Tricourile s-au impus atât de bine în viața de zi cu zi, încât este greu de imaginat că în urmă cu o sută de ani acest tip de îmbrăcăminte nu exista deloc. Acum, toată lumea are mai multe, pentru toate ocaziile. Tricoul este un articol vestimentar indispensabil pentru orice bărbat, o piesă versatilă care poate fi purtată oriunde.

Ce tricouri trebuie neapărat să ai în garderoba masculină

Tricoul este cel mai comun articol vestimentar în rândul bărbaților: este purtat la serviciu, în timpul liber, pentru sport și pentru a se întâlni cu prietenii. Gama este disponibilă într-o multitudine de culori, stiluri și modele pe bolf.ro.

Cu toate acestea, fiecare bărbat trebuie să aibă cel puțin câteva tricouri albe simple. Acest model se potrivește cu aproape orice: poate fi purtat sub un pulover sau o jachetă, purtat cu blugi și pantaloni. Tricourile cu imprimeuri amuzante sunt, de asemenea, populare.

Tricourile pentru bărbați sunt disponibile cu mâneci scurte sau fără, cu decolteu rotund sau în formă de V, cu croială dreaptă sau strâmtă, în diferite tipuri de țesături. 

Cum să alegi un tricou

Alegerea câștigătoare este, bineînțeles, un tricou monocrom alb, gri sau albastru discret. Dar nu trebuie să te ferești de culori și modele strălucitoare, cu imprimeuri originale.

Alege să asortezi tricoul cu blugi sau pantaloni scurți. Un tricou sub jachetă - opțiune informală, dar destul de potrivită pentru ținutele de zi cu zi.

Pentru ca tricoul să se potrivească și să arate foarte bine, ar trebui să acordați atenție calității țesăturii atunci când alegi. Ar trebui evitate materialele sintetice. Totodată, este important să alegi mărimea potrivită: un tricou nu trebuie să te strângă, dar nici să fie prea larg.

Ce tricou să alegi

Scopul unui tricou depinde în mare măsură de calitatea materialului. O țesătură de calitate își păstrează forma, nu se modifică și este potrivită pentru look-uri casual. Culoarea poate restrânge sau extinde gama de aplicații.

  • Tricoul alb pentru bărbați

Tricoul alb este o opțiune versatilă în garderoba unei persoane. Poate fi ideal asortat cu diverse piese de îmbrăcăminte, cum ar fi pantaloni scurți sau blugi în diferite stiluri și nuanțe. În zilele răcoroase și sumbre, un look casual poate fi ușor și revigorant prin purtarea unui tricou alb sub un pulover cu un decolteu subțire. De asemenea, tricoul alb poate fi integrat cu succes în ținutele de afaceri cu costume închise la culoare. Înlocuirea cămășii cu un tricou alb poate reduce stresul asociat cu codul vestimentar formal, fără a compromite principiile acestuia.

  • Tricoul negru

Tricoul negru este opusul unui tricou alb. Principalul avantaj al culorii negre universale este practicitatea sa. De asemenea, tricoul negru poate fi pus în valoare de avantajele unei jachete albastru închis, a unui pulover verde închis sau a unei jachete de denim gri, purtate deasupra acestuia. 

  • Tricoul gri 

Griul este o culoare mai puțin categorică în comparație cu cele menționate anterior, dar oferă posibilitatea de a crea look-uri neutre și elegante.

Griul emană un aer de bun gust, inteligență și moderație, și poate fi foarte versatil atunci când este combinat în mod corespunzător. Tricoul gri poate fi purtat cu blugi, pantaloni sport, pantaloni scurți și costume business.

  • Tricouri colorate, cu imprimeuri 

Pentru un stil sportiv sau casual se potrivesc tricourile cu imprimeuri. Cu o croială simplă, dreaptă, culoarea și imprimeul sunt un instrument care îi permite unui bărbat să comunice cu ceilalți, să-și exprime creativitatea. 

Cele mai indispensabile articole dintr-o garderobă sunt cele esențiale. Un tricou este unul dintre aceste articole. Chiar dacă îți petreci cea mai mare parte a zilelor de lucru în costume, tot nu te vei putea lipsi de câteva tricouri în garderoba ta.