La Grădinița cu program prelungit „Pinocchio” din satul Haieu, structură a Liceului Tehnologic ,,Felix” din Sânmartin, a avut loc, recent, o activitate cu părinții și copiii, intitulată ,,Atelierul lui Moș Crăciun”.

 

Emoție și bucurie, zilele trecute, la Grădinița cu program prelungit „Pinocchio” din satul Haieu, structură a Liceului Tehnologic ,,Felix” din Sânmartin, director - prof. cons. șc. Ramona Bocșan,

„Împreună cu părinții și copiii, am avut activitatea ,,Atelierul lui Moș Crăciun”. Cu toții am confecționat decorațiuni de Crăciun, părinții au împodobit bradul, iar copiii au colindat pentru Moș Crăciun. Pentru că au fost cuminți tot anul, preșcolarii au primit cadouri de la Moșul cel bun și darnic și s-au fotografiat cu el”, ne-a declarat prof. înv. preșc. Anca Morna.

Copiii au servit pizza și suc la sfârșitul activității, iar părinții au primit diplome de participare.

La buna desfășurare a evenimentului au contribuit educatoarele - prof. înv. preșc. Anca Morna și prof. înv. preșc. Gheorghina Lascu, alături de minunații părinți ai copiilor, care s-au simțit minunat, ca într-o frumoasă poveste de Crăciun.