În dimineața zilei de 1 iulie 2021, Bunica din Chinteni, tanti Lenuța, a revenit la Sfânta Mănăstire Izbuc pentru a mulțumi lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru că i-a ajutat să treacă peste încercările din ultima perioadă, dar în același timp s-a plecat în rugăciune atât la Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Izbuc, cât și la Izvorul tămăduitor pentru ajutor să își ducă crucea vieții pe mai departe, ca o bună creștină a Bisericii lui Hristos.

De această dată a fost însoțită de "nepotul" Mircea Bravo și "celalalt nepot", Cristi Ilișuan, cel din spatele camerei de filmat...

Cu toții au intrat în Biserica mare a Mănăstirii, unde au fost întâmpinați de Părintele Arhimandrit Mihail Tărău, starețul Mănăstirii Izbuc cel care le-a administrat sfintele taine sfinte și sfințitoare, spre iertarea păcatelor, spre sănătate și spre moștenirea împărăției cerurilor.

Mănăstirea Izbuc mulțumește și pe această cale "bunicii" Tanti Lenuța de la Chinteni, lui Mircea și Cristi pentru că, prin prezență și nu numai promovează Mănăstirea Izbuc, loc sfânt și binecuvântat în care își găsesc alinare trupească și sufletească zeci de mii de credincioși care anual cercetează acest sfânt și unic așezământ monahal din Eparhia Oradiei, județul Bihor.

 Ne rugăm ca Dumnezeu să le răsplătească pentru tot ceea ce fac, reușind să aducă un zâmbet pe fețele prea des încruntate ale românilor...

 Dumnezeu să fie cu voi, dragi fii duhovnicești ai Mănăstirii Izbuc.

 Cu prețuire, Arhim. Mihail Tărău, starețul Mănăstirii Izbuc.