Jucătorii din România preferă anumite jocuri de noroc, sigur și tu ai un preferat la care te tot întorci pentru a paria, chiar dacă ai încercat și alte titluri. Dar, tu știi de la ce producători sunt cele mai bune jocuri la care ai pariat vreodată online? Află care sunt top 5 furnizori de jocuri de noroc online din România și care este rețeta lor de succes.

Cei mai buni producători de jocuri de noroc

Cazinourile online din România nu mai au aspectul rudimentar de acum câțiva ani. Pretențiile jucătorilor români au crescut, iar site-urile de pariuri răspund nevoilor jucătorilor, crescând numărul jocurilor. Află care sunt cele mai bune cazinouri cu sloturi online, analizând recenzia experților. Sloturile bine cotate sunt realizate de producători consacrați, unii de notorietate internațională, alții cu influență doar în Europa de Est. 

  1. Amusnet Interactiv - furnizorul celebrelor Shining Crown și seriei Burning Hot

  2. Pragmatic Play - producătorul sloturilor din turneele Drops and Wins 

  3. NetEnt - cunoscut pentru titlurile Dead or Alive sau Wings of Reaches

  4. Play N’ Go - ai jucat de la el Book of Dead, cel mai bine cotat slot online

  5. Evolution - are cele mai bune producții cu dealer live din cazinourile online

Aceștia sunt producătorii cu cele mai bune titluri pe piața românească de jocuri de noroc. Nu au neapărat cele mai performante sloturi la ora actuală, dar au cele mai mai bine cotate jocuri de noroc, și asta contează cel mai mult. Clasificarea sloturilor în funcție de preferințele jucătorilor este cea mai importantă pentru orice business de cazinou.

Amusnet Interactive cel mai de succes producător de sloturi din România

Amusnet Interactiv este furnizorul încoronat al cazinourilor online din România. Cine nu a încercat măcar odată să rotească la Shining Crown sau să lupte pentru un pot la unul dintre sloturile cu jackpot progresiv? Jocurile cu Jackpot sunt de departe preferatele jucătorilor de păcănele, iar Amusnet Interactive a speculat foarte bine acest lucru.

Încă din 2014, a lansat pe piață o serie de jocuri similare din punctul de vedere al graficii, al funcțiilor și caracteristicilor. Toate jocurile din seria respectivă respectă funcțiile de bază. Una dintre caracteristicile de bază sunt Jackpoturile progresive. Poturile acestor jocuri cresc mai mult sau mai puțin în funcție de popularitatea jocului.

Jucătorii aleg să investească în acest tip de jocuri mai ales când suma potului crește destul de mult, știind că se poate apropia momentul plății. După ce un pot este plătit, interesul jucătorilor se îndreaptă spre alt joc, dar de obicei aleg tot unul cu Jackpot progresiv. Așadar, Amusnet Interactive a ales să pună pe piață serii întregi de titluri cu Jackpot, care să mențină permanent interesul jucătorilor.

Pragmatic Play - cele mai multe turnee în cazinourile din România

Pe piața europeană, Pragmatic Play este în ușoară scădere în clasamentul furnizorilor de sloturi. În cazinourile din România, producătorul are o amplă campanie de marketing și promovare, cu foarte multe turnee organizate. Poți să joci la turneele de sloturi sau la cele de la mesele cu dealer live. Pragmatic Play este tipul de producător de proporții, cu producții de mese de cazinou live și jocuri RNG. Are inclusiv Game Show-uri pe piață. 

Spre deosebire de primul clasat în topul preferințelor, furnizorul Pragmatic Play nu se axează pe jocurile cu Jackpot. Cele mai cunoscute titluri de la el sunt Sweet Bonanza, Sugar Rush, Leprechaun Carol sau Gorilla. Jocurile de păcănele se axează pe caracteristici noi, simboluri care se multiplică și bonusuri cu rotiri gratuite. Investițiile în cele mai populare jocuri ale acestui furnizor sunt constante, plasându-l în topul furnizorilor români.

NetEnt - unul dintre favoriții jucătorilor din toată lumea

NetEnt a fost cel mai bine vândut furnizor de jocuri de noroc în anul 2021, în Europa. Anul viitor a rămas în top 5 furnizori de sloturi, surclasat de Red Tiger. Are capacitatea de a apărea periodic pe piață cu producții noi, fiecare dintre ele bine primite de public. Gonzo’s Quest sau Starburst au fost favorite pentru ani de zile.

A urmat Fruit Shop, Dead or Alive și sunt multe alte titluri care sigur îți sună cunoscut. Spre deosebire de alți producători care preferă să scoată variații multe ale unui joc, mizând pe popularitatea titlului, acest producător preferă să scoată în permanență titluri cu caracteristici diferite, funcții noi, în așa fel încât să nu plictisească.

Play N’ Go - producătorul cu sloturi grilă

Book of Dead, Tome of Madness, Ractoonz, Sweet Alchemy, Honey Rush, sunt toate titluri foarte cunoscute din oferta de jocuri a cazinourilor de top licențiate din România. În România, Book of Dead este cel mai bine clasificat joc de păcănele în ultimii 5 ani. Și acest producător preferă să mizeze pe titlurile cunoscute și să realizeze o serie de titluri similare cu variații diferite. 

Play’n Go are peste 300 de sloturi online în portofoliu, doar jumătate din ele sunt incluse în cazinourile românești. Are sloturi grilă, diferite ca și mecanică de sloturile tradiționale, pentru că nu se câștigă la linie, ci potrivind grupuri de simboluri care se pot conecta în mai multe direcții. Producătorul are și o serie de jocuri clasice de masă, care funcționează tot pe sistem RNG. 

Evolution Gaming - producătorul cu mese live

Evolution Gaming este un mastodont al pieței jocurilor de noroc, care produce softuri pentru studiouri live de jocuri de cazinou și Game Show-uri. Pe lângă producțiile proprii finanțează o serie de alte companii care produc jocuri de noroc, unele și ele foarte cunoscute. În cazinourile online consacrate din România cu siguranță ai văzut sau ai jucat la una dintre mesele cu dealer live, pentru că sunt pe piață de foarte mult timp. 

Jocurile Evolution sunt scalabile, adică mii de jucători se pot juca, în același timp, live pe toate dispozitivele. Jocurile sunt pentru tipurile de jucători cu cea mai largă gamă de mese de ruletă online din lume. Indiferent de masa live pe care o alegi poți experimenta emoția de a juca alături de alți jucători, și să te simți ca la un eveniment la care ai invitație specială.