Echipa Apele Române Crișuri a făcut, recent, o evaluare a investițiilor din acest an, precum și o analiză a propunerilor pentru stabilirea priorităților bugetare aferente anului 2022.

La această întâlnire, alături de experți și conducerea instituției, a luat parte și directorul general Apele Române, Barabás Laszlo. 

Pásztor Sándor, directorul ABA Crișuri, a prezentat cele mai importante aspecte legate de portofoliul proiectelor europene, precum și graficul investițiilor pe anul 2021.

În luna august, directorul general Apele Române, Barabás Laszlo, a verificat lucrările calamitate din județele Bihor și Arad. În cursul zilei de miercuri, 17 noiembrie, acesta a fost din nou pe teren, pentru a se asigura de funcționalitatea măsurilor stabilite. La final, Barabás Laszlo a apreciat felul în care echipa ABA Crișuri administrează și exploatează linia de apărare împotriva inundațiilor, dar și stadiul lucrărilor de investiții.

„În contextul pandemic, până la finele lunii octombrie, echipa noastră a realizat 72% din investițiile planificate”, transmit reprezentanții ABA Crișuri.

O temă importantă în viitoarele proiecte europene va cuprinde măsurile de adaptare la noile cerințe generate de schimbările climatice.