Dacă ești în căutarea unui șemineu care să îți ofere atât eficiență, cât și plăcerea de a privi dansul flăcărilor, atunci ar fi o idee bună să iei în considerare posibilitatea de a opta pentru un șemineu pe gaz. Poate că nu poți să coci bezele la foc, așa cum vedem în filmele americane, dar te poți bucura de avantajele unei surse de căldură ușor de întreținut și foarte convenabile din acest punct de vedere pentru cei care dispun de foarte puțin timp liber.

Dacă vrei să adaugi un șemineu în apartamentul sau în casa ta, unul pe gaz este chiar o idee bună, pentru că este ușor de instalat, nu necesită un spațiu vast și chiar și într-o cameră mai mică poți admira flăcările din șemineu.

Un semineu cu gaz, modern, nu scoate fum, iar gazele reziduale sunt emise printr-o evacuare concentrică. Funcționează mai mult ca o centrală decât ca un șemineu pe lemne. Acesta încorporează canale de distribuție a aerului, care maximizează cantitatea de căldură distribuită în cameră. Majoritatea șemineelor pe gaz oferă avantajul unei arderi ermetizate, deci sigure.

Un șemineu pe gaz te poate ajuta să economisești bani, pentru că îți permite să încălzești doar camera în care stai, în timp ce termostatul este fixat la temperaturi mai mici în celelalte camere.

Revenind la ideea confortului pe care îl oferă un șemineu pe gaz datorită ușurinței cu care poate fi întreținut, este important de menționat că pentru siguranță maximă este necesară totuși o inspecție anuală.

Dacă ești deja decis să achiziționezi un șemineu pe gaz, atunci află că magazinul online PeFoc.ro pune la dispoziție o gamă largă de modele. Avantajele unor seminee pefoc sunt semnificative:

  • În primul rând, sunt produse de înaltă calitate, confortabile și ușor de utilizat, cu design modern.

  • Ai posibilitatea de a alege combustibilul - poți opta pentru gaze naturale (rețea) sau GPL.

  • Arderea este special concepută pentru a oferi o vedere realistă a flăcării, ca într-un șemineu pe lemne.

  • Flacăra poate fi reglată pe înălțime.

  • Ai control total prin telecomandă cu termostat încorporat.

  • Temperatura poate fi programată cu până la șapte zile în avans.

  • Nu este nevoie de o sursă de alimentare externă, pentru că au propriul sistem de putere.

Acestea sunt motivele pentru care să alegi un șemineu pe gaz de la PeFoc.ro. Mai mult, tot la PeFoc.ro găsești și focare de șeminee, semineu decorativ, dar și accesorii de întreținere. Iar dacă mai ai neclarități sau ești indecis în privința modelului potrivit pentru casa ta, specialiștii de la PeFoc.ro te pot ajuta oricând.