Decese


* În aceste momente grele suntem alături de verișorii noștri, Alexandru, Mihaela și Sanda cu familiile lor, acum când o conduc pe ultimul drum pe draga lor mamă, soacră, bunică și străbunică,

VIORICA DRĂGAN.

Dumnezeu să o aibă sub aripa Sa, să îi fie calea luminată spre cer și să îi dea odihnă veșnică! Verișorii Maria și Vlăduț Chirilă. (4561)


 

* Suntem alături de prietenul nostru, Radu Mărginean și familia sa, la despărțirea de draga lui mamă

RODICA MĂRGINEAN.

Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de cei buni și drepți, în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndurerate! Familia Dan Begher și familia Lucian Negruțiu. (4549)


 

* Împărtășim marea durere a prietenului nostru, Radu Mărginean, la trecerea la cele veșnice a iubitei sale mame

RODICA MĂRGINEAN.

Părintele Ceresc să odihnească sufletul ei alături de îngeri. Mângâiere și alinare familiei îndoliate! Familia Mircea Mureșan. (4550)


 

* Sincere condoleanțe transmitem doamnei Florica, la durerea pricinuită de moartea soțului

CORNELIU URSACHE.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților! Fam. Bejan Vasile. (4551)


 

* Un ultim omagiu aducem celui care a fost credinciosul parohiei noastre,

CORNELIU URSACHE.

Dumnezeu să-i așeze sufletul în ceata drepților, iar pe cei rămași să-i mângâie! Fam. pr. Balotă Dragomir. (4552)

 

* Sincere condoleanțe fostei mele colege Viorica Dorobanțu și fiului Adrian, la despărțirea de soțul și tatăl drag

OCTAVIAN DOROBANȚU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ing. Dumitru Pașca. (4553)


 

* Suntem alături de familia Dorina și Florin Bărnuț și transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui și cumnatului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Ghilea Gavrilă și Victoria. (4554)


 

* Suntem alături și împărtășim durerea colegilor noștri, Dorina și Florin Bărnuț, în aceste momente de despărțire de fratele și cumnatul lor, trecut în veșnicie mult prea curând. Sincere condoleanțe din partea coducerii și colegilor de la S.C. Oviserga Prest S.R.L. (4555)


 

* Un sincer gând de mângâiere și compasiune pentru colegii noștri, Dorina și Florin Bărnuț, în aceste clipe de profundă tristețe, pricinuită de pierderea fratelui și cumnatului drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Conducerea și colectivul S.C. Construcții Bihor S.A. (4556)


 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe colegului nostru, Nicolae Baciu, la trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă, soacră și bunică dragă,

ELENA BACIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dăruiască alinare! Colegii de la Proiectare Plastor. (4558)

 

* Suntem alături de colegii noștri, Nicolae și Camelia Baciu, în greaua încercare provocată de trecerea la cele veșnice a mamei și soacrei

ELENA BACIU.

Sincere condoleanțe! Departamentul Cumpărari – PLASTOR. (4559)

 

* Transmitem sincere condoleanțe colegilor noștri, Nicolae și Camelia Baciu, în aceste grele clipe pricinuite de pierderea mamei și soacrei dragi. Fie-i țărâna ușoară! Serviciul Marketing Plastor S.A. (4560)