* Suntem profund îndureraţi de trecerea la cele veşnice a celui mai iubit unchi, cel care a fost

ing. MARIUS TÎRNĂVEANU-(BUBU).

Te-am iubit şi te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aşeze în locul pe care-l meriţi. Sincere condoleanţe familiei. Carla, Amelita şi Gusti. (4771)


 

* Regretăm profund dispariţia bunului nostru prieten

MARIUS-EMIL TÂRNĂVEANU-(BUBU).

Dumnezeu să-l aibă în paza Lui. Fam. Micula Eva şi Virgil. (4776)


 

* Suntem alături de colegul nostru Cristian Bara, la durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească. Conducerea A.J.F.P. Bihor. (4772)


 

* Suntem alături de familia Bara Cristian şi Ioana, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a celei care a fost mamă, soacră şi bunică

MARIA BARA.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix. (4775)


 

* Cu sufletele îndurerate, suntem alături de naşii noştri, Cristian şi Ioana Bara, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a scumpei lor mame,

MARIA BARA,

un om plin de bunătate şi blândeţe, un om pe care nu trebuia să-l întâlneşti decât o singură dată ca să-ţi rămână în suflet pentru toată viaţa. Dumnezeu să-i aşeze sufletul alături de drepţii Săi. Finii Ionu, Alina cu copiii Radu şi Daria. (4779)


 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru Cristian şi Ioana Bara, la marea durere pricinuită de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Horgiu Miron. (4778)


 

* Suntem alături de familia Bara Cristian şi Ioana, acum când se despart de draga lor mamă

MARIA BARA.

Dumnezeu s-o odihnească. Colectivul Băncii Cooperatiste Izvoru Ştei. (4777)


 

* Breasla profesorilor de istorie din Oradea şi Bihor aduce un pios omagiu distinsei colege şi prietene, plecată în eternitate,

prof. MARIA BARA,

pensionară. A format numeroase generaţii de elevi în spiritul dragostei de neam şi ţară, a iubit ŞCOALA, FAMILIA şi BISERICA. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familiei profund îndurerate toată compasiunea şi sincere condoleanţe. Familia prof. Ciortin Augustin. (4780)


 

COMEMORĂRI


 

* Se împlineşte un an de când dragului nostru fiu şi nepot

EDUARD ANDREI,

de 11 ani, s-a dus în lumea îngerilor, unde cu glasul lui minunat v-a cânta în corul îngerilor. Tuturor ne este nespus de dor de tine şi îţi mulţumim pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat. Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată. (4770)


 

* Timpul trece dar durerea din sufletele noastre a rămas aceeaşi ca în urmă cu trei ani când a plecat dintre noi draga noastră soţie şi mamă

ZORIŢA MARTA (ŢUCA).

Bunul Dumnezeu să îţi dea odihnă veşnică. Mulţumim celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Nu te vom uita niciodată. Soţul Ioan şi fiul Doru. (4739)