I. OMOLOGĂRI

Jocurile etapei a XIII-a din Liga a IV-a şi a V-a se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepţia jocului de juniori dintre Viitorul Popeşti şi Tricolorul Alparea care se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Alparea, conf. T II S IV art. 83/1b.

II. SANCŢIUNI

Liga a IV-a Team Sport

* Cătălin Miheş (Luceafărul II Oradea), Adrian Chebeleu (Stăruinţa Săcueni), Marius Bruckental (Tricolorul Alparea), Daniel Ţigan (Cetatea Biharia) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

* Daniel Iuhas (CSC Sînmartin), RăzvanTrifa (Frontiera Oradea) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 25 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

* Csaki Csaba (Cetatea Biharia) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 55 lei, conf. T II S II art. 63/1e.

* Alex Dumitru Zaro (junior, Kinder Hocman) se suspendă pe 6 etape şi o penalitate de 75 lei, conf. T II S II art. 65/a.

* Alin Rotar  (junior, Kinder Hocman) se suspendă pe 10 etape şi o penalitate 75 de lei, conf. T II S II art. 65/b.

* Vasile Gorgan  (junior, Kinder Hocman) se suspendă pe 16 etape şi o penalitate 100 lei, conf. T II S II art. 65/d.

* Dan Dunşoară (antrenor juniori, Kinder Junior) se suspendă pe 16 etape şi o penalitate de 100 lei T II S II art. 65/d.

* Echipa Kinder Junior Oradea se sancţionează cu suspendarea terenului propriu pe o etapă şi o penalitate de 200 lei conf. T II S IV art. 83/2f.

* Laslău Antonio (junior, Biharea Vaşcău) se suspendă pe 4 etape şi o penalitate 75 de lei, conf. T II S II art. 63/2-4.

* Victoria Avram Iancu se penalizează cu 50 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

 

Liga a V-a Team Sport

Seria I

* Mădălin Daroczi  (Viitorul Marghita), Daniel Troacă (Minerul Şuncuiuş) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

* Florin Teuşdea (Stânca Vadu Crişului) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 25 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

* Dezso Marin (Electric Star Marghita) se suspendă pe 6 etape şi o penalitate de 100 lei, conf. T II S II art. 65/a.

* Electric Star Marghita se sancţionează cu avertisment şi o penalitate de 100 lei, conf. T II S IV art. conf. T II S IV art. 82/1

 

Seria III

* Lucian Berce (CSO Ştei), Adrian Iova (FC Hidişelul de Sus), Avram Paul (Cărpenii Vălani) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T I S II art. 41/2.1.

* Valentin Mangra (FC Hidişelul de Sus) se suspendă pe 6 etape şi o penalitate de 100 lei, conf. T II S II art. 65/a.

* FC Hidişelul de Sus se penalizează cu 50 lei, conf. T II S IV art. 78/a.

III. COMUNICĂRI:

* Pentru a elucida evenimentele petrecute la meciul de juniori dintre Stăruinţa Săcueni şi Biharea Vaşcău se convoacă la şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Bihor din data de 23.11.2010, jucătorul Raul Ienciu (Biharea Vaşcău), precum şi arbitrii partidei.

*Înainte de fiecare joc, se va introduce verificarea obligatorie a identităţii jucătorilor de la echipele din Liga a V-a Team Sport,

indiferent dacă delegaţii echipelor respective solicită sau nu acest lucru.

Atragem atenţia echipelor că jucătorii suspendaţi rămân în stare de suspendare până la achitarea integrală a penalităţii, neavând drept de joc, chiar dacă le-a expirat suspendarea, conf. T I S I art. 19/4.