Locuitorii din Sântandrei vor îmbrăca straie de sărbătoare cu prilejul Zilelor comunei, care se vor desfășura în perioada 31 august – 1 septembrie.

Cea de-a IV-a ediţie a Zilelor comunei Sântandrei va cuprinde spectacole artistice, urmând ca închiderea oficială a programului să se facă cu focuri de artificii şi efecte speciale. Evenimentul se va desfăşura pe terenul de fotbal din Sântandrei, fiind organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei.

Manifestarea se va desfășura după următorul program: sâmbătă, 31 august, de la ora 18.30, va evolua trupa Flash Light din Sântandrei; la ora 19.00, formația Egzotic Oradea; la ora 20.00, Ansamblul Folcloric Crișana; la ora 21.00, Larisa Oneț, iar la ora 21.30, DJ Raul; duminică, 1 septembrie, de la ora 13.30, va încânta publicul Ansamblul „Plaiurile Crișului Repede” și artiști locali; la ora 15.45, vor evolua Maria și Mihai Nemeș; la ora 16.30, Ionuț Fulea; la ora 17.30, vor fi prezentate cantece și dansuri populare de către: Ansamblul „Plaiurile Crișului Repede”, Asociația „Folclor fără Frontiere”, Cristea Ștefania, Larisa Chifor, Bianca Rișco și Alexandra Paina; la ora 18.45, este programată solista Monica Blaga; la ora 19.00, Simona Costin și Ionuț Mateș; la ora 20.00, Claudia Ionaș și Florin Generalul, iar la ora 21.00, Tinu Vereșezan.

Ediția din acest an a Zilelor comunei Sântandrei se va încheia la ora 22.00, cu foc de artificii.

„Vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi să vă bucuraţi de programul pregătit pentru acest eveniment!”, este invitația adresată de organizatorii evenimentului.