DECESE

 

* Cu sufletele copleşite de durere ne despărţim pentru totdeauna de dragul şi iubitul nostru soţ, tată şi socru,

GHEORGHE MATEIAŞ,

de 90 de ani, din Borz. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i călăuzească sufletul bun spre lumină şi iubire. Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea va avea loc joi, 13 august, ora 12.00, în Borz, de la nr. 69. Soţia Elisabeta, fiul Ioan şi nora Victoria.

 

* Regretăm plecarea la cele veşnice a dragului nostru bunic şi străbunic,

GHEORGHE MATEIAŞ.

Te vom păstra mereu în inimile noastre și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa. Nepoatele Ioana şi Gabriela, cu soţul Bogdan şi fiica Teodora.

 

* Îndureraţi, ne luăm un ultim rămas bun de la cel care ne-a fost tată, socru şi bunic,

GHEORGHE MATEIAŞ.

Dumnezeu să-i vegheze somnul de veci alături de cei buni şi drepţi. Fiica Stazia cu soţul Vasile şi nepoata Bianca, cu soţul Darius.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre Ioana Mateaș, acum când îl conduce pe ultimul drum pe dragul său bunic,

GHEORGHE MATEIAȘ.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, alături de cei buni şi drepţi. Sincere condoleanţe. Colegii de redacţie.

 

* Suntem alături de prietenii noștri Adi, Gabi, Paula și Bogdi, cu familia, la marea durere pricinuită de trecerea în nefiină a scumpei lor mame, soacre și bunici,

VIORICA HODUȚ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie. Sincere condoleanțe, Cristi, Ira, Cosmin și Anca Pitaru.

 

* Cu durere în suflet îmi iau adio de la prietena mea dragă,

VIORICA BĂRĂNGEL.

Odihnește-te în pace. Viorica Turcuț cu familia. (4677)

 

* Împietriți de durere anunțăm decesul scumpei noastre mame, soacre și bunici,

VIORICA LUNCAN.

Drum lin spre stele, MAMĂ! Dormi în pace! Înmormântarea are loc azi, 12 august, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Fiul Ciprian, nora Monica, nepoții Alex și Alexia. (4666)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de mama și bunica noastră

VIORICA LUNCAN,

plecată prea repede și brusc dintre noi. Nu te vom uita niciodată, suflet bun! Ai fost o mamă, bunică și soție ideală. Suntem convinși că acum, îți vei găsi locul lângă tata, pentru totdeauna. Te-am iubit și te vom iubi veșnic! Bogdan, Mona, Roxi și Raul. (4667)

 

* Un ultim omagiu pentru cea care a fost cuscra noastră,

VIORICA LUNCAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Andronescu Marius și Ana. (4668)

 

* Cu  durere și tristețe în suflet ne luăm rămas bun de la prietena noastră,

VIORICA LUNCAN,

care a trecut la cele veșnice. Transmitem condoleanțe copiilor Ciprian și Bogdan, precum și familiilor lor. Familia Gheorghe și Mariana Pițiș. (4658)

 

* S-a stins o ființă dragă, lăsând în urmă durere și tristețe. Suntem alături de prietenii noștri Adrian, Gabriela, Bogdan, Cristina și Anastasia, acum când mama, soacra și bunica lor dragă îi părăsește pentru totdeauna. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace,

buni ICA.

Sincere condoleanțe! Fam. Florea. (4660)

 

* Cu durere în suflet ne despărțim de draga noastră cumnată

VIORICA LUNCAN,

plecată neașteptat dintre noi. Suntem alături de nepoții noștri, Ciprian și Bogdan și familiile lor, în această grea încercare. Dumnezeu să o odihnească în pace! Lena și Adrian Cernău. (4662)

 

 

* Suntem alături de verișorii noștri, Ciprian și Bogdan și familiile lor, la dureroasa despărțire de cea care le-a fost o devotată mamă și bunică, iar nouă, iubită mătușă

VIORICA LUNCAN.

Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Raluca, Dan și Nicolae Tatar. (4663)

 

* Suntem alături de copiii Ciprian și Bogdan Luncan cu familiile, la despărțirea fulgerătoare de mama, soacra și bunica lor dragă 

VIORICA LUNCAN.

Dumnezeu s-o așeze de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Sincere condoleanțe. Miron Ciuciu cu familiile. (4675) 

 

* Colectivul D&C își exprimă regretul și este alături de colegul și prietenul nostru Ciprian Luncan, în aceste grele momente pricinuite de dureroasa despărțire de iubita lui mamă,

VIORICA LUNCAN.

Să-i fie somnul lin și țărâna ușoară! Condoleante familiei îndurerate.

 

* Regretăm nespus trecerea în neființă a fostei noastre colege mult iubită, director comercial și membru în Consiliul de Administrație,

ing. VIORICA LUNCAN.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate. Consiliul de Administrație al S.C. Aura S.A. Oradea. (4676)

 

* Ne alăturăm durerii colegei noastre Maria Cuc şi ne exprimăm întreaga noastră compasiune în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a iubitului său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Conducerea "TURISM FELIX"SA - Băile Felix.

 

* Împărtăşim durerea colegei noastre Maria Cuc, în aceste momente de tristețe și durere, când se desparte de dragul său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colegii de la TESA din cadrul "TURISM FELIX" SA - Băile Felix.

 

* În aceste clipe de grea încercare ne alăturăm cu întreaga noastră compasiune familiei verișoarei noastre Albu Florica, acum când se desparte de iubita sa mamă,

VIORICA NICOARĂ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i vegheze odihna veșnică! Dănuț și Doina Ghețe. (4659)

 

* S-a stins din viață după o grea suferință, sora, cumnata și mătușa noastră,

ANA SCORȚE (NICA),

din Cuieșd. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Fam. Sas Florian, Sas Marius și Sas Lioara. (4661)

 

* Cu profund regret ne despărțim de tine, draga noastră mamă, bunică și soacră,

VIORICA HODUȚ.

Bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău blând printre cei aleși! Înmormântarea are loc azi, 12 august, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Fiica Daniela cu familia și fiul Adrian cu familia. (4669)

 

* Un ultim omagiu celei care a fost colega noastră

GEORGETA HEREDEA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colegii de la ATCOM Oradea. (4670)

 

* Transmitem întreaga noastră compasiune familiilor Ursu, Luncan și Comănici, la marea încercare pricinuită de moartea soțului, tatălui, bunicului și cumnatului lor drag

prof. CRĂCIUN URSU.

Dumnezeu să-i așeze sufletul frumos între aleșii Săi! Fam. Botoș Romul și Adriana. (4671)

 

* Ne alăturăm durerii familiei domnului ec. Ioan Mateiaș, președintele Consiliului de Administrație, pricinuită de decesul tatălui său,

GHEORGHE MATEIAȘ.

Sincere condoleanțe familiei și odihnă veșnică celui decedat. Salariații Băncii Cooperatiste IZVORU ȘTEI.

 

* Cu adâncă durere în suflete și lacrimi în ochi ne luăm rămas bun de la iubitul nostru tată și bunic

DUMITRU BELENEȘI.

Pentru dragostea și grija cu care ne-a înconjurat îi vom păstra veșnică recunoștință. Dumnezeu să-i dăruiască pace, liniște și odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nimeni și nimic nu va putea să-l șteargă din sufletele noastre pe cel mai bun tată și bunic. Ori de câte ori vom merge la Sîntelec te vom căuta cu privirea sperând să apari zâmbind așa cum o făceai întotdeauna. Fiica Viorica, nepoata Dumitrița cu soțul Daniel. (4672)

 

* A fost un bunic inegalabil, care nu va putea fi înlocuit și uitat niciodată! Îl vom păstra în gândurile noastre așa cum a fost întotdeauna, de o noblețe sufletească deosebită și de o bunătate nemărginită. Îți mulțumim pentru zâmbetul cald cu care ne întâmpinat de fiecare dată. Odihnește-te în pace, dragă bunicule

DUMITRU BELENEȘI!

Nepoata Violeta cu soțul Costel și strănepoții Viorela și Cosmin. (4673)

 

* ”Omul bun este precum apa. Apa e bună, face bine tuturor și nu se ia la întrecere cu nimeni”. Copleșiți de durere, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care ne-a fost bunic și străbunic. Dacă ți-aș așeza toate florile din lume pe tristul tău mormânt cred că nu ar fi îndeajuns dragul nostru bunic și străbunic,

DUMITRU BELENEȘI,

ca să-ți putem mulțumi pentru tot ce ai făcut pentru noi. Ai plecat lăsându-ne sufletele îndurerate. Nu te vom uita niciodată! Să-ți fie somnul lin, acolo, printre stele! Vei fi mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace. Nepoata Dana cu soțul Cristian și strănepoții Andreea și Bogdan. (4674)

 

* Într-o perioadă de distanțare socială și în care pentru a ne proteja sănătatea (în multe cazuri de a ne salva viața), o perioadă de cumpănă între generații și de tranziție, am aflat cu tristețe că un suflet apropiat nouă și mie personal a decis să își ia „sborul”... cred că îi place că am scris așa, mai ales că mereu eram în competiție literară la multe evenimente de familie.

Unchiul nostru,

PAUL CHIȘIU,

urmaș al Marii Uniri și colegător de folclor, istorie și poezie, ne va veghea de acum încolo de pe un nor pe care cu siguranță și l-a proiectat dintotdeauna. Profesor de limba și literatura română, director de școală și un bun orator, va scrie poezii despre îngeri și sperăm că în continuare și despre fiecare dintre noi.

Aș fi vrut să mai povestim o dată și să îi spun și despre ultimele proiecte, însă mereu sperăm că unii oameni sunt nemuritori.

Alături de bunicul, Chiș Gheorghe, și de toți frații tăi și strămoșii noștri pe care i-am cinstit mereu, să ai grijă de noi toți. Bunul Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa veșnică! Mulțumim! Toți nepoții tăi. Familia pr. Ficuț și fam. Chiș Gheorghe.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Lunile iunie, iulie și august, aduc cu ele, în fiecare an amintirea unor momente foarte grele și triste petrecute în spital, alături de tine iubită soție, mamă și bunică,

ELENA CHIVARI.

În 12 august ne-ai zâmbit ultima dată, înainte de a păși în eternitate. Acum după 12 ani, cu sufletele măcinate de lacrimi și dor, încă mai încercăm fără rost să înțelegem de ce ai plecat de lângă noi, atât de repede. Aveam atâta nevoie de tine! Veghezi asupra noastră din lumea nevăzută și ne transmiți înțelepciunea, bunătatea, echilibrul și dragostea de care ai dat dovată în timpul vieții. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Soțul Ioan, fiica Elena, ginerele Cristian și nepotul Ionuț. (4665) 

 

* Cu mult respect și nemărginită durere anunțăm că au trecut 29 de ani, respectiv 11 ani de când iubiții noștri părinți,

IOAN CHIVARI

și

ANA CHIVARI,

au plecat dintre noi. Au dus cu ei dragostea și înțelepciunea pe care numai ei puteau să o emane, cu sufletele lor de oameni simpli, cinstiți și muncitori, de părinți iubitori și înțelegători, veșnic, veșnic dispuși la orice sacrificiu pentru binele copiilor lor și a celor din jur. O familie frumoasă, respectată și admirată pentru modul în care și-au crescut și educat copiii. Vă vom păstra mereu vii în inimile și gândurile noastre iubiții noștri părinți și îL rugăm pe Cel de Sus să vă odihnească în pace! Fiica Paina Floare cu familia, fiica Toth Maria cu familia, fiul Chivari Ioan cu familia și fiica Vass Elena cu familia. (4664)