DECESE

 

* ”La ce ne-a slujit bogăția și toată fala ei? Toate acestea au trecut ca umbra”. (Înț. 5, 8-9)

VIRGIL BERINDE,

GYORGY NOVAK.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Un gând de alinare și mângâiere colegei noastre Silvia Heredea, acum când trece prin această încercare pricinuită de trecerea în veșnicie a mamei dragi,

ROZALIA NICA.

Dumnezeu să o așeze în lumea celor drepți. Sincere condoleanțe întregii familii. Colegii de la Serviciul Comercial și Depozit Materiale al S.C. Turism Felix S.A. – Băile Felix. (2614)

 

* Suntem alături de colega noastră Silvia Heredea la durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi,

ROZALIA NICA.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe întregii familii. Colegii de la Grupul Gospodăresc al S.C. Turism Felix S.A. – Băile Felix. (2615)

 

Împărtăşim durerea doamnei director Antonia Nica la greaua despărţire de tatăl său,

Pr. MIRCEA NICA.

Condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Membrii Asociaţiei Pas cu Pas Oradea, Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu Oradea.

 

* Cu durere adâncă şi nemărginită tristeţe ne despărţim de un suflet bun, care s-a ridicat la cer, iar noi cu inimile sfâşiate de durere şi cu ochii înlăcrimaţi anunţăm trecerea la cele veşnice, după o scurtă și grea suferință, a soțului, tatălui, socrului,  bunicului și cuscrului nostru drag,

locotenent colonel (r.) GHEORGHE BALOG,

în vârstă de 70 ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2019, la orele 13.00, în satul Sînmartin de Beiuș. Dumnezeu să îl aibă în paza Sa veșnică, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Familia îndurerată.

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de mângâiere și compasiune și suntem alături de familia îndurerată, la despărțirea de camaradul nostru,

locotenent colonel (r.) GHEORGHE BALOG.

A fost un om de mare noblețe sufletească, curat și blând, iubit de toți colaboratorii, prietenii, familie, copii și nepoți. Excepționalele calități morale și profesionale vor face să rămână o amintire luminoasă în memoria noastră. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe!    Militarii în rezervă și activi, din Beiuș.

 

* Sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei Balog Rodica, la pierderea soţului, tatălui şi bunicului, cel care a fost

lt. col. (r.) GHEORGHE BALOG.

Dormi în pace, suflet blând! Col. rz. Faur Ioan cu soţia Maria. (1642)

 

* S-a stins din viață cel care a fost

”Unchiu GHIȚĂ”,

un OM printre oameni. Dumnezeu să te aibă în pază! Te vom păstra veșnic în inimile noastre. Nepotul Marius cu soția Adelina și fiul Andrei-Radu.

 

* Suntem alături de familia Balog Dragoş la trecerea la cele veşnice a tatălui, socrului şi bunicului drag,

GHEORGHE BALOG.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Iubitorii fotbalului beiuşean.

 

* Adânc îndurerați de plecarea, mult prea repede, la cele veșnice a dragului nostru frate, cumnat și unchi,

VIRGIL BERINDE

(NELU),

născut în satul Cihei ne alăturăm suferinței voastre, Florica, Florin, Ioana și Nicu și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sora Sanda, cumnatul Nelu, nepoții Cosmin cu familia și Călin cu familia. (1637)

 

* Împărtășim durerea colegilor noștri, Florin și Paula Berinde și ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele în care se despart de dragul lor tată și socru,

VIRGIL BERINDE.

Dumnezeu să vă mângâie și să vă aline, iar pe cel răposat să-l așeze în lumea celor drepți. Colegii de la Inter Broker. (1634)

 

* Regrete, lacrimi şi flori însoţesc rugăciunile noastre înălţate Tatălui Ceresc, pentru odihna sufletului dragului nostru prieten,

pr. MIRCEA NICA.

Ne vor lipsi zâmbetul cald, vorba înţeleaptă, iar exemplul vieţii trăite în demnitate şi credinţă ne va însoţi mereu. Anda, Iulia, Dana şi Andrei Cristea. (1639)

 

* Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pierderii unui părinte. Îi suntem alături doamnei director Antonia Nica, în aceste momente grele ale despărţii de iubitul tată. Bunul Dumnezeu să-i facă parte cu drepţii în Împărăţia Sa,

părintelui MIRCEA,

iar îndureratei şi mult încercatei familii să-i dea liniştea sufletească de care are atâta nevoie în aceste momente. Angajaţii Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea. (1640)

 

* Împărtăşim durerea familiei Nica, la despărţirea vremelnică de dragul lor soţ şi tată, distinsul şi cucernicul

preot MIRCEA NICA.

Ne vom ruga împreună Tatălui Ceresc pentru sufletul lui. Condoleanţe pentru Gabi şi copii! Othilia şi Mihai Groza.

 

* Suntem alături de familia Nica, la marea durere a trecerii în neființă a celui care a fost soț și părinte,

preot MIRCEA NICA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Mihuț Florian. (1647)

 

* În aceste clipe, de mare tristeţe, când se desparte de mama sa

MARIA FLOREA,

sunt alături de d-l ing. Gheorghe Florea. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Cu adâncă compasiune, ing. Vlad Andrei Tomescu. (1648)

 

* Un suflet mare a plecat spre cer lăsând în urmă amintiri frumoase,

ing. GHEORGHE MAXIM.

Să-i fie somnul lin și îngerii aproape. Recunoștință veșnică. Sincere condoleanțe întregii familii! Fam. Ionuțiu Gheorghe, din Salonta.

 

* Suntem alături de colega noastră, Lucica Butcovan, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul de la C.S.E.I. „Cristal” Oradea. (1644)

 

 

COMEMORĂRI

* Durere, tristețe și dor nemărginit retrăiesc acum, la împlinirea a 3 ani de când a plecat în veșnicie dragul meu soț,

VALENTIN VASILE.

Dormi în pace, suflet bun! Soția Iuliana. (2606). 

 

* Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. Timpul trece, dar durerea din suflete și lacrimile din ochii noștri au rămas aceleași ca în urmă cu un an, când a plecat dintre noi la cele veșnice, în Împărăția Cerului, iubita noastră soție, mamă și bunică,

FLORIANA MOGA.

Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică și să o așeze de-a dreapta Sa! Noi o vom pomeni întotdeauna în rugăciunile noastre. Recunoștință și mulțumiri celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Parastasul și slujba de pomenire vor avea loc duminică, 15 decembrie 2019, la Biserica Ortodoxă din Chijic. Odihnește-te în pace, suflet bun! Soțul Nicolae, fiica Ramona, ginerele Cosmin, fiul Dan, nora Bianca și mult iubiții ei nepoți: Iulia, Victor și Matei. (1646) 

 

* Nimeni și nimic nu poate alina durerea ce s-a așternut în sufletul meu, în urmă cu 6 săptămâni, când în 16 noiembrie m-am despărțit de scumpa mea mamă, cea care a fost

CAROLINA ȘANDRĂU.

Ne-am despărțit pe neașteptat

Și am rămas cu sufletul neîmpăcat

Ai vrut mult să mai trăiești,

Dar ți-a fost scris în cartea vieții

Ca noi două să ne despărțim.

Trăiesc în amar și jale,

Iar tu stai în cimitir

Și te plouă zile-n șir,

Nu ai foc și nici lumină

O vorbă să-ți mai spun.

Te-ai închis într-un mormânt,

Unde eu vin la tine plângând,

Să-ți pun câte o floare

Să-ți aprind o lumânare.

Cât ai trăit te-am iubit,

Cât voi trăi te voi iubi și te voi plânge.

Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea! Dormi în pace, suflet bun! Parastasul de pomenire va avea loc în 14 decembrie, la Biserica din Cordău. Fiica Silvia, cu sufletul neîmpăcat. (1598)

 

* Cu aceeași durere în suflete comemorăm trecerea unui an, de când a plecat dintre noi scumpa noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

ILEANA CRIȘAN,

din Diosig. Pentru bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat o vom păstra mereu în sufletele, gândurile și amintirile noastre. Dumnezeu să-i vegheze somnul liniștit, între îngeri! Copiii: Antiția, Cornel și Rodica, cu familiile. (1633)

 

* Cu aceeaşi profundă tristeţe anunţăm că sâmbătă, 14 decembrie sunt 40 de zile de când prea buna noastră soţie, mamă şi bunică,

TUDORIŢA MITRAŞCA,

a plecat dintre noi pe drumul fără întoarcere. Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă şi lumină veşnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la Mănăstirea „Sfânta Cruce” la ora 8.30. Te purtăm în suflete mereu! Cu sufletele îndurerate: soţul Gavril, fiica dr. Gabriela şi nepoata Aida. (1641)