DECESE 

 

* Cu adâncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celei care a fost mama și bunica noastră,

ELISABETA HODIȘAN,

pe care o petrecem pe ultimul drum sâmbătă, 13 august 2022, ora 11.00, de la Capela Municipală a Cimitirului Rulikowski. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul Dorin şi nepoata Carmen-Cristina. (1941)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Hodișan Dorin, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Colectivul ANIF ORADEA.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre, Bejan Adina Rodica şi ne exprimăm profunda compasiune în aceste momente grele, la despărţirea de mama sa. Colegii de la SIEF Bihor. (1943)

 

* Cu adâncă durere în suflet mă despart de cea care a fost timp de 44 de ani, la bine și la rău, la bucurie și la necaz, soția și tovarășa mea de viață,

IERINA FLORICA

(născută LĂZUREAN). Fie-i țărâna ușoară! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 august, ora 13.00, la Capela Ortodoxă din Cimitirul Horea - comuna Diosig. Soțul Ierina Vasile. 

 

* Cu tristeţe ne despărţim de colega noastră

FLORICA IERINA,

asistentă de farmacie. Gânduri de mângâiere familiei îndurerate. Odihneşte-te în pace,

LUCI!

Viorel Şumălan şi colectivul S.C. Valifarm Diosig.

 

* Cu adâncă durere ne luăm rămas bun de la o persoană dragă, cu suflet mare,

FLORICA LUCIA IERINA.

Drum lin spre ceruri,

dragă LUCI!

Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe lui Vasile, Mirelei, Ralucăi, întregii familii, gânduri de mângâiere şi puterea de a trece prin această grea încercare! Luminiţa şi Cristina cu familiile.

 

* Cu adâncă tristețe în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a iubitei mele surori,

FLORICA IERINA,

născută LĂZUREAN.  Stâlpul are loc azi, 12 august, ora 20.00, în localitatea Diosig. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 august, ora 13.00, la capela Diosig. Dumnezeu să te odihnească în pace. Fam. Lăzurean Ioan și Florica și nepoții Bogdan, Ana, Rafael și Dominic. (161)

 

COMEMORĂRI

* Ar fi împlinit mâine, 13 august, 78 de ani cel care a fost inginer silvic

TRAIAN MICLE,

trecut la cele veșnice în urmă cu 14 ani. Odihnă veșnică și iertarea păcatelor. Ing. Mircea Stan, cu familia, din Vașcău.

 

 

* Se împlinesc doi ani de când iubita noastră mamă, soacră, bunică și străbunică, 

MARIOARA PRICHICI,

a plecat pe drumul veșniciei pentru a se alătura soțului,

TEODOR PRICHICI,

și iubitului lor fiu,

LUCIAN-TEODOR PRICHICI.

Pentru dragostea cu care ne-au înconjurat le datorăm neuitarea și recunoștința veșnică. Parastasul pentru pomenirea lor va avea loc sâmbătă, la Mănăstirea Sfintei Cruci. Bunul Dumnezeu să le dea odihnă veșnică! Familia îndurerată. (1937)

 

* „Plângând tu ai venit pe acest pământ,

Iar cei te așteptau te-au salutat zâmbind

Să-ți trăiești viața astfel încât atunci când te vei stinge,

Să părăsești zâmbind pe cei ce te vor plânge”.   

În urmă cu 14 ani, în 12 august 2008, un suflet bun, o inimă curată și plină de iubire ne-a părăsit fulgerător la doar 60 de ani, adorata noastră soție și mamă,

ELENA CHIVARI.

Știm că ne-ai iubit enorm oferindu-ne dragostea ta necondiționată și bucuria vieții prin puterea exemplului tău. Pentru bunătatea cu care ne-ai înconjurat în timpul vieții îți datorăm respectul și recunoștința veșnică păstrându-ți neștearsă amintirea chipului tău drag, frumos și zâmbitor și a sufletului bun și nobil pe care l-ai avut. Vei fi pomenită mereu în rugăciunile noastre. La ceas de amintire și reculegere rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul nobil în lumina, pacea și dragostea prea Sfintei Treimi. Amin! Mulțumirile noastre celor care îți vor dărui o clipă de aducere aminte. Întreaga familie îndoliată, soțul Ioan, fiica Alina, ginerele Cristi și nepotul Ionuț. (1939) 

 

* S-au scurs ani mulți, ani de dor, de durere, de lacrimi și întrebări de când au plecat din această lume iubiții noștri părinți 

IOAN CHIVARI

și

ANA CHIVARI.

Clipele despărțirii ne răscolesc și acum, iubiții noștri părinți. Vă păstrăm ca pe o icoană vie a sufletelor noastre și ne hrănim zi de zi cu amintirile pe care le avem cu dumneavoastră. Mulțumim bunului Dumnezeu că ne-ați fost părinți, că ne-ați protejat în fiecare moment al vieții. Îl rugăm pe Tatăl Ceresc să vă așeze la dreapta Lui și să vă odihnească în liniște și pace. Veșnic nemângâiați, fiicele Florița, Marioara, Leana, ginerele Nicu și feciorul Ionel cu familiile lor. (1938)   

 

* Trecerea timpului adâncește tot mai mult dorul și suferințele noastre. Din tot ce a fost frumos au rămas doar amintirile unui vis presărat cu lacrimi și florile neuitării. Se împlinesc 11 ani de când dragul nostru tată, fiu și frate

DAN CĂOJDAN

a plecat la cele veșnice în Împărăția Tatălui Ceresc, la doar 51 de ani. Vei rămâne în sufletele noastre. Din tot ce a fost frumos a rămas doar amintirea unui vis presărat cu lacrimile și florile neuitării. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Răzvan, Cristi, mama și Delia. (1921) 

 

* În urmă cu un an, pe data de 12 august, Dumnezeu a deschis porțile Raiului pentru cea mai dragă ființă, mămica mea iubită

FLORICA MUDURA,

din satul Alparea. Dorul de tine ne scaldă obrajii în lacrimi amare ... zilele-s triste, casa-i pustie ... Ne lipsești enorm de mult. Vei trăi de-a pururi în inimile noastre, rugându-ne la bunul Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în liniște și pace. În veci nemângâiați, fiica Sanda cu soțul Radu și mult iubita ta nepoată Oana-Raluca. Dormi în pace, mămica mea dragă! (1934) 

 

* La scurgerea celor 30 de ani de la trecerea în neființă a scumpei mele soții

IRINA NICA,

fostă profesoară la Școala Generală nr. 8 Oradea, sufletul meu a rămas la fel de trist. Fie-i țărâna ușoară! Soțul Nicu, veșnic îndurerat. (1935)

 

* Pios omagiu de dragoste și recunoștință celui care a fost soț, tată și bunic, 

dr. OCTAVIAN ZAVORNIC,

la împlinirea a 18 ani de la trecerea în eternitate la data de 12 august. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia. (1936)