27 de proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2019, în data de 2 iunie 2019, de la ora 9.00, la Bazinul „Ioan Alexandrescu”. Bihorul își cheamă acum eroii: înotătorii sau ambasadorii se pot înscrie pentru a susține cauzele preferate.

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii care mobilizează resurse pentru cauzele lor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie până în 26 mai, accesând următorul link: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-echipa-inotatori/.

„Înotătorii vor avea o pagină proprie, pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese. Proiectul susținut de echipa de înotători care va mobiliza cea mai mare sumă din comunitate va fi premiat de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei. De asemenea, proiectul susținut de către echipa de înotători care va fi declarată câștigătoare în cadrul competiției sportive din 2 iunie va fi totodată premiat de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei”, explică Claudia Abrudan, director executiv Fundația Comunitară Oradea. Pentru a deveni realitate, cele 27 de proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie până în 31 mai, accesând link-ul: http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/inscriere-ambasadori/. La rândul lor, ambasadorii promovează acţiunea şi cauzele, invitându-și prietenii să îi susțină în demersul lor inimos. Toate sumele strânse de aceștia vor putea fi urmărite pe pagina creată automat pentru ei, acestea fiind, de asemenea, contabilizate automat în contul proiectelor alese. Proiectele din acest an acoperă toate domeniile de interes ale bihorenilor: educațional, medical, social, cultural, artistic. Pentru a afla detalii despre toate cele 27 de proiecte, trebuie accesat link-ul http://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/proiecte/ Proiectul care va mobiliza cea mai mare sumă din comunitate pe durata întregii campanii de fundraising va fi premiat de către Fundația Comunitară Oradea cu 1.000 lei.

„În 2018, 389 de înotători și peste 1500 de susținători au transformat în realitate cele 23 de proiecte de inimă ale comunităţii noastre suma totală mobilizată pentru acestea depășind 253.000 lei. Împreună vrem ca în acest an să fim mai mulţi, mai buni, mai fericiţi”, a precizat Claudia Abrudan.