Duminică, 11 decembrie 2022, la Bădăcin se va desfăşura un concert caritabil de colinde, cu invitaţi din întreg judeţul Sălaj. La eveniment s-au alăturat şi artiştii din familia Hora Tv.

Evenimentul este organizat de Maria Chiş şi Bianca Chereji, fiind dedicat strângerii de fonduri pentru salvarea micuţului Tiago Miclăuş de doar 9 luni, grav bolnav.

„Vă invităm cu drag să luați parte la Concertul caritabil de colinde pentru micuțul Tiago Miclăuș, eveniment ce va avea loc, duminică, 11 decembrie 2022, începând cu ora 14:00, în incinta căminului cultural din Bădăcin. Artiști din toate zonele Sălajului vă vor încânta cu vocile lor şi colinde autentice”, transmit organizatoarele.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

În cadrul acestui eveniment vă veți putea delecta cu preparate tradiționale specifice satului și cu nelipsitul vin fiert cu scorțișoară.

Toate produsele vor fi contra-cost, banii fiind donați cu scopul de a ajuta la strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul micuțului Tiago Miclăuș în vârstă de 9 luni.

Tiago Miclăuș a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă.