihor. (4306)

 

* Regretăm profund trecerea fulgerătoare în neființă și mult prea devreme a fostului nostru coleg

OVIDIU MORAR

şi ne exprimăm întreaga noastră compasiune, în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Conducerea S.C. "TURISM LOTUS FELIX" S.A. - Băile Felix.

 

* Cu deosebit regret ne exprimăm durerea la neașteptata trecere la cele veșnice a celei care a fost colega noastră, la Laboratorul de Analize Medicale - Spitalul de Neuro-Psiatrie, asistentă de mare valoare profesională

MARGARETA HENNING-MANY.

Dumnezeu să o aibă în paza Lui! Lucia Șandru. (4311)

 

* Te-ai stins puțin câte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme de lângă noi, pentru totdeauna, scumpa noastră soție, mamă, soacră și bunică

VIORICA ILEA,

în vârstă de 77 ani. Amintirea ta va rămâne mereu vie în sufletele noastre. Odihnește-te în pace MAMĂ dragă! Soțul Vasile, fiicele Neli și Lia, ginerii Călin și Istvan, nepoții Henrietta cu Cătălin, Brigitta și Balazs. (4313)

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpul nostru soț, tată și bunic, de 85 ani,

GAVRILĂ ȘUTEU.

Te vom păstra mereu în inimile noastre și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa! Soția Maria și fiul Filip cu soția Laura, nepoții Carina, Andrei și Carla. (4316) 

 

* Suntem alături de cuscra noastră, Maria Șuteu, la marea durere pricinuită de despărțirea de scumpul său soț,

GAVRILĂ ȘUTEU.

Dumnezeu să-l odihnească! Fam. Boroș Petru și Aura. (4317)

 

* Suntem alături de finii noștri Filip și Laura, la despărțirea de părintele drag,

GAVRILĂ ȘUTEU.

Odihnă veșnică! Fam. Lipovan. (4318)

 

* Cu mare durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată,

GAVRILĂ ȘUTEU.

Mulțumesc că m-ai ajutat să devin omul care sunt astăzi. Vei rămâne în memoria noastră veșnic. Drum bun în lumea celor drepți, suflet curat și iubitor! Fam. Crișan Ioan, Angela, Ramona și Vlad. (4319)

 

* Suntem cu sufletele alături de fratele, cumnatul, unchiul Teușdea Valer și copiii săi din București, la dureroasa despărțire de iubita lor soție, mamă și bunică,

MAGDA TEUȘDEA.

Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească întru Împărăția Sa! Fam. Teușdea Tiberiu și Alin. (4322)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a scumpului soț,

TEODOR CIPLEU,

în vârstă de 89 ani. Înmormântarea are loc azi, 13 iulie, ora 13.00, în localitatea Lorău de la nr. 45. Ne rugăm bunului Dumnezeu să te odihnească în pace! Soția Maria, nepotul Cipleu Nicu, cu familia.

 

COMEMORĂRI

* Păstrându-i neștearsă amintirea retrăim cu durere ziua despărțirii de când în urmă cu 3 ani, dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

VIOREL DAMIAN

a plecat pe drumul fără întoarcere, dar a rămas în inima noastră, singurul loc de unde nu va pleca cât vom trăi. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Familia. (4282) 

 

* Departe de ţară, o veste cutremurătoare ne-a îndurerat puternic aflând că dragul nostru fiu, tată, frate, cumnat şi unchi,

DOREL ADRIAN PUP,

a încetat din viaţă în urma tragicului accident, în Franţa, la data de 13 iulie 2017. Moartea nemiloasă te-a răpit din mijlocul familiei, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Ai plecat prea devreme fără să spui nimănui nimic, ai murit în tăcere, mângâiat doar de bunul Dumnezeu, care te-a chemat la El, ca să-ți mângâie suferința. Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre, dorul din inima noastră și lacrimile din ochii noștri au rămas aceleași. Îl rugăm pe Părintele Ceresc să te ierte și să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! În veci nemângâiați: tata, mama, fiul, fratele, surorile și nepoții. (4310) 

 

* Se împlinesc 2 ani de la trecerea în neființă a dragei noastre surori, cumnate și mătuși,

FELICIA POP.

Dumnezeu să te odihnească în pace, alături de părinții, bunica și frații tăi! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Fratele Galbenu Ștefan, cu familia. (4312)