În pragul sărbătorilor de iarnă, copiii marghiteni și din alte localități bihorene au trăit marți 20 decembrie, momente magice, în incinta Clubului Copiilor din Marghita, cu prilejul celei de-a VIII-a ediții a expoziției „Bucurie magică”.

 

Organizatorii acestui eveniment, Asociația Culturală Art Flora - Oradea și Clubul Copiilor - Marghita, au pus în valoare talentele creative ale elevilor care frecventează atelierele și cercurile acestora. Pe lângă expoziția organizată, au fost deschise ateliere interactive între copiii înscriși la cercuri și invitații acestora. Elevii invitați s-au bucurat să participe alături de învățătoarele îndrumătoare de la Colegiul Național „Octavian Goga” din Marghita: înv. Elisabeta Cozma, înv. Ileana Frenț și înv. Gianina Molnar.

Fiecare a trăit experiențe unice, iar scopul evenimentului a fost atins de către elevi prin descoperirea tehnicilor creative, socializare, prietenie și emoții pozitive împărtășite, descoperirea unor noi versiuni individuale - oratoric, expresiv, atitudini responsabile și relaxare activă.

Participanții s-au înscris la tombola cu premii, iar, la final, evenimentul s-a încheiat cu extragerile la sorți.

Bucuria și magia din ochii copiilor s-au întipărit în memoria celor prezenți: „Această zi este cea mai frumoasă din lume”, a spus Zsofia B, elevă în clasa a II-a.

Profesori cordonatori: Irina Curtui - Cerc: Protecția Mediului și Florina Silvia Iepure –Cerc: Grafică/Pictură de șevalet.