DECESE  

 

* Cu durere în suflet anunț încetarea din viață a dragii mele soții, 

LUCICA-MARIA ȘORA,

la vârsta de 69 de ani. Stâlpul are loc azi, 1 iulie, la Cimitirul Rulikowski, Capela Hașaș, ora 19.00, iar înmormântarea joi, 2 iulie, la ora 14.00. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. Soțul îndurerat. (4137)

 

* O ființă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliați în suflete și plini de durere ne despărțim pentru totdeauna de draga noastră mamă și bunică, 

LUCICA-MARIA ȘORA.

Dormi în pace, suflet blând! Nu te vom uita niciodată. Veșnic îndoliați copiii Cornel și Doru împreună cu familiile. (4138)

 

* Suntem alături de tine dragă tată, la marea durere pricinuită de pierderea scumpei tale soții 

LUCICA ȘORA

care ne-a fost mamă și bunică. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște. Fiul Marius, nora Nicoleta și nepoțelul Sebastian. (4139)

 

* Surioara mea 

LUCI,

te duci pe drumul fără de întoarcere lăsând un mare gol în urma ta. Drum lin spre cer. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sora Viorica, cu nepotul Ionuț. (4140)

 

* Sunt alături de fratele meu la pierderea scumpei sale soții 

LUCICA ȘORA.

Dumnezeu să o ierte și să o așeze în Împărăția Sa. Sora Margareta. (4141)

 

*A plecat dintre noi în tăcere, discret și demn, nevrând parcă să supere pe nimeni cea care a fost nepoata noastră,

LUCICA-SULTANA ȘORA.

Te vom păstra în suflete cu amintiri frumoase. Dumnezeu să te odihnească în pace! Din partea unchiului Opriș Traian cu familia. (4129)

 

* Cu inimile îndoliate ne despărțim de sora, cumnata, mătușa noastră

MAGDA NEGRU.

Vei rămâne veșnic în sufletul nostru! Sora Melinda, cumnatul Gyuri, nepoții Kriszti și Laci. (4135)

 

* Sincere condoleanțe fiicei, Ardeleanu Cristina și fiului, Negru Radu, în momentele grele prin care trec la moartea mamei lor, 

MAGDA NEGRU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia Lengyel Gheorghe. (4136)

 

* Cuprinși de tristețe regretăm din suflet trecerea în veșnicie a doamnei

dr. MAGDA NEGRU,

iubita voastră mamă și bunică. Dumnezeu s-o odihnească în pace iar vouă, Cristina, Radu și Iulia să vă dea mângâiere! Suntem alături de voi! Vanda și Nicu Feflea, Ruxandra, Dragoș și Roxana. (4131)

 

* Suntem alături de familia îndoliată a celei care a fost 

dr. MAGDALENA NEGRU,

un medic cu calități deosebite profesionale și morale, o colaboratoare de mare ținută profesională. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. prof. dr. A. Lenghel. (4133)

 

* Sunt alături de familia îndoliată a dragei mele colege, cea care a fost 

dr. MAGDALENA NEGRU.

Sincere condoleanțe familiei. Familia conf. dr. Timar Mihaela. (4134) 

 

* O inimă bună, dar bolnavă a încetat să mai bată. Dragul nostru 

FLOREA POJEGA

vei fi mereu în inimile noastre. Familia ta, Corina, Călin, Flavius, Doina, Mamița, veșnică recunoștință. (4132)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru Cotrău Cosmin la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei lui. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

* Cu adâncă durere în inimi și nespusă tristețe ne despărțim de soțul, bunicul și socrul drag

AUGUSTIN COCIUBA.

Priveghiul are loc azi, 1 iulie 2020, la Capela Sântandrei, ora 19.00. Înmormântarea va avea loc joi, ora 14.00, la Capela Sântandrei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Soția Viorica, nepotul Bogdan și nora Meda.

 

* Cu profundă durere în suflete ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soție și soacră,  

DORINA-ELENA CRĂCIUN.

Te vom păstra mereu în sufletele noastre și îl rugăm pe Dumnezeu să-ți așeze sufletul de-a dreapta Sa. Stâlpul are loc azi, 1 iulie, ora 18.00, la Capela Orășenească, iar înmormântarea joi, 2 iulie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Ciprian, fiica Cristina, soțul Viorel și ginerele Adrian cu familia. (4142)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Konyha Tiberiu, la pierderea soției lui,

 EMILIA.

A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe! Remed S.R.L.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Îți mulțumim pentru toate, dar mai ales pentru faptul că ai fost aici pe pământ. Pentru că ți-au plăcut florile și dacă în Rai cresc trandafiri, rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți culeagă câțiva, să ți-i dăruiască, spunându-ți că sunt din partea noastră, să te sărute pe frunte și să îți spună că vei trăi veșnic în inimile noastre. Azi se împlinesc 6 luni de dor nestins, de când a plecat în veșnicie, într-o lume mai bună și mai dreaptă, departe de toate necazurile și răutățile acestor vremuri, cel mai iubit soț și tată

GLIGOR TIPONUȚ (LICUȚU).

Te vom iubi mereu și vei rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să te țină în palmele Sale! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 iulie 2020, la Biserica „Pogorârea Sfântului Duh Mângâietorul” - Parohia Ioșia Nord. În veci nemângâiate, soția Florica și fiica Adina. (4126)

 

 * Azi, 1 iulie 2020 cu durere şi nesfârşit dor comemorăm 13 ani de când ceasul inimii soţului, tatălui, socrului, bunicului şi străbunicului nostru drag,

SANDU MOGA,

a încetat să mai bată pentru totdeauna. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică, pace şi linişte sufletească în cel mai luminat loc, de unde a dispărut toată durerea, suferinţa şi întristarea. Rugăciuni, lumânări, flori şi lacrimi fierbinţi pe tristul mormânt rece şi fără grai. Soţia Viorica, fiica Lorena, cu Sebi şi Attila, fiul Claudiu cu soţia Carmen şi nepotul Bogdi, strănepoţii Attika, Mercike şi Leila. (4127)

 

* Retrăim, la trecerea unui an, tristetea și durerea plecării dintre noi a celui care a fost

CHIRILA OVIDIU GHEORGHE.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 4 iulie 2020, ora 18.30, la Biserica Sfântul Gheorghe, str. Louis Pasteur, nr. 26, Oradea. Familia.

 

* Retrăim cu aceeași durere ziua de 1 iulie 2012 a despărțirii de bunul și dragul nostru soț, tată, bunic și socru,

GHEORGHE BOȚOC,

plecat pe drumul veșniciei. Bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin, iar sufletul său bun să fie purtat de îngeri. Profund și veșnic îndurerați, soția și copiii, cu familiile lor. (139)