Georgiana Cordea, adolescenta din Oradea diagnosticată cu o tumoare canceroasă agresivă, a pierdut lupta cu boala. Tânăra era elevă în clasa a 6-a la Colegiul Național „Emanuil Gojdu”.

În urmă cu doi ani, Georgiana a fost diagnosticată cu tumoră malignă a ovarului, cu multiple metastaze.

Tot coșmarul a apărut brusc și a luat amploare într-un timp record, în doar cinci zile. În 2019, viața acestei fetițe vesele, care studia muzica și juca în diferite piese de teatru, s-a schimbat radical.

Medicii din România nu i-au dat nicio șansă de vindecare, dar speranța a venit de la o clinică din Turcia.

Georgiana se afla la Istanbul pentru a continua cea de-a treia serie de chimioterapie, începută la Institutul Clinic Fundeni, însă, din păcate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a pierdut lupta cu cancerul.

În Săptămâna Luminată, Gya a ajuns în lumină…

„Un copil fără părinți se cheamă orfan, o soție fără soț se cheamă văduvă, un soț fără soție se cheamă văduv. Dar un părinte care și-a pierdut copilul nu are nume...”, a scris Toth Amelia.

„Dac-am ști cât de aproape e îngerul morții, dac-am simți sfârșitul și inevitabilitatea sa, dac-am privi dincolo de azi și acum, ne-am da seama că mâine este atât de improbabil... Gia, iubita mea, draga noastră, minunat loc în cer vei avea, înger de lumină, lacrimile noastre te vor purta până sus la Dumnezeu, unde te vei așeza între îngerii cântători, vestitori de bucurie și har. Te iubesc! Te iubim! Love forever!”, este mesajul transmis de profesoara de canto Valeria Dinu Mișcuția.

„Gya scumpă, te iubesc, oriunde te-ai afla, îți mulțumesc pentru povestea pe care am trăit-o împreună, pentru cântecele pe care le-am cântat, pentru îmbrățișările pe care ni le-am oferit, pentru TIMPUL petrecut AICI, ne vom întâlni cândva și vom fredona: „roua pe roze...” Gya scumpă... MULȚUMIM! Îngerii să fie cu tine!”, a scris și actrița Adela Lazăr.

Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Drum lin spre îngeri, copil bun și frumos!