Sunt mulți care se feresc să-și ducă telefonul la reperat fără a șterge mai întâi datele din el.

Un ecran de telefon mobil spart este una dintre cele mai frecvente defecțiuni. În ciuda faptului ca sunt din ce in ce mai multe huse, carcase si folii protectoare de ecran utile, sunt lovituri de care nimic nu ne poate salva.

Dacă ți s-a întâmplat vreodată așa ceva, primul impuls este să-l duci undeva pentru a-l repara. Ecranele telefonelor mobile sunt doar niște piese și pot fi schimbate fără probleme, dar sunt lucruri de care ar trebui să ții cont înainte.

 

Fii atent la datele tale

Există multe tipuri de service-uri GSM. Sunt unele care sunt oficiale și foarte de încredere, altele nu prea. Acestea din urmă ne tentează cu prețuri foarte accesibile și este normal să vrem să încercăm să ne reparăm telefonul într-un loc cu prețuri competitive.

Cu toate acestea, nu toate service-urile de reparații telefoane mobile ar trebui să fie de încredere pentru noi. O persoană care îți va schimba ecranul va avea telefonul tău în posesie mult timp și cine știe ce va face cu el.

Dacă nu ai încredere, cel mai bine este să ștergi toate datele de pe telefonul mobil. Fă o copie de back-up înainte. Dacă ecranul încă funcționează și îl poți manipula, va fi ușor.

Dacă nu, conectează telefonul la computer și îl vei putea accesa aproape fără probleme. Modul de a face acest lucru poate varia de la model la model, așa că află cum să-l accesezi pe al tău, este un proces simplu.

 

Unde să repari ecranul spart al telefonului mobil

Cel mai sigur lucru este să-l duci întotdeauna la service-ul autorizat al mărcii. Du-l la locul de unde l-ai cumparat și cu siguranta vor ști să te informeze de tot ce ai de facut.

Asigurare telefon Emag vezi oferta eProtect

Cu toate acestea, nu este singura opțiune. Sunt mari profesioniști care nu lucreaza în service-uri autorizate și care ofera beneficii la fel de bune fara a fi atat de scumpi.

Cercetează zona în care locuiești, afacerile de reparații mobile sunt foarte frecvente, dacă nu cunoști una poate fi pentru că încă nu ai avut nevoie, dar sunt în multe locuri.

Există locuri care oferă schimbarea ecranului cu unul compatibil și neoriginal. Acest lucru nu este recomandat. Probabil că nu sunt rele, dar nu oferă aceleași garanții, o calitate mai scăzută a produsului poate face să fii nevoit să-l schimbi din nou în scurt timp.

 

Asigurare pentru telefonul tau Iphone de la Emag

Compară prețurile și mai ales evaluează dacă tipul de reparație merită sau nu. Dacă mobilul tău este nou, s-ar putea să merite să-l duci la service-ul oficial, dar dacă dispozitivul tău mai are un an de viață, s-ar putea ca cu o opțiune ieftină să poți rezista până când trebuie să-l schimbi.

Dar, cel mai sigur, pentru a evita toate aceste bătăi de cap, este să-ți închei o asigurare pentru telefonul mobil.

Dacă telefoanele mobile au devenit atât de indispensabile în viața noastră, nu crezi că are tot sensul din lume să le asigurăm împotriva oricărui accident la fel cum ne asigurăm casa sau mașina? În multe ocazii, contractăm asigurare pentru dispozitivele sau utilajele pe care le folosim ocazional, inclusiv pentru mașini (deși acestea necesită asigurare obligatorie pentru a putea circula cu ele) și nu ne gândim să asigurăm altele pe care le folosim zilnic precum telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile, care în multe cazuri sunt instrumentul nostru de lucru. O asigurare de telefon ne va oferi multe avantaje. Printre ele este și garanția că nu va încăpea pe mâinile unor persoane necunoscute și neavizate, care, pe lângă că e posibil să nu-ți garanteze lucrarea făcută, ar putea să și atenteze la datele tale stocate în telefon.

Asta pentru a nu mai menționa că, odată încheiată o asigurare telefon, ești protejat și împotriva furtului sau deteriorării accidentale, chiar și cu lichide, sau împotriva daunelor provocate de copii.

O asigurare telefon poate fi achiziționată la început, odată cu noul mobil, sau poate fi achiziționată într-o anumită perioadă de timp după, în funcție de criteriile fiecărui asigurator. De asemenea, este bine să fii atent ce oferă fiecare asigurare telefon și să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. O asigurare telefon poate fi achiziționată și online, deci nu vei fi nevoit să petreci timp la ghișee.

Atenție, însă, a nu se confunda asigurarea telefonului cu garanția acestuia. Multe persoane cred că o garanție de telefon și o asigurare telefon sunt același lucru. Însă, acestea sunt lucruri total diferite și acoperă situații diferite. Dacă preferați să nu vă schimbați telefonul foarte des, dar în același timp știți că există posibilitatea unor accidente sau vă e teamă că poate fi furat, atunci cu siguranță trebuie să optați pentru o asigurare telefon.