Vineri, 13 decembrie, elevii International School of Oradea au fost timp de o oră actorii scenetei Sugar Plum. Întreaga piesă s-a jucat la sala de evenimente din Era Shopping Park, în prezenţa unui public numeros de părinţi şi prieteni ai ISO.

 

Elevii din clasele primare au fost zâne şi spiriduși, Moş Crăciun, profesori şi elevi, prezentatori şi naratori. Aceştia fost îndrumaţi de profesoarele Ebony Ellis, Dorotea Pop, Elizabeth Gregory si Soumeira Gul.

„Ne bucurăm de reuşita elevilor noştri. Au muncit enorm ca să iasă un spectacol foarte bun. Cu această ocazie dorim tuturor elevilor, părinţilor şi profesorilor vacanţă de iarnă plăcută şi Sărbători fericite!” a transmis directorul ISO, Ahmet Dundar.

Copiii din Early Years pregătiţi de Carmen Ungur-Brehoi şi Tina Cheregi au avut rolul jucăriilor de Crăciun - roboţi, soldăţei şi ursuleţi, dar au făcut parte şi din echipele de beteală aurie, argintie și roșie. Cei mai tineri actori, de la grădiniţă (pregătiţi de Letiţia Cotea, Teodora, Sara Galvez) au fost adorabilii fulgi de nea care au cântat şi au fost ajutaţi de colegii lor mai mari din clasele primare. Copiii au interpretat şi momente de dans şi de balet, coordonate de profesoarele Ioana Anica şi Ioana Rotar. Spectacolul l-a făcut chiar şi pe Moş Crăciun să apară pentru a aduce bucurie tuturor celor prezenţi.

La final, comunitatea ISO a fost extrem de generoasă şi a susţinut campania Kiwanis Art Oradea - „De sărbători Kiwanis dăruieşte bucurie”.