DECESE

 

* „Intră întru bucuria Domnului Tău.” (Mt. 25, 21)

TEODOR DOREANU,

ANA JURJ,

ERZSÉBET KATALIN TOTH,

ATTILA LÁSZLÓ HANGAI,

MARGARETA MEZEI,

ILIE MEŞTER,

ISTVÁN LÖRINCZ,

DUMITRU BOLOJAN,

NICOLAE VASILE CARDOŞ,

GYÖRGY TURBUCZ,

TEREZ KELEMEN,

LAJOS HARSÁNYI.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* După o lungă și grea suferință distinsul și popularul Dascăl beiușean

ANDREI POP

a intrat în odihna cea veșnică a lui Dumnezeu pentru ca să se odihnească și el de lucrurile sale de aici, așa precum Dumnezeu s-a odihnit de ale Lui după desăvîrșita Sa Creație. Sperăm ca Sfântul Arhanghel Gavriil, patronul aviatorilor, împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail, protectorul soldaților, să călăuzească prin văzduh, spre Mântuitorul, sufletul lui, ocrotindu-l, așa cum l-a ocrotit, când apăra Cerul Patriei, ca aviator în Războiul al Doilea Mondial. Sperăm, de asemenea, să poată ajunge în pace, lângă cei dragi ai lui plecați de aici mai devreme. Requiem aeternam dona ei, Domine! (Dă-i, Doamne, odihnă veșnică!). Celor rămași, Tania și Nelu Dărăbăneanu, precum și lui Laurențiu - Țuțu – Dale și tuturor celorlalți copii și nepoți, mângâiere. Fam. Prof. Teodor Rif.

 

 * O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare și blând s-a retras într-o lume mai bună după o lungă suferință

 prof. CARMEN ȚIRBAN.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Suntem alături de familia îndurerată. Conducerea și colegii de la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”.

 

* Suntem alături de familia Ciontea, în aceste momente de durere, la pierderea mamei dragi

IULIANA CIONTEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă, liniște și pace! Fam. Șipoș Elena, Țoc Carmen. (1998)

 

* Un ultim și pios omagiu celei plecate dintre noi, doamna

MARIA BIRĂU,

ființă mult devotată familiei și celor apropiați. Dumnezeu să-i dea casa veșnică în Împărăția Sa! Familiei îndoliate, sincere condoleanțe și toată compasiunea. Fam. Gârba Cornel și Marioara. (1991)

 

* S-a ridicat la cer o inimă de mamă plină de bunătate și iubire. Cu lacrimi în ochi și sufletul îndurerat îmi iau rămas bun de la draga mea consăteană și prietenă,

prof. MARIA COSTICĂ

(Captari). Un sincer gând de alinare pentru Daniela și familia ei, în momentul despărțirii de scumpa lor mamă și bunică. Dumnezeu s-o odihnească în pace în Împărăția Sa cea Cerească. Familiilor îndoliate sincere condoleanțe! Iuliana Maria Albuțiu din Oradea. (1994)

 

* Regretăm sincer trecerea la cele veșnice a colegei noastre

prof. MARIA BOT COSTICĂ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar fiicei Daniela cu familia îi dorim să aibă putere să depășească aceste momente dureroase. Absolvenții Școlii Pedagogice de Fete, promoția 1956. (2001)

 

* O conducem astăzi pe ultimul său drum pe doamna profesoară

MARIOARA BOT,

de 82 de ani. A fost o participantă activă la viața satului Leș, în care s-a implicat și ne-a îndrumat. Îi mulțumim și-l rugăm pe Dumnezeu să o așeze în locul ce i se cuvine, pentru tot binele făcut comunității noastre. Condoleanțe întregii familii și regrete cu multe lacrimi! Fiii satului. (1996)

 

* Suntem alături de domnul prodecan lect. univ. dr. Dragoș Dărăbăneanu, la durerea pricinuită de moartea bunicului. Sincere condoleanțe! Decanatul și Secretariatul Facultății de Științe Socio-Umane, Universitatea din Oradea. (1997)

 

* Decanul, Consiliul, membrii şi salariaţii Baroului Bihor au luat la cunostinţă, cu profund regret, de trecerea la cele veşnice a distinsului avocat

TEODOR DOREANU,

un om de înaltă ţinută profesională şi morală, demn reprezentant al profesiei de avocat. Cu toată compasiunea, suntem alături de familia greu încercată şi transmitem sincerele noastre condoleanţe Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

* Aducem un ultim şi pios omagiu unuia dintre foştii membrii ai Baroului Bihor,

av. TEODOR  DOREANU,

care a slujit îndelungă vreme şi cu demnitate profesia de avocat. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi ne exprimăm regretul că vechea gardă s-a mai împuţinat cu plecarea unuia dintre reprezentanţii săi de seamă. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică! Membrii şi salariaţii Filialei Casei de Pensii a Avocaţilor. 

 

* Un suflet bun și drag s-a ridicat la ceruri, durerea este nemărginită, cuvintele sunt de prisos. Pentru omul frumos care ai fost și pentru ce ai însemnat pentru noi îți mulțumim dragă soție și mamă,

înv. MARIA BARA.

Locul tău va rămâne în inima noastră veșnic. Drum lin printre îngeri! Înmormântarea are loc azi, 13 ianuarie, ora 13.00, la Capela Cimitirului din Băile 1 Mai. Soțul Lazăr și fiica Sanda cu soțul Florin.

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de draga noastră mătușă,

MARIA BARA.

Odihnă veșnică, suflet bun! Întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Nepoții Eugen și Corina, copiii Alexandru și Andrei Bara.

 

* Împărtășim marea durere a dragilor noștri, Lazăr, Sanda și Florin, la despărțirea grea de iubita lor soție și mamă și buna noastră cuscră,

MARIA BARA.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Condoleanțe întregii familii! Văd. Avram Zoița cu fiica Ioana. (2006)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţ încetarea din viaţă, după o lungă şi grea suferinţă, la 84 de ani, a soţului meu

    lt. colonel (r.) SANDOR CSEKE,

. Înmormântarea a avut loc la Salonta. Soţia.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru coleg,

colonel (r.) SANDOR CSEKE.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Filiala Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (2003)

 

* Un gând de alinare, mângâiere şi compasiune pentru draga noastră colegă, Cociubei Daniela, în momentele grele, la despărţirea de o persoană dragă din viaţa sa. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Sabău Călin Traian. (2008)

 

* În aceste momente dureroase, suntem alături de colega noastră, Cociubei Daniela, la pierderea unei persoană dragi din viaţa sa. Sincere condoleanţe! Colectivul Tribunalului Bihor. (2007)

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul trece, dar durerea din sufletele noastre și lacrimile din ochii noștri au rămas aceleași ca în urmă cu 3 ani, de când dragul nostru soț și tată,

AUREL FAUR,

a plecat dintre noi la bunul Dumnezeu. Ai rămas în inimile noastre și vom păstra vie amintirea chipului tău drag. Soția Livia și copiii Sebastian cu soția Bianca și Gabriel, nu te vor uita niciodată! (2009) 

 

* Și acum la 8 ani de plecarea ta, draga mea mamă,

ELENA KISS,

ești tot prezentă pentru mine și vei fi mereu. Gabi Kiss. (2000)

 

* Au trecut zece ani de când un dor imens s-a așternut în sufletele noastre de la plecarea dintre noi a iubitului nostru soţ, tată, socru şi bunic 

 

prof. NICOLAE MIHALCEA.

 

Locul pe care l-ai avut în viața noastră s-a transformat în amintiri pe care le vom păstra veşnic. Memoria ta va rămâne neștearsă în sufletele noastre. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace în Împărăţia Sa. Soţia Slobodanca, fii Victor şi Nicolae cu soţiile Laura şi Teodora, nepoţii Ionuţ, Tudor şi Luca.