Faci parte din categoria persoanelor care nu lasă nimic la voia întâmplării, care țin cont de orice detaliu și care se îmbracă mereu în armonie din cap până în picioare? Fie că vorbim despre o geantă asortată cu pantofii, despre o cămașă care să meargă cu pantofii, este foarte important să armonizezi stilul pantofilor cu cel al ținutei. Pantofii sunt cele mai frumoase elemente în materie de modă carevin cu o valoare adăugată pentru toate ținutele tale. Care sunt sfaturile de care să ții cont pentru a alege pantofii potriviți pentru stilizările tale?

Trebuie să vezi pantofii pe care îi alegi și pe care îi porți ca un accesoriu unic și plin de calități

Pantofii sunt cei care îmbracă picioarele, care te pun cel mai bine în valoare și care te susțin la sol, chiar și în viața ta. Ba chiar te fac să fii mai feminină, gata să cucerești lumea sau să faci față oricărei provocări. Dar sunt și cei care vin cu o latură personală pentru ținutele tale. Fie că vorbim despre o pereche de pantofi sobri sau una expresivă, pantofii sunt cei care spun multe despre personalitatea ta. 

Dacă porți o pereche de pantofi frumoși, te vei simți mult mai bine în corpul tău. Te vei simți pregătită să începi așa cum trebuie ziua. Ai încercat vreodată? Fă testul! Cum te simți când îți începi ziua cu o pereche frumoasă de pantofi cu toc, de pantofi sport sau casual de la Karl Lagerfeld România? Și cum te simți când îți petreci ziua în papuci? Răspunsul este simplu, pantofii au un farmec aparte și îți îmbunătățesc starea de spirit; și, așa cum se spune:"Dă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și ea poate cuceri lumea".

Privilegiază mereu calitatea și nu cantitatea

Fă-ți timp să analizezi perechea de pantofi care te interesează pentru a-ți face o idee despre calitatea materialului. În special, poți verifica mica etichetă de calitate care îți va spune din ce materiale este fabricat pantoful. Ar trebui chiar să știi cum să o descifrezi. De multe ori avem tendința de a o rupe imediat ce ajungem acasă, fără să ne uităm la ea. Pentru a avea certitudinea ca achiziționezi calitate poți alege modele preferate de pe  https://answear.ro/m/tommy-hilfiger, aici gasești produse autentice ale brandului îndrăgit. Ai garanția calității premium și a produselor atemporale. 

 

Nu ezita să asortezi culorile

Atunci când vine vorba de asortarea culorilor hainelor și pantofilor, poți:

Pune o pereche de pantofi de culoare deschisă atunci când porți haine neutre, pentru a nu intra în conflict cu stilul tău, dar nici contrariul nu este rău; de exemplu, dacă porți o rochie galbenă, nu ezita să porți pantofi negri.

În cazul în care ținuta este cu imprimeuri sau motive, optează pentru pantofi de culoare uni, adică ia o culoare peste cea a imprimeului.

Dacă îți este greu să combini culorile, optează pentru un total look, nu face greșeala de a purta un total look pentru culorile închise  - dacă nu este negru - și nici pentru țesăturile cu motive, dă un aspect nereușit.

 

Încurajează legătura de stil

Pentru un look retro, alege babies care sunt pantofi plați, rotunjiți și balerini sau derbies care sunt pantofi cu șireturi ale căror ochiuri sunt plasate direct pe decupajele atașate la partea superioară.

Pentru o ținută sport, alege modelele de Puma pe answear.ro, acestea vor pune în valoare stilizările dinamice. Fie că apreciezi încălțămintea sport în culori neutre sau pe cea în culori aprinse, vei găsi ușor piese reprezentative și multe modele în tendințe. 

Pantofii clasici sunt, evident, în ton cu un stil elegant, cum ar fi balerinii, care sunt făcuți ca niște pantofi de dans, cu vârful rotunjit sau ascuțit.

Este foarte important să alegi pantofi pe măsura stilului, deoarece pantofii sunt o parte esențială a frumuseții feminine și a garderobei tale. Ei îți îmbracă picioarele și te pun cel mai bine în valoare.