DECESE 

 

* Cu sufletele îndurerate şi cu ochii plini de lacrimi anunţăm plecarea dintre noi, pe drumul fără întoarcere a dragului nostru soţ, tată, socru şi bunic

doctor MIRON COSTEA.

Dumnezeu să-l primească între aleşii Lui în marea Sa Împărăţie! Stâlpul are loc azi, 10 septembrie, ora 19.00, la Capela Steinberger. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă 11 septembrie, ora 16.00. Soţia Veronika, Cristina-fiică, Călin-ginere, nepoţii Vlad şi Andreea, Marius-fiu, Simona-noră, nepoţii Mara, Francesco şi Antonio.

 

* Împărtășim imensa durere a colegei noastre, dr. Liana Ștefan (Antal), acum când se desparte de iubita sa mamă și suntem alături în aceste momente grele și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea alinare. Condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să-i așeze sufletul bun printre cei drepți! Echipa Clinicii Calla Oradea. (3338)

 

* În aceste clipe de mare durere, suntem alături de doamna dr. Liana Ștefan (Antal), la despărțirea de cea mai dragă ființă, MAMA. Părintele Ceresc s-o odihnească în liniște și pace alături de cei buni și drepți, în Împărăția Sa, iar familiei îndoliate să-i dea mângâiere și alinare. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune! Familia Aurel și Marioara Huniadi. (3339)

 

* Au trecut 2 ani de când a plecat dintre noi, la cele veșnice, bunul nostru soț, tată și bunic

ing. GLIGOR GHEORGHE.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc duminică 12 septembrie 2021 ora 11.30 la Biserica Izvorul Tămăduirii din curtea Spitalului vechi. Soția Eliza și fiica Ioana, cu familia. (512) 

 

* Duminică 12 septembrie 2021 ora 11.30 va avea loc slujba de pomenire de 40 zile de la trecerea la cele veșnice a lui

LUIZA REPCIUC.

Slujba parastasului va avea loc la Biserica Izvorul Tămăduirii din curtea Spitalului vechi. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Nepoatele Andrada și Ioana, cu familiile lor. (513)

 

* Colegiul Medicilor Bihor exprimă profundul regret la trecerea în nefiinţă a distinsei

dr. OLGA VANCSIK

personalitate marcantă în viaţa medicală a oraşului Oradea şi a judeţului Bihor. Medic primar pediatrie, șef de secție, de un profesionalism desăvârșit și o impecabilă ţinută morală, şi-a dăruit peste 30 de ani de activitate pentru salvarea vieţii şi sănătăţii a mii de copii bolnavi. Persoană erudită, mereu în căutarea noului, atașată adevăratelor valori umane, a fost un bun și apreciat coleg, ridicând la rang de noblețe statutul de medic.

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndurerate. 

 

* Mama mea, soacra mea, bunica mea

MINA

a plecat din viețile noastre, dar va rămâne veșnic în inimile noastre. A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. A lăsat în urmă un gol imens. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 15.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Rulikowski. Fam. Codoban Tatar Ionel, Veta, Radu-Ion. (3341)

 

* Suntem alături de familia Ionel Codoban, greu încercată de trecerea în eternitate a celei care a fost mamă, soacră și bunică, 

MINA CODOBAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Fina Monica Ilisie cu copiii Cristi și Ramona și familiile lor. (3332)

 

* Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele îndurerate ale finilor noştri, fam. Ionel Codoban Tatar, acum, când se despart de buna lor mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Susana, Alina şi Casandra Anton. (3361)

 

* Suntem alături de cumnata noastră Viorica și de nepoții noștri Ioan și Gheorghe cu familiile lor, acum când îl conduc pe ultimul drum pe soțul, tatăl, socrul, bunicul și fratele nostru

IOAN PAȘC,

din Popești, de 83 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pac!. Frații Gheorghe cu soția Aura, Gavril și Irina. (3333)

 

* Sincere condoleanțe familiei îndoliate la trecerea la cele veșnice a celui care a fost

DOREL DRĂGHICI,

fost director al Direcției Regionale Vamale Oradea. Colectivul D.R.V. (3334)

 

* Echipa Asociației Alsterdorf transmite sincere condoleanțe familiei domnului

DORU DRĂGHICI,

în aceste momente dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace! (3343)

 

* Sunt alături de familia bunului nostru partener,

DORU DRĂGHICI,

în aceste clipe de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Michael Wunder. (3344)

 

* Pentru noi veți rămâne mereu ”Domnul Dirigintee”...

DORU DRĂGHICI.

Nu o să vă uităm niciodată. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă fie țărâna ușoară! Clasa XII C, promoția 1985, Liceul Emanuil Gojdu Oradea. (3345)

 

* Cu inima frântă de durere vă anunț că în data de 8 septembrie 2021 s-a stins din viață iubitul meu frate,

CAROL BUDA.

Îl vom iubi mereu și va rămâne veșnic în sufletele noastre! Înhumarea are loc azi, 10 septembrie 2021, ora 12.00, la Cimitirul Catolic din satul Tărian. Familia îndurerată. (3356)

 

* În aceste momente de grea încercare, suntem alături de doamna Magdalena Buda, șefa noastră, la pierderea fratelui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline suferința lăsată în urma lui! Sincere condoleanțe! Colegii din cadrul firmei Renylog. (3336)

 

* Cu tristețe am aflat vestea morții celui care a fost mulți ani la rând colegul nostru

AUREL PĂTCAȘ

motiv pentru care simțim nevoia să transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Compania de Apă Oradea. (3337)

 

* Cu durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost fiu, frate şi unchi,

GHEORGHE RUGE,

în vârstă de 60 ani. Stâlpul are loc azi, 10 septembrie 2021, ora 19.00, în localitatea Bicaci la Capela Cimitirului, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 12.00, în aceeaşi localitate. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Nu te vom uita niciodată! Tata Gheorghe, sora Mărioara, nepoţii Florina cu familia şi Mircea. (3362)

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun de la verișorul nostru,

GHEORGHE RUGE

și aducem un gând de alinare și mângâiere unchiului nostru în ceasul despărțirii de fiul său. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Vărul Marius cu familia și verișoara Corina cu familia. (3342)

 

* Vestea neașteptată a trecerii la cele veșnice a bunului nostru coleg,

POP-PĂDUREANU CORNELIU,

ne-a umplut inimile de tristețe. Aducem un ultim omagiu memoriei colegului nostru plecat mult prea repede dintre noi și ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Consiliul, Decanul, membrii și salariații Baroului Bihor. (3350)

 

* Cu multă tristețe în suflet și cu inimile cernite de durere ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică,

ECATERINA BETEA.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Fiul Băican Viorel cu soția Emilia, împreună cu nepoții Crinel și soția Diana, Ioana și soțul Dinu. (3346)

 

* Cu durere în suflet și profundă tristețe, înălțăm o rugăciune și ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică,

ECATERINA BETEA,

în vârstă de aproape 82 de ani. Bunul Dumnezeu să o așeze între cei drepți! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 12.00, de la Capela Hașaș din Cimitirul Rulikowski. Fiica Iuliana Băican Chelu, cu ginerele Florian, nepoata Alexandrina cu soțul Robert Schorr. (3347) 

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsându-ne cu o durere imensă și ne luăm rămas bun de la

BETEA ECATERINA,

Fiul Betea Teodor, cu soția Elisabeta și nepoata Teodora. (3348)

 

* La momente de adâncă tristeţe şi durere suntem alături de colega noastră, Emilia Băican, acum, la plecarea la cele veşnice a scumpei şi nepreţuitei soacre,

ECATERINA BETEA.

Părintele Ceresc să-i rânduiască odihna veşnică între aleşii Săi! Familiei adânc îndurerate, sincere condoleanţe! Colectivul Serviciului Decontări Contracte din Primăria Mun. Oradea. (3358)

 

* Un gând de mângâiere şi alinare colegei noastre, Emilia Băican, în momentele grele pricinuite de pierderea soacrei dragi,

ECATERINA BETEA.

Dumnezeu să o odihnească în Slava Sa! Sincere condoleanţe din partea colegelor de la Serviciul Contabilitate Publică – PMO. (3359)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la distinsa noastră colegă,

dr. OLGA VANCSIK,

care a fost pentru noi un model de OM şi un profesionist desăvârşit. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Colectivul Secţiei Clinice Pediatrie I a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu”. (3352)

 

* Suntem alături de familia îndoliată, în aceste momente grele pricinuite de pierderea distinsei doamne

dr. OLGA VANCSIK,

un adevărat profesionist al colectivului Pediatrie III. Dumnezeu să o odihnească în pace! (3353)

 

* Cu profund regret ne luăm rămas bun de la cea care a fost

dr. OLGA VANCSIK,

medic primar pediatrie, profesionist de excepţie, o bună colegă, printre iniţiatorii serviciilor de genetică din Oradea. Colectivul Compartimentului de Genetică Medicală. (3354)

 

COMEMORĂRI

 

* La fiecare început de toamnă retrăim aceeași imensă durere, de când în urmă cu 3 ani ne-ai părăsit fulgerător și mult prea devreme dragul nostru fiu și frate

SILVIU-ADRIAN BACIU.

Parastasul va avea loc în data de 11 septembrie 2021, la Biserica nr. 2 Velența.

Cât ai trăit, te-am iubit

Cât vom trăi cu dragoste de tine ne vom aminti

Dar în timp după tine

Dorul și durerea, se vor adânci.

Mama Doina Baciu și sora Laura cu familia. (3293)

 

* Timpul trece dar durerea din sufletele noastre a rămas aceeași ca în urmă cu 3 ani, de când dragul nostru soț și tată

SILVIU-ADRIAN BACIU

a plecat la cele veșnice. Chipul lui blând și bunătatea cu care ne-a înconjurat vor rămâne întotdeauna în inimile noastre. Cu durere în suflet, soția Renata și cele două fete, Geanina și Ariana. (5294)

 

* Cu aceeași durere în suflete ne aducem aminte de trecerea a 7 ani, de când a plecat mult prea devreme dintre noi, soțul ideal și tatăl perfect, cel care a fost  

OCTAVIAN-LUCIAN CRIȘAN,

decedat în 10 septembrie 2014, la vârsta de 58 de ani. Golul imens lăsat în urmă îl umplem cu amintirile prin care rămane veșnic neuitat în viața noastră. Mulțumim din suflet tuturor acelora care nu l-au uitat și au rămas alături de noi. Dumnezeu să-l odihnească! Soția Mia și fiul Horia-Rareș Crișan.

 

* Acum 40 de zile soarele vieții tale a apus pentru totdeauna, bunul nostru soț, tată, fiu, frate, cumnat, unchi

ing. MARIUS-ȘTEFAN FAUR.

Pentru grija, bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat în timpul vieții îți vom păstra vie amintirea chipului tău drag și a sufletului tău bun. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, în Împărăția Sa. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 8.45, după Sfânta Liturghie, la Biserica ”Sfântul Apostol Andrei”. Familia. (3335)

 

* Cu sufletele îndurerate îţi păstrăm neştearsă amintirea acum, la împlinirea unui an de când ai plecat în Împărăţia Cerurilor, dragul nostru

GHEORGHE IVAN,

din Tileagd. Parastasul va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, la Biserica Ortodoxă din Tileagd. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Soţia Viorica, fiicele Georgeta şi Carmen cu familiile. (3349)

 

* Retrăim aceleași clipe de durere și tristete, ca în urmă cu 6 luni, când a plecat la cele veșnice draga noastra mamă, soție, fiică, sora, cumnată și mătușă

MARIA-ADRIANA BUNEA,

născută Şarba, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Nu te vom uita niciodată! Te vom iubi mereu! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă 11 septembrie 2021, la Biserica ”Înălțarea Sfintei Cruci” din Oncea, de la ora 10.00. Recunoștință celor ce-i vor dărui o rugăciune și o clipă de aducere aminte. Familia îndoliată.

 

* Sâmbătă, 11 septembrie 2021 va avea loc parastasul de pomenire de 6 săptămâni de la trecerea spre cele veşnice a iubitei noastre mamă şi bunică,

ELISABETA PUSTA,

la Biserica „Sf. Trei Ierarhi” din Rogerius, de la ora 9.00. Dumnezeu să o odihnească în pace şi lumină! Fiica Daniela şi nepoţii Glad şi Alexia. (3351)

 

* Marţi, 14 septembrie se împlinesc 4 ani de când dragul nostru soţ, tată, socru şi bunic,

FLORIAN LUCUŞ,

a plecat în Împărăţia Cerurilor. Durerea şi tristeţea de a nu-l mai avea alături de noi nu pot fi şterse de trecerea timpului. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul bun în Împărăţia Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 8.30, la Biserica „Buna Vestire” din Piaţa Rahovei. Familia îndurerată. (3357)