Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, care doresc să participe la atelierul de dezvoltare personală prin teatru, sunt invitați la Comuniteca, etajul, în incinta Crișul Shopping Center, Oradea.

Fundația Comunitară Oradea (FCO) anunță că au loc noi înscrieri la atelierul de dezvoltare personală prin teatru pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 -14 ani. Când? În fiecare luni, de la ora 18.00, la Comuniteca, etajul 1. Înscrieri la atelierele FCO se pot face pe: https://bit.ly/3rthqGz.

„Comuniteca este pentru cei care inspiră și caută inspirație, pentru speciali, pentru grozavi și nemaipomeniți. Comuniteca este locul în care se întâlnesc cei care vor să schimbe lumea. E un loc pentru cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Oradea, menționând că acest centru comunitar este mai mult decât un spațiu, este inițiativă.

„Comuniteca este un centru al comunității, un loc pentru cei care cred că putem schimba lumea din jur dacă fiecare dintre noi ne dăruim câte puțin”, mai transmit reprezentanții FCO.

Comuniteca Atelier se află în Crișul Shopping Center, la etajul 1, și găzduiește ateliere gratuite pentru copii, tineri și seniori: Coder Dojo, artă, științe, teatru în limba română și maghiară, biologie, photoshop, creație vestimentară, meteorologie, ecologie, fotografie, educație rutieră etc.

Comuniteca&Co, spațiul aflat la etajul 2, în incinta Crișul Shopping Center, este împărțit în spațiu de co-working, laborator IT și imprimare 3D, și o sală de ședințe.

Activităţile din Comuniteca sunt gratuite, acoperirea cheltuielilor de gestionare a spaţiului şi a materialelor necesare desfăşurării atelierelor şi programelor fiind făcută din donaţii şi sponsorizări.

Comuniteca este o inițiativă a Fundației Comunitare Oradea, un spațiu comunitar activ care a fost realizat cu sprijinul Vernicolor, Bugatti Shoes, Rer Vest, Blackboard și Mediabank.