Consiliul Judeţean Bihor a anunţat că au fost închise circulației rutiere trei sectoare de drum județean în perioada sezonului rece 2021 - 2022, în vederea gestionării eficiente a situațiilor generate de fenomenele meteorologice specifice sezonului de iarnă, luând în considerare starea de viabilitate a drumurilor județene.

Va fi închis circulației rutiere DJ 108 J, sector cuprins între km 20+510 și km 33+510,  fiind „un sector cu traseu sinuos cu stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță și pe care în prezent se derulează lucrări de modernizare, iar execuția acestora nepermițând accesul”.

„Facem precizarea că sectorul de drum cuprins între Barajul Leșu și Coada Lacului este în proprietatea UAT Comuna Bulz și administrarea Consiliului Local al Comunei Bulz -acest sector poate fi deschis circulației rutiere în perioada de iarnă 2021-2022 prin hotărârea administratorului drumului”, menţionează CJ Bihor.

De asemenea, va fi închis circulaţiei DJ 763 A, sector cuprins între km 5+500 și km 18+257 (Ursești - lim. jud. Arad), fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță. Totodată, va fi închis circulaţiei rutiere DJ 763, sector cuprins între km 35+100 și km 44+845 (Padiș - Ic Ponor), fiind un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță.

Cele trei sectoare vor fi închise până pe 30 aprilie 2022.