În ziua de astăzi, dispozitivele mobile sunt din ce în ce mai folosite, inclusiv când este vorba de practicarea anumitor hobby-uri. În cazul jocurilor de noroc, majoritatea cazinourilor au creat diverse aplicații pentru telefoane sau tablete, pentru ca membrii lor să aibă un acces permanent la cont, fără să fie legați de un loc fizic. Folosirea unui app este un ajutor major, prezentând multe beneficii, dar și riscuri, dacă nu îți iei câteva măsuri de siguranță.

Înainte de a descărca un app pe orice device, asigură-te că acesta este oferit de o companie sigură. În cazul de față, crează-ți cont la un operator de jocuri de noroc care este licențiat de ONJN și descarcă-i programul dintr-o sursă sigură. Fii atent la detalii și înainte să apeși download, de pe App Store sau Magazin Play, verifică ce companie deține aplicația.

Spre exemplu, înainte de a folosi Betano aplicație casino, verifică dacă ea este cea oficială, lansată de operatorul Betano sau de un partener recunoscut al acestuia. Oricând ai o întrebare legată de acest subiect, folosește-te de serviciul Relații Clienți, pentru a te asigura că îți iei toate măsurile de precauție și că te folosești de informațiile aflate dintr-o sursă sigură.

Iată în continuare, care sunt cele câteva aspecte pe care este bine să le știi despre cazinourile online accesate de pe dispozitivele mobile.

 

Aplicațiile ușurează accesare contului de membru

O aplicație pentru telefon sau tabletă este mereu un ajutor de nădejde, lucru atestat prin folosirea multor alte programe. În cazul unui cazino online, vei putea să intri mai repede în cont, vei putea să îl accesezi oriunde te afli, fără să fii nevoit să stai într-un punct fix. În plus, dacă participi într-un turneu sau dacă ești fan al pariurilor sportive, vei putea fi online oricând este nevoie.

În cazul anumitor operatori, precum Unibet, există câte o aplicație destinată fiecărei categorii principale din portofoliu - Pariuri Sportive, Cazino, Poker. În alte cazuri, există un singur app unde sunt înglobate și organizate toate secțiunile.

De ce să pierzi o oportunitate de câștig, doar pentru că nu eșt aproape de un laptop sau PC?

 

Aplicațiile pot oferi diverse beneficii

Dacă ai deja o experiență relativă în domeniul jocurilor de noroc, probabil ai observat până acum că unii operatori licențiați din România, încurajează folosirea aplicațiilor lor. Acest lucru este făcut inclusiv prin anumite cadouri oferite membrilor care-și descarcă app-ul și își desfășoară activitatea de pe telefon sau tabletă.

De cele mai multe ori, indiferent de modul în care te joci, din punct de vedere al dispozitivului pe care-l folosești, nu există prea mari diferențe. Portofoliul cazinoului rămâne același, interfața nu este cu mult schimbată, organizarea site-ului la fel, totul fiind doar adaptat pentru device, nu schimbat complet. Din contră, conform anumitor păreri, experiența este cu mult îmbunătățită pentru că îți lasă libertate de mișcare și de creare a unui confort mai mare.

 

Alternative pentru aplicațiile care trebuie descărcate

Dacă nu poți sau nu vrei să descarci pe dispozitivul tău app-ul unui cazino, nu este nicio problemă! Ai posibilitatea de a te distra de pe device, intrând pe browser și conectându-te la fel ca de pe PC sau laptop. Cele mai multe agenții au site-ul adaptat pentru a se vedea bine de pe orice dispozitiv, așa că, în funcție de operatorul unde ești membru, este posibil să nu ai probleme grafice sau tehnice.

Alege mereu un cazino licențiat, care îndeplinește propriile-ți criterii de selecție și încearcă să fii cât mai responsabil cu depunerile pe care le faci. Odată ce toate aceste aspecte sunt respectate, vei putea avea o experiență plăcută, de neuitat, dar și șanse mai mari de a câștiga!