DECESE

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru Covaciu Maria, Covaciu Mircea și Rodica, cu familiile, la despărțirea de bunul lor soț, tată și bunic,

IOAN COVACIU.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fratele Tripa Ștefan, nepoții Tripa Ștefan și Marian Camelia cu familiile. (2832)

 

* Președintele și membrii Asociației de proprietari Cantemir 33 Oradea își iau rămas bun de la cel care a membru și vecinul nostru 

IOAN COVACIU,

din blocul PB 3. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. (2834)

 

* Drum bun spre lumină, soră dragă

MARIA ȘTEF!

Acum când o vom conduce pe ultimul drum, gânduri de mângâiere și compasiune celor care o plâng și pe care i-a iubit, crescut, vegheat și ocrotit, de-a lungul vieții sale. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Cornelia și Mircea Miheș.

 

* Dumnezeu să o odihnească în pace, între cei drepți, pe mătușa noastră

MARIA ȘTEF!

Dumnezeu să aducă alinare celor cărora le-a fost mamă și bunică dragă. Nepoții Cosmin și Cristian Miheș, cu familiile lor.

 

* Foști colegi și studenți ai FEFS Oradea anunță decesul celui care a fost 

ȘTEFAN KOLUMBAN, 

lector universitar. Dumnezeu să-l odihnească în pace. (2838)

 

* Triști și îndurerați anunțăm trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii noastre dragi 

ROZICA DOPP. 

Pentru iubirea și grija pe care ne-ai purtat-o vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Înmormântarea are loc azi, 13 ianuarie 2023, ora 15.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa Cerească și să rămâi mereu îngerul nostru păzitor. Fiica Ramona Maxim, nepotul Ionescu Alexander. (2839)

 

* Gânduri de mângâiere, alinare sufletească și întreaga noastră compasiune pentru vecina Ramona Maxim și fiul Alexander în aceste momente triste și grele când se despart de mama și bunica mult iubită

ROZICA DOPP. 

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Fam. Florin și Elena Mercea. (2840)

 

* Aducem un ultim omagiu vecinei noastre

ROZICA DOPP

și transmitem sincere condoleanțe fiicei Ramona Maxim și nepotului Alexander. Vecinii din blocul H1, sc. E, Aleea Rogerius. (2841)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 ani de la plecarea pe drumul veșniciei a dragului nostru soț și tată

AUREL FAUR.  

Ne-a lăsat amintiri și un gol în inimi. Dumnezeu să-l aibă mereu în paza Lui. Familia îndurerată. (2835) 

 

* Au trecut șase săptămâni de când ne-am despărțit de mama și bunica noastră  

FLOARE POPA. 

La căpătâiul tău privim țărâna ce te apasă și ochii ni se scaldă-n lacrimi că ne lipsești de acasă. Dumnezeu să-ți așeze sufletul în lumea celor drepți. Fiica    Mariana, nepoatele Alina și Claudia și strănepoata Alesia. (2827)