Cu sprijinul Direcției Social Comunitare Bihor, Asociația Pro Ciocaia organizează, duminică, 28 iulie, ediția cu numărul 8 a Zilei Familiei, un eveniment cu tradiție.

Potrivit organizatorilor, evenimentul dedicat familiei va începe de dimineață cu un concurs de gătit tradiţional, în aer liber. Apoi, de la ora 11.00 se va desfășura o slujbă festivă, onorată de participarea corului creştin – cultural „Sola fide”, în cadrul căreia cei prezenți vor putea admira expoziţia de fotograme bisericeşti aparținând lui Fórián Andrea. În continuare, programul prevede un moment comemorativ dedicat lui Fényes Elek, un campionat de fotbal, desfășurarea unor ateliere meșteșugărești și organizarea unui concurs cu motosape.

De la ora 18.00, publicul va asista la o demonstrație de tir cu arcul, susținută de ,,Lupii din Pustă”, în continuarea căreia va avea loc ,,Spectacolul Copiilor din Ciocaia”. Și cei mari vor fi răsfățați cu dansuri folclorice și un concert în cadrul căruia vor urca pe scenă Varga Miklós, Dreamers și Royal Team.

Evenimentul se va încheia târziu în noapte cu Retro Party și un foc de artificii. Intrarea este liberă pentru toți participanții.