DECESE

* ”Chipul lor blând și bunătatea cu care ne-au înconjurat, vor rămâne mereu vii în inimile noastre”.

MARGHIT SERDULT,

IRINA VARGA,

ELISAVETA IANCU. 

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, la marea durere a pierderii soțului meu,

TRAIAN POPOVICI.

Soția Maria. (2479)

 

* Cu lacrimi în ochi şi sufletele sfâşiate de durere anunţăm despărţirea de cel mai iubitor soţ, tată şi bunic

IOAN PERŢE.

Înmormântarea va avea loc azi, 11 februarie 2020, ora 14.00, de la Capela Haşaş. Odihneşte-te în pace, suflet blând! Soţia Elena, fiul Călin, nora Doina şi nepotul Tudor.

 

* După 50 de ani de căsnicie desăvârşită cu sufletul distrus de durere mă despart de cel mai iubit soţ

IOAN PERŢE.

Soţia Elena, în veci nemângâiată.

 

* Cu adâncă compasiune ne alăturăm durerii familiei colegului nostru, Perțe Călin, în aceste momente de tristețe pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Conducerea și colegii de la S.C. Construcții Bihor S.A.

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe transmitem colegului nostru Perțe Călin și întregii sale familii, acum când se despart de cel care a fost tată, socru și  bunic. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Conducerea și colegii de la S.C. Oviserga Prest S.R.L.

 

* În momentele grele pricinuite de plecarea spre cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului drag, suntem alături de colegul nostru Perțe Călin cu gânduri de alinare și compasiune. Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a dreapta Sa! Fam. Ghilea Gavrilă.

 

* Suntem alături de familia Lenuței Perțe, la marea durere pricinuită de moartea celui care a fost un iubitor soț, tată, bunic

IONEL PERȚE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe! Fam. Nicu și Rodica Pop, Luca și Maria Pop. (2494)

 

* Neputincioși în fața destinului, plecăm frunțile și sărutăm mâinile celei care a fost iubita noastră mamă și bunică,

înv. IRINA OLARIU,

în vârstă de 85 ani, din Oradea, învățătoare și educatoare timp de 35 ani. A format generații de copii dedicându-se trup și suflet acestei profesii nobile. Înmormântarea are loc azi, 11 februarie, ora 14.00, de la Capela Frențiu. Rugăm pe bunul Dumnezeu să așeze sufletul tău în loc luminat! Fiul Ioan-Doru, nora Diana, nepoata Ava-Maria și cuscrii Simcea Virgil și Marioara. Te vom iubi mereu! (2495) 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet drag s-a ridicat la cer. Cu inimile îndurerate ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică 

înv. IRINA OLARIU.

Nu te vom uita niciodată, vei rămâne mereu în inimile noastre, alături de

TICHIȘ.

Înmormântarea are loc azi, 11 februarie, ora 14.00, de la Capela Frențiu. Fiica-Cornelia, ginerele Valer, nepoatele Valentina, Diana cu Gabriel și strănepoții Mihai și Cristina. (2496) 

 

* Ne alăturăm vouă, dragile noastre prietene, Margareta, Antonela și Monica, în aceste momente triste, când vă despărțiți de iubitul vostru soț și tată

dr. IOAN POGĂCEAN

plecat la cele veșnice, după îndelungată suferință. Dumnezeu să-i dea odihnă, iar vouă, alinare sufletească! Fam. Vetuța și Sandu Pop. (2501)

 

* Suntem alături de familia dr. Bontu Simona la încercarea grea a pierderii soțului. Celui plecat drum bun între stele, iar celor rămași multă putere și mângâiere. Familia Corbu. (2503)

 

* Niciodată nu suntem pregătiţi pentru despărţirea de cei apropiaţi, dar atunci când ea vine pe neaşteptate e şi mai grea. Suntem alături de colega noastră, Adriana Cuciula, acum când fratele său,

ADRIAN COSTEA

a trecut mult prea devreme la cele veşnice. Transmitem sincere condoleanţe întregii familii! Colegii din secţia penală a Curţii de Apel Oradea. (2505)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Octavian Santău, la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Colectivul Resurse Umane de la Plastor S.A.

 

* Transmitem sincere condoleanţe colegului nostru, Octavian Santău, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Serviciul Marketing Plastor.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Octavian Santău, în aceste clipe grele pricinuite de despărţirea de tatăl său drag,

AUGUSTIN SANTĂU.

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace, iar pe familia îndurerată să o mângâie. Serv. Consilieri-Secretariat Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Octavian Santău, la ceasul greu al despărţirii de tatăl său,

AUGUSTIN SANTĂU.

Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Serv. PPA Plastor S.A.

 

* Suntem alături de colegul nostru, Octavian Santău, la marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag,

AUGUSTIN SANTĂU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Departamentul vânzări Plastor S.A.

 

* Cu inimile îndurerate și nespusă tristețe în suflete anunțăm trecerea în veșnicie a iubitei noastre mame, bunici, prietene,

MALVINA LASSEL (SCORȚE),

în vârstă de 80 de ani. Ne luăm rămas bun miercuri, 12 februarie, ora 15.00, din Capela Steinberger. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fiul Romi, fiica Gabi, familiile lor, nepoții Roberta și Cameron, prietena Ani Scorțe și familia.

 

* Sincere condoleanțe și întreaga compasiune fam. Varga Dorel, la trecerea în veșnicie a tatălui său,

EMERIC VARGA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. ing. Vasile Pitic. (46)

 

* În aceste momente de mare tristețe, suntem alături de prietenul nostru Varga Dorel, în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său,

EMERIC VARGA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. dr. Slusar Florin. (47)

 

COMEMORĂRI

 

* În urmă cu 25 de ani, soarele vieții a apus pentru ființa atât de dragă nouă, soție și mamă,

ELISABETA DANCA.

În întunericul tristeții rămas în urmă păstrăm vii speranța și stelele amintirilor ce ne alină durerea. Odihnește-te în pace, iubita noastră soție, mamă și bunică! Soțul Florian, fiica Dalia cu soțul pr. Bogdan și nepoții Paul și Rafael. (2507) 

 

* Trecerea timpului nu va șterge lacrimile și durerea din sufletele noastre nici acum la împlinirea a 15 ani de când ne-a părăsit dragul și iubitul soț, tată și bunic

maior. r. VASILE BOIȚ.

Tristă și veșnică amintire îi vor păstra soția Irina, fiicele Erika, Monica și nepotul Adrian. (2491)