Loteria este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc, aceasta bazându-se cel mai mult pe șansă. Pentru a putea să prezici rezultatele vei avea nevoie cel mai probabil de câteva incantații și puteri supranaturale, însă dacă vrei doar să îți crești șansele de reușită, atunci citește în continuare. Află care sunt tehnicile folosite predominant pentru a avea o șansă mai mare să alegi numerele câștigătoare.

 

Chiar dacă nu poți știi sigur ce rezervă viitorul, nu înseamnă că nu te poți distra, bucurându-te de o experiență deosebită. La loterii precum Grecia Kino 20/80, Slovacia Keno Live, Win for Life, Multi Polonia și nu numai, poți să urmărești extragerile în timp real, la anumite cazinouri licențiate. Astfel, vei trece la nivelul următor, fiind prezent la evenimentul pe care pariezi, chiar dacă în mod virtual.

 

Cum poți să influențezi șansele de câștig la loteria preferată? Află în continuare!

Statistici și probabilități

Indiferent de loteria pe care o preferi, ea presupune același lucru - dintr-o mulțime de numere, sunt extrase câteva. Astfel, așa cum este predat și în școală, la baza extragerilor unei loterii stau probabilitățile și anumite predicții care se pot afla matematic. În acest sens, este util să ții cont de rezultatele precedente, să stabilești un tipar și să calculezi șansele fiecărui număr.

 

Dacă vrei totuși ca procesul de stabilire a numerelor pe care le alegi să fie mai rapid, te poți folosi de cotele, pronosticurile și statisticile din mediul online. Ele sunt date ori de operatorii virtuali, ori de tipserii care se ocupă expres de acest joc de cazino. Odată ce ai ajuns la un anumit grup de numere care este posibil să iasă, divide-ți bugetul disponibil pentru a fi cât mai avantajat, pariind pe mai multe variante și bilete.

 

NU plasa o sumă mare pe un singur rezultat, oricât de sigur ești. Mereu există un procent de eroare și el poate fi suficient pentru a pierde suma depusă.

Grupuri de numere

O abordare folosită de unii jucători este de a divide grupul principal de numere, cel din care se fac extragerile, în mai multe grupulețe. Spre exemplu, o astfel de împărțire este par-impar sau numere mici și numere mari.

 

În plus, pentru a construi grupări poți să faci o analiză matematică, reprezentând grupul mare de numere și grupulețele care ar putea fi făcute din el. Dintre toate acestea, alege-le pe cele care îndeplinesc și alte condiții, în funcție de abordarea pe care vrei să o ai, de pronosticurile și cotele disponibile.

Pariurile bazate pe rezultatele precedente

Majoritatea operatorilor online licențiați pun la dispoziția membrilor rezultatele precedente, dintr-o anumită perioadă, de la un anumit număr de extrageri. Aceste informații poți fi foarte importante, dacă vrei să stabilești care sunt numerele care au ieșit cel mai des și cel mai rar. Deseori, ele sunt cunoscute ca numere “calde” și “reci”.

 

Unii jucători aleg cel mai adesea numerele calde, în timp ce alți preferă numerele reci, mergând pe principiul că și ele ies, la un moment dat. Nu există o alegere bună sau rea în această situație, pentru că depinde foarte mult de bugetul pe care îl ai disponibil, de răbdarea ta, de perseverența și de personalitatea ta.

Alegerile corecte sau greșite pe care le poți face la loteriile online

Pentru că loteria se bazează foarte mult pe noroc, nu există corect și greșit, ci doar noroc sau ghinion. Tehnicile și abordările menționate anterior pot fi utile, însă nu sunt o siguranță. Ideal este să ții cont de fiecare în parte și să încerci să le îmbini, după cum consideri că ești avantajat.

Spre exemplu, încearcă să vezi care sunt numerele care au mai multe șanse de reușită, include pe bilet atât numere mici și mari, care să fie și pare și impare. De asemenea, nu neglija rezultatele precedente, pentru că reprezintă o statistică de care este bine să ții cont.

Joacă responsabil, plasează pariuri în mod moderat și alege mereu un cazino licențiat.