Între 16 octombrie și 15 decembrie 2020, Centrele Comerciale Auchan și Aushopping se transformă în destinații de sărbătoare, cu sute de daruri din toamnă până-n iarnă! Iată ce trebuie să facă clienții galeriilor comerciale pentru a avea trei șanse de câștig la fiecare vizită!

 

Clienții sunt așteptați în cea mai apropiată galerie comercială (lista locațiilor poate fi consultată online pe www.cca.ro sau pe www.aushopping.ro). Fiecare achiziție de minim 49 de lei din oricare dintre magazinele din galerie, poate fi înscrisă online pe pe https://3xdaruridesarbatori.cca.ro. Prin fotografierea bonului de cumpărături, clienții intră în tombola pentru premiul orei, (un voucher de 50 de lei), premiul săptămânii (un televizor Smart) sau Marele Premiu în valoare de 30.000 lei pentru decorarea întregii case.

 

 

Surpriza cu care vin organizatorii este faptul că fiecare participant are trei șanse de câștig cu un singur bon înscris în concurs, iar un participant poate înscrie un număr nelimitat de bonuri.

 

Cele peste 600 de premii de 50 de lei, extrase în fiecare oră, în intervalul 09.00 – 21.00 sunt oferite în parteneriat cu magazinele din galeriile comerciale.

SMART TV-urile puse la dispoziție în cele 9 săptămâni de campanie sunt dăruite de partenerul campaniei, Flanco - cea mai extinsă rețea de magazine electro-IT din România, prezentă în Centrele Comerciale Auchan Craiovița, Titan București, precum și în Centrele Aushopping Satu Mare, Pitești Găvana și Oradea.

Marele premiu, voucherul cadou de 30.000 lei pentru amenajarea întregii case, este oferit de Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producători şi retaileri de mobilă de pe piața românească. Casa Rusu este prezent în Centrele Comerciale Auchan Timișoara Nord și Cluj Iris, precum și în Centrele Aushopping Satu Mare, Baia Mare și Târgu-Mureș.

Cursa premiilor pentru sărbători din toamnă până-n iarnă a început deja! Înscrie-ți bonul și află dacă ai câștigat unul, două sau toate cele trei premii!

 

Despre Ceetrus România

Fondată în 1976 în Franţa, Ceetrus este astăzi una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară, ce gestionează 295 de centre comerciale și zeci de proiecte mixte, în 10 țări europene (Franța, Italia, Luxemburg, Italia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Ucraina, Ungaria).

În România, Ceetrus este prezent din ianuarie 2012 și administrează la acest moment 23 de galerii și centre comerciale, cât și proiectul cu funcțiuni mixte din Brașov – Cartier Coresi. Mai multe detalii pe: www.ceetrus.ro