DECESE  

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă a celei care a fost mamă, bunică, soacră, medic de familie

dr. CRISTINA DEAC.

Înmormântarea are loc azi (vineri) de la ora 14.00, la Capela Haşaş. Familia îndurerată.

 

* Sincere condoleanțe și întreaga compasiune colegului nostru dr. Deac Vlad în aceste momente grele pricinuite de trecerea în veșnicie a mamei dragi 

dr. CRISTINA DEAC.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Asociația Mediclior Stomatologi Filiala Crișana. (2999)

 

* Ne luăm rămas bun de la cuscra noastră 

dr. CRISTINA DEAC.

Transmitem un gând de mângâiere copiilor ei Vlad și Roxana. Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul cel bun. Familiile Lupașcu Ionel, Costan Nicolae, Costan Vasile și Costan Sabina. (3000)

 

* Membrii Consiliului Director al Asociației Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România se află cu gândul și cu inima alături de Dr. Vlad-Cristian Deac, vicepreședinte AMSPPR, în aceste momente grele prin care trece, când își ia un ultim rămas bun de la MAMA lui,

dr. CRISTINA DEAC. 

 

* Un gând de alinare prietenei noastre Rodica, la durerea pierderii soțului ei 

PETRU MICULA.

Sincere condoleanțe. Fam. Bîtea Aurel din Câmpani.  (2998)

 

* Transmitem un ultim și pios omagiu în amintirea celei care a fost sora, cumnata și mătușa noastră  

ANA CHICHINEJDI.

Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Fratele Doru cu familiile Botici și Danciu. (3003)

 

* Împărtășesc durerea familiei Chichinejdi, acum când se despart de buna lor mamă și bunică,

ANI,

învățătoare pensionară. Preabunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească, iar familiei să-i dea mângâiere și putere să depășească acest moment trist. Cu regrete, fosta colegă și prietenă, înv. pens. Ileana Molnar. (3002)

 

* Ne despărțim de un om de aleasă probitate profesională și morala care a fost

înv. ANA DONCA.
Din partea prietenei Mirela Grăjdeanu și colega Ana Rugea.

 

* O zi tristă la anunțul că

PETRE

s-a dus, nu putem înțelege cum? Vine confirmare... este adevărat Dumnezeu te-a luat la El să faci, să organizezi lucruri așa cum ți-a plăcut să le ții ordonate aici cu noi. Îți dorim drum lin spre cer, iar soției Viorica și fiicei Simona le transmitem mângâiere și compasiune. Florica Moraru, Jenica Pop și Stela Ardelean. (3005)

 

* Cu toții prin lume purtăm câte-o cruce

Mai grea, mai ușoară precum ne e soarta 

Și nu ne dăm seama cum timpul ne-aduce

Și vara, și toamna și iarna și moartea,

iar moartea necruțătoare a răpit și sufletul colegului și prietenului nostru

PETRU COZMA.

Dumnezeu să-l aibă în pază! Condoleanțe familiei. Colegii de la societățile Oradinum, și Primaconf. (3006)

 

* În aceste momente extrem de grele, suntem alături de voi Karmen, Cristi şi Christian, la pierderea iubitei voastre

LUCRETIA FÜLÖP.

Ştim că cuvintele oricât de multe şi frumoase ar fi, nu pot umple golul din sufletele voastre, dar Dumnezeu să vă dea putere, iar pe buni să o aşeze în Rai! Să zâmbească acolo printre îngeri în timp ce vă veghează pe voi! Sincere condoleanţe! Fam. Codreanu şi Cheregi.

 

* Suntem alături de d-na Chimerel Karmen în aceste momente grele la decesul mamei. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace! Conducerea și colectivul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul”.

 

* Conducerea și colectivul Liceului cu Program Sportiv „Bihorul” își exprimă compasiunea și este alături de colegul nostru prof. Buhaș Sorin în aceste momente grele, decesul mamei. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească!

 

 

COMEMORĂRI

 

 

* Azi, 10 februarie 2023 se împlinesc 31 de ani de când a plecat pe drumul veșniciei draga noastră mamă, soacră și bunică,

FLOARE URSOI,

născută în Mărțihaz. Dumnezeu să o ierte și să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Nu te vom uita niciodată. Fiica Magdalena, ginerele Gheorghe și nepoata Gabriela cu familia.

 

* Nimic nu poate alina durerea și dorul lăsat în urma plecării în veșnicie, acum șase săptămâni, a scumpei noastre soții, mame, soacre și bunici 

EVA BAR -VUȚA.

Parastasul de pomenire are loc sâmbătă la ora 10.00, la Biseica Sf. Mc. Gheorghe, din str. Parcul Traian colț cu Bdul. Gen. Magheru. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău bun în liniște și pace în Împărția Sa. Familia îndurerată. (2997)

 

* Se împlinesc 15 ani de când bunul nostru soț, tată și bunic 

FLORIAN PURDEA

a trecut în neființă. Nu te vom uita niciodată. Soția Iuliana, copiii Rita, Marius și Remus, nora Maria, nepoții Alex, Remus și Zsolti. (2984)
 

* Se împlinesc 40 de ani de zile de la despărțirea dureroasă de cea ce ne-a fost o mamă iubitoare 

IULIȚA STAN

(născută Micle), de 57 ani, din Vașcău. Ne rugăm în continuare pentru odihna ei veșnică și iertarea păcatelor. Recunoștință celor ce-i vor păstra o clipă de aducere aminte. Ing. Stan Mircea cu familia.