Se apropie Crăciunul și, ca de obicei, ai vrea să îi surprinzi pe cei din jurul tău cu un cadou special. 

De cele mai multe ori, alegerea unui cadou pentru un coleg, prieten, soț sau tată, este dificilă. Bărbații nu prea comunică ce cadou vor și nici nu discută foarte mult despre preferințele lor.

Cănile, papucii, pijamalele și puloverele tematice de Crăciun, nu mai sunt de mult o opțiune, însă am găsit alte 5 tipuri de cadouri potrivite pentru bărbați.

 

  1. Gadgeturi și unelte

 

Bărbații sunt în general mai tehnici, le place să facă diverse activități sau reparații prin casă și în grădină, de aceea, un nou accesoriu care să-i ajute va fi apreciat.

O trusă de scule, o mașină de tuns iarba sau o șurubelniță electrică ar putea fi cadoul perfect pentru cei cărora le place să meșterească.

Pentru cei care preferă tehnologia, o pereche nouă de căști, un videoproiector care poate transforma camera într-o sală de cinema, un ceas smart sau un accesoriu pentru mașină ar putea fi alegerea perfectă.

De asemenea, consolele și jocurile pentru calculator vor fi apreciate de cei pasionați, indiferent de vârstă.

Dacă știi ce hobby are, atunci cumpără-i un gadget potrivit activității pe care o desfășoară și va fi încântat.

 

  1. Experiențe

Experiențele pot fi cadoul potrivit pentru orice persoană, indiferent de vârstă și de tipul de relație pe care îl aveți.

În funcție de buget și preferințe, iată ce îi poți oferi: o cină pentru două persoane la un restaurant deosebit; un weekend într-o locație specială; bilete la meciul echipei favorite, la un concert sau la un spectacolul de teatru.

Dacă este o persoană deschisă către noi experiențe și senzații tari, atunci oferă-i un voucher pentru o cursă la volanul unei mașini de raliuri sau un salt cu parașuta.

Pentru cei în continuă dezvoltare personală, oferă-le un abonament la un curs de interes pentru ei.

 

  1. Articole vestimentare

Celor pasionați de modă, oferă-le piese vestimentare versatile, adaptate stilului lor. De exemplu, o pereche de sneakers de barbati de la Fashion Days ar putea fi o alegere potrivită pentru un bărbat activ, care preferă ținutele casual.

Celor care preferă stilul clasic, oferă-le o cravată sau o pereche de butoni speciali.

 

  1. Ceasuri

Ceasurile sunt și ele o opțiune, indiferent de vârstă și stil vestimentar. Alege modelul și tehnologia în funcție de buget, dar ținând cont de personalitatea celui căruia îi vei oferi acest cadou.

 

  1. Articole pentru sport

Pentru pasionații de sport, găsești foarte multe idei de cadouri adaptate oricărui buget și pentru orice sport practicat.

Dacă nu este neapărat o persoană activă, pasionată de sport, îi poți oferi cadou un articol care să îl ajute să descopere beneficiile activităților sportive.

Alege cadoul potrivit din lista de mai sus și fă-l fericit de Crăciun!